İstenmeyen ot eltim

Yani zorla konuşacak değilsin ki mesafe koy.

Eltinizi en iyi siz tanidigniz için çokta yorum yapamicam

Ben kurumuzu ve yasadiginiz sehri merak ettim. Yani bir insan istese bile bunu tutturmasi bu ulke kosullarinda cok zor... atamaları yakından takip ediyorum kardesim için.. surveyan olarak girmis olabilir mi ya da taseron olarak? Ama gerçekten isteyerek ve bilerek sizin kuruma kpss ile atanmissa helal olsun demek lazim.

Yaa ben de tek savunan benim zannediyordum millet konu sahibi beni sanmış

Durumu da gayet iyi çalışmak zorunda değil. Aile desteği var.
Aile desteği bi yere kadar olabilir, çalışmak istemesi çok normal ve güzel bir şey bence. Ama sizin yerinize denk getirmesi torpilli gibi hissettirdi bana. Siz günlük hayatta nasıl davranıyorsanız aynı devam edersiniz.

Ya bence atanma niyeti hep varmış ama laf söz çok olan bir ailedesiniz belli ki. Ataması olmazsa laf duymamak adına saman altından su yürütmüş haklı olarak.
Ama helal olsun iyi kazanmış :)

Eltideki azme bak vay canına elti söz konusu olunca işte kadınlar böyle azimli örnek ben ;

Eltim kilo verdi diye hava atıp duruyordu sen misin kilo veren ben de diyete girip verdim

Yaa ben de tek savunan benim zannediyordum millet konu sahibi beni sanmış
Ya ben kendi adıma söyleyim
Kıskançlık değil
Ama sevmediğim insanla aynı iş yerinde çalışmayı bırak, aynı semtte dahi oturmak istemem
Sevmediğim insanın her hareketi bana batar
Bu sadece elti konusu değil

Ben eltimi seviyorum ama aynı yerde çalışmak istemem
Aynı sitede oturmak istemem
Hergün görsem bıkarım
Ay çok zor bir durum

Eltideki azme bak vay canına elti söz konusu olunca işte kadınlar böyle azimli örnek ben ;

Eltim kilo verdi diye hava atıp duruyordu sen misin kilo veren ben de diyete girip verdim
Maşallah size
Diyet işi ayrı da, hiç sevmediğin bir insanla aynı ortamda çalışmak çok kötü ya

Hani derler ya sevmediğin ot burnunun dibinde biter, tam da bu söz konu sahibine göre

Öte yandan eltiyede helal olsun

Yani gerçekten konuyu tuhaf buldum. Kadın azmedip yaşadığı yere atanmış, evli barklı kadın ne yapsın çoluğunu çocuğunu bırakıp siz varsınız diye uzak yere mi gitsin ? Puanı yüksekti yaşadığımız yere geldi demiyorsunuz da benim kurumuma atandı diye yorum yapıyorsunuz.

kaç yıllık evliyim hiç çalışmadım, çocuklar okul çağına geldiğinde kpssye hazırlanacağım. yani o arada kaynım evlenir eşi de memur olursa vah bana yıllarca çalışmamış elti kıskançlığından atanmış olacağım demek. 2 çocuğum var 3ü düşünmüyorum ama bunu gelecekteki eltime söylemeyeyim en iyisi burdaki konulardan sonra. İlerde düşünürsek falan o istemiyordu ben yaptım da yaptı falan olacak demek ki. Eltiler kapatılsın.

Meslek nedir, hangi kurum mesela? Spesifik bir mesleğiniz vardır ilde sadece tek yerde çalışma alanı vardır denk gelmiştir olabilir. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor bu kadar kıskanmayın kendi işinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…