- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Yani zorla konuşacak değilsin ki mesafe koy.Kızlar eltimin kendini beğenmiş havalı tavırları kendinden başkalarını küçümsemesi ve soğukluğu nedeniyle düğün aşamasından beri bi türlü anlaşamadık. Aramız çok yok mecburiyetten görüşüyoruz ailecek toplanıldığında filan . Ben evlenmeden önce bir kurumda memurdum. Halen devam ediyorum işime. Eltim evlenmeden önce ve evlendiğinde çalışmak hiçbir şekilde dilinde yoktu. Durumu da gayet iyi çalışmak zorunda değil. Aile desteği var. Ben evlendikten sonra birden çalışma isteği geldi nasıl olduysa ve hırsından çalışıp kazanıp benimle aynı kuruma atandı. Muhtemelen aynı iş yerinde de çalışıcaz .Sadece aile oturmalarında mecburiyetten görüştüğüm eltim ile aynı işyerinde dipdibe nasıl çalışıcam. Bu durumu çok kafama takıyorum . Sizce nasıl bir yol izlemem lazım . Düşünceden uyuyamıyorum.
yoo niye öyle olsun ki?Yani bunca yıl oturup o evlendikten sonra calisip atanması ironik degil mi
Yaa ben de tek savunan benim zannediyordum millet konu sahibi beni sanmışYahu nedir bu konu açanı haksiz bulalım taşlayalım merakınız
insanlar eltisii aynı çay bardağından alsa Aman da eltim beni kıskanıyor diye 35 paragraf konu açıyorlar
kadın Normalde çalışmadığı ve paraya ihtiyacı olmadığı halde evlendikten sonra Üstelik memur olarak Üstelik Üstelik Üstelik aynı kurumda dikkatinizi çekerim aynı kurumda çalışmak koşuluyla atanıyor
Bundan büyük kıskançlık var mı bir Bundan büyük azim ve Sebat örneği var mı iki
azimle bir şey yapan taşı delermiş
kimse kusura bakmasın elti kıskanç konu sahibi de gayet haklı
Aile desteği bi yere kadar olabilir, çalışmak istemesi çok normal ve güzel bir şey bence. Ama sizin yerinize denk getirmesi torpilli gibi hissettirdi bana. Siz günlük hayatta nasıl davranıyorsanız aynı devam edersiniz.Durumu da gayet iyi çalışmak zorunda değil. Aile desteği var.
Ya ben kendi adıma söyleyimYaa ben de tek savunan benim zannediyordum millet konu sahibi beni sanmış
Maşallah sizeEltideki azme bak vay canına elti söz konusu olunca işte kadınlar böyle azimli örnek ben ;
Eltim kilo verdi diye hava atıp duruyordu sen misin kilo veren ben de diyete girip verdim
Aynı ortamda olsam bile umrumda olmazMaşallah size
Diyet işi ayrı da, hiç sevmediğin bir insanla aynı ortamda çalışmak çok kötü ya
Hani derler ya sevmediğin ot burnunun dibinde biter, tam da bu söz konu sahibine göre
Öte yandan eltiyede helal olsun
İyiymiş yaAynı ortamda olsam bile umrumda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?