İstenmeyen gelinimm

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil konu sahibi
Eşiniz zaten olayların farkında siz bu saatten sonra ailesi konusunda yorum yapmayın.
Daha 3 aylık evlisiniz.
Şimdi görüşmüyorlar diye dert ediyor olabilirsiniz ama ilerleyen zamanda bu zihniyetteki insanlarla iyiki görüşmüyorum diyeceksiniz.
Şanslısınız :)

istemiyorsan kapı orda dedi sonra kayinbabam geldi onu da doldurmuş bana kurallara uy yoksa babanlara git dedi ben annemlere bişey demedim üzülmesinler diye esime anlattım esimde babamı aramış babam geldi beni aldı

Size git diyorlar gitmiyorsunuz, babanızın gelip almasını bekliyorsunuz.
Böyle bir aile yapınız varsa evde yalnız bırakmazlar ve eş yokken eş ailesinde kalınır.

Gitmezsiniz işte ne güzel. Belli ki geçim etmeye gönlü yok uzak dur

babamın gelip almasını beklemedim ben esim ailesi ile konuşursa belki bu kadar uzamaz diye rahmin ettim ama oda ailesini biliyor ve bana söylediği laf bu olayın böyle olacağını tahmin etmiştim ama bu kadar ben gidince hemen olacağını tahmin etmiyorum demisti ve esim bundan sonra asla bana ve sana şöyle etti diyemezdedi önce şansı onlara verdik olmadı artık sana asla karisamazlar ve gel git diyemezler dedi

Canım Allah hiç bir aileye huzursuzluk vermesin inşallah düzelir ve sende dahil kimse yaşamaz bu tarz sıkıntıları.
Amin benim için fazla sıkıntı değil artık ama ben eşimin üzülmesini istemiyorum bana yansitmamaya çalışıyor ama bende onun üzülmesini inanın hiç istemiyorum çünkü onu çok seviyorum

Benden sana tavsiye tayin isteyin baska sehre tasinin ne kadar uzak okdr huzur. İnsanlar sukretmeyi malesef bilmiyor.. oglu esini seviyor hayattta yuvasi icin calisiyor demiyorda dert ariyor insanoglu iste.. gelecegi gor ve tasin o ilden

Benden sana tavsiye tayin isteyin baska sehre tasinin ne kadar uzak okdr huzur. İnsanlar sukretmeyi malesef bilmiyor.. oglu esini seviyor hayattta yuvasi icin calisiyor demiyorda dert ariyor insanoglu iste.. gelecegi gor ve tasin o ilden
Aynı ilde değiliz ama doğu bölgesinde olmadıkça bu sıkıntılar devam edecek gibi geliyor çünkü biz boludayiz onlar konyada her ay geliyorlar di bence bu sıkıntı yok ama kv başka gelin alacaktım demisti evimizde ben onların yanında bişey demedim esimde ben hayatımdan memnunum benim esim evin iyi allah bundan geri olmasın dedi ama kv ışte gerçekten anlıyorum şimdi gelinleri

Senin esin memur o nereye sen oraya git en azindan gunde 5-6 saat birbirinizi gorursunuz ev esya onemli degil. Daha yepyeni evlisin bole seyler dusunmene degmez

Senin esin memur o nereye sen oraya git en azindan gunde 5-6 saat birbirinizi gorursunuz ev esya onemli degil. Daha yepyeni evlisin bole seyler dusunmene degmez
bizde onu istiyoruz inşallah hiç bişey umrunda değil ev eşya mal mulk cani sag olsunevimizde olalım yeter tek isteğim bu

Ya ben cidden anlamakta zorluk çekiyorum.Bu insanlar sizi başından beri istememişler zaten.
Eee sorun yaşayacağınız ortada değil mi hiç mi gururunuz yok da sizi istemeyen insanların evine gidip kalıyorsunuz?
Eşinize şart koşabilirdiniz ben senin ailen de değil kendi ailemin yanında kalmak istiyorum diye bu kadar basit yani.
Böylece bu sorunlar olmayacaktı.Hayır bunlar yaşanmış hala gitsek mi gitmesek mi diye düşünüp duruyorsunuz?
Valla kendinizi ezdirmek hoşunuza gidiyorsa istenmediğiniz yere gitmek istiyorsanız gidin hiç durmayın derim.

eşiniz mantıklı davranmış en azından neyse ki aileniz de arkanızdaymış. gitmesin tabi arayı iyi tutacağım diye uğraşmayın bence. sizi istemeyen insanları ne yapacaksınız?

Evlimisiniz bilmiyorum ama eşinizi seviyorsanız bu eziklik değil bence herkesin kendi düşüncesi ben allah rızası için gittim istemediler ben elimden geleni yaptım artık rabbim bana sorsa için rahat yani şimdide aceba ne yapmalıyım diye soruyorum sadece saolun fikriniz için

eşiniz mantıklı davranmış en azından neyse ki aileniz de arkanızdaymış. gitmesin tabi arayı iyi tutacağım diye uğraşmayın bence. sizi istemeyen insanları ne yapacaksınız?
Bu saatten sonra fazla taviz vermicem esim ve yuvam daha önemli haklisiniz

Evliyim ve ben de eşim için elbette istemediğim sevmediğim insanlarla görüşüyorum evimde ağırlıyorum vs.
Ama sizin olayınız farklı.Çünkü bu klasik gelin kaynana kavgası değil bu insanlar ayan beyan sizi istememişler.
Ve sadece memleketlileri olmadığınız için hani sizin yaptığınız bi kötülük de yok yani.
Siz de bunların evine kalmaya gidiyorsunuz.Ayrıca da resmen kapı orada sizi sizi kovmuşlar daha napsınlar bir de dayak mı atsınlar.
Yani tamam çabaladınız iyi niyet gösterdiniz başta anlıyorum da hala görüşsek mi gitsek mi diye sormanız bana tuhaf geldi açıkçası.
Ama tabi ki hayat sizin ben sadece kadınların ezilmesine katlanamıyorum genel olarak.

Bu tek kv istemiyordu şimdi kayinbabamda istemez oldu ama inanın hiç bi konuda onlara saygısızlık yapmadım sadece eşimin arkasında oldum
Onlar hakaret ve saygısızlık yaparsa uygun dille cevabini vermek gerek. Yetisme tarzina gore bi konusma ayari belirlenir. Kv istemiyorsa kp zamanla istemez. Esin uzak durmak istiyorsa destekle yoksa zamanla esinide etkileyip aranizi acmaya calisir.

Saygisizlik yapmiycam diye hayatina müdahele ettirme.

Walla canm esin gidince kv kalacan diye bi sart yok yani annenlerde kal en guzeli ki ailen almis seni iyi de yapmis cekemiyorlar belli hc ugrasma gidip kalmaya falan esin gelince de gtmek istemiyorsa gtmeyin zorlama bence yuz bulmasinlar ayrica bu gorevler surekli olacaksa esinle beraber gtmek dogru olan cunku bi tek onun yanina yakisirsin ailede bi yerden sonra olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…