İstenmiyorum

Ayrılmak istiyorum de, her yerden sil engelle. Adamsa, seviyorsa zaten hatasını anlar sana ulaşır bir şekilde. Yoksa zaten hayır yok yani

Ne sabır sendeki mübarek.
Hastayım diye benle buluşmayıp arkadaşlarıyla çıkan adamın burnundan getiririm o çıkmayı.
Tek tek sayıp biriktirmişsin de hiç tepki vermemişsin.

Kadın doğasına çok aykırı bir durum.

Sende hic ilgilenme hayatinda o yokmus gibi davran ayrilik mesaji konusmasi bile yapma telefonlarina cevap verme yada muzigin sesini ac . telefonu acip musait degilim de kapat oyle ayrilik acin bile hafifler :)

Aşktan önemli gurur var niye kendine yazık ediyorsunki sal ipini gitsin

Arkadaşım,hangimiz ayrılıp, üstesinden gelmedik? Acı çektik ama unuttuk. Sende uzukeceksin ama geçecek. Hiçbir acı kalıcı değil. Ölüm acısını bile unutuyoruz. Aşk acisi da neymiş. Gururunu daha fazla ayaklar altında ezdirme. Hemen yarın bitir gitsin bu ilişkiyi. Siktiri çek serefsize.

Senden ayrılmıyor çünkü bunu üzerine alacak sorumluluğu bile yok.Gerçekten sevgini hak eden biri olsaydı adam akıllı karşına alır konuşurdu seninle.
Ama muhtemelen bezdireyim o benden ayrılsın bi de kötü ben olmayayım filan kafasındadır.
Onun yapamadığını sen yap bari çağır bi yere adam akıllı konuş insan gibi ayrılın.

Ayrılık konuşması bile fazla bu adama..
Belliki senin yapmanı bekliyor tuzağa düşme..
Hiç arama sorma sil engelle ..
Hiçbir şekilde ulaşamasın sana (zaten dünden razı)
En azından kız benden sıkı çıktı desin.
Böylece bitsin gitsin bu iş..

SAKIN
SAKINNNN
1) Ayrılalım deme
2) Atı alan üsküdarı geçmiş! Böyle bu lafı yüzüne çarpıcam vs diye düşünme
O adamın yüzüne bunları çarpsan etkilenir mi zannediyorsun? Böyle "okkalı!, manalı!" sözler onda bir etki yaratmaz! Sakın böyle bir hata yapma! Yok beni kırdın, yok bana yalan söyledin, yok beni incittin, geç bunları!!!

Yapman gereken şu:
Sen sadece kendini ayrıldığınıza ikna edeceksin, ayrıldığınızı kabulleneceksin ve artık onu aramayacaksın, sormayacaksın, buluşalım demeyeceksin.
O seni aradığında, mesela buluşmak istediğinde telefonda 2 sn sessizce bekleyip normal bir ses tonuyla, "ben seninle buluşmak istemiyorum" diyeceksin. Neden diye sorduğunda "çünkü ben galiba senden soğudum, biraz düşünmeye ihtiyacım var" diyeceksin. Bu kadar. Hiçbir şey onun canını bu cümleler kadar yakamaz, bu cümleler tokat olur ona.
Yine "neden" derse, "tavırların çok tutarsız, elimde değil, böyle oldu" diyeceksin.

Sen dilediğin kadar beni üzdün, bana yalan söyledin, beni incittin de, bunlar bir işe yaramaz, gururunu kırdığınla kalırsın. Tüm bunlar, ona "seni seviyorum" demektir, DEME!

Böyle bir adama, bunu verme!
Sen soğumuş ol, sen uzaklaşmış ol.
Ha seni çok istiyorsa, bırak debelensin biraz uzunca bir süre.

Bu erkeklerin genel bir davranış biçimi sanırım. Vicdanen kendini rahatlatmak için, ben bıraktım dememek için bu yola başvuruyorlar. Adam zaten kafasında bitirmiş, olayı resmileştirmek sana kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…