İstenmiyorum

Bırakın arkadaslar benim konuma bi bak tavsiye ederim aynıları benimkindede basladıgı sonra aldatıldıgımı öğrendim ve inandıgım tek bir sey var kadın ne hissederse doğru cıkar

Yok kızlar bugun bulustum zaten beni üzdün demedim o dedi acıkcası, ben, sıkıldım ve yorumdum bu ilişkiden davranıslarından dedim kısaca 1 saat kadar konustuk konusmalara fazla değinmek istemitorum üstünde durmaya gerek yok bitirdim ama haklısın yani dusunduğunu bimiyodun üzüldüm filan dedi medeni 2 insan gibi ayrıldık lafları dusundurdu hatta pişmanlık bile yaşadım kısa bir süre ama suan hiç bişey yok yani bu kadar kolay vaz gectiysem zaten bendekide aşk değil alıskanlıkmıs sevdimmi evet sonuna kadar ama kader kısmet böylesi daha iyi bu satten sonra

Son bir kucuk yorum
Daha mutlu hissediyorum üzülmek yok dusunmek yok aldatılıyomuyum endisesi yok feraha kavustum sanki

Hayırlı olsun bitmesini , post: 46777428, member: 762642"]Son bir kucuk yorum
Daha mutlu hissediyorum üzülmek yok dusunmek yok aldatılıyomuyum endisesi yok feraha kavustum sanki[/QUOTE]
Hayirli olsun bitmesin demedi mi

Hayırlı olsun bitmesini , post: 46777428, member: 762642"]Son bir kucuk yorum
Daha mutlu hissediyorum üzülmek yok dusunmek yok aldatılıyomuyum endisesi yok feraha kavustum sanki
Hayirli olsun bitmesin demedi mi[/QUOTE]
Bize neden şans vermiyosun hemen kestirip atıyosun dedi demezmi, bende bize kaç kere şans verdim senin haberin yok bu sondu gibi şeyler söyledim gercektende öyleydi kaç kere şans verdim artık bişeyleri hissetmeseydim yada bana aşık olduğuna zaten emin olsaydım ayrılmazdım kim ne derse desin

yapman gereken su canım sen kaçıcaksın adam kovalayacak. He kovalamıyor mu zaten ondan bırsey olmaz.sen bulusalım deme asla.gec cevap ver araınca acma sonra sen ara

Afamın ego suan düştü görün bakın 1 hafta içinde kesin mesaj atar nasılsın diye cünkü egoyu yükseltecek
1 hafta içinde değil ama bi kaç ay içinde bekliyorum ne biliyim yani çok üzülmüs gibi yaptı ama üzülücekse niye böyle yalanlara maruz bıraktı yani

1 hafta içinde değil ama bi kaç ay içinde bekliyorum ne biliyim yani çok üzülmüs gibi yaptı ama üzülücekse niye böyle yalanlara maruz bıraktı yani
Valla üzüldüklerine inanmıyorum üzülecek şnsan mücadele eder bırakmak için cabalamaz o hadde getirmez ama pişman olacaklar ona eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…