- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi Pembe-kedi
-
Kac yasindasnn canmm merak ettimm.hic evlilik konusu actnmııı...yadda o açtımııııı....eger sennle ciddi duşunmuyosa onemseme ayrıl gidsinnm ....adam gibi adam sevilir karşılıklı sevgi olursa aşk olur..boşver ağır ol seni aramayanı sen aramaaaaa
Ayrıl kelimesi senin için bu evrede kabul edilemez bir kelime ama başka bir akıl da verilmez ki.Anlıyorum az çok ruh halini.Ellerinden akıp gidiyor herşey bir çaren de yok.Tamamen herşey düzelsin istersin ama bir yandan da düzelse bile kuşkuların içini yer durur,aklını istila eder.Anlıyorum seni ama BİTİR..Ben aldatıldığımı duşunuyorum. Ama hic bir kanıtım yokama insan böyle bişeyi durduk yere hissetmez, sevgilimle 11 aydır beraberiz hafta sonları hep buluşurduk ama son 2 aydır hep geciştiriyor hastayım yorgunum vs haftaya buluşucaz sanırım bulusmak isterse asla gitmicem zaten. yahu yalanını yakaladım 3 hafta önce yorgunum dedi aksam mesaj attı dalga gecermiş gibi arkadaşımla içmeye gidiyorum diye, gecen hafta pazar günü hastayım dedi bi baktım sosyal medyada konum atarak bi şarkı videosu paylaşmış ( şehir dışında konum) bu haftada hastayım dedi gecen hafta, hafta içi bi kursa gidiyo, dedi hoca çok ısrar etti içmeye geldik diye biraz arastırdım emın olamıyorum ama kadın genc filan.. hangi yalanına şahit olucam bekliyorum o kadar çok seviyorum ki gözlerimin önünde herşey bitiyo 2 haftadır filan mesajlarıma ara ara cevap veriyo akşamları zaten hiç konusmuyoruz cevirim içi olsa bile mesajıma görüldü yapıp bırakıyo ha bide hic ask sözlerini kesti artık aşk diyo arada o kadar eskiden kullandığı hiç bişeyi kullanmıyo.. kafam çorba gibi ağlamak istiyorum ağlamıyorum nasıl davranıcsğımı bilmiyorum. Ayrıl demeden önce ne yapıcağım hakkında bir akıl verseniz çok mutlu olurum ayrılacağım ama kendimi hazırlıyorum cesaretimi topluyorum.. Benden sıkıldınmı desem hayır der daha önce de oldu ama benden sıkıldığını görüyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bunlardan allah aşkına hic iyi hissetmiyorum kendimi..
Bu hafta sonu kesin bulusma kararı aldık beni ne kadar kırdığını hatta ayrılmak istediğimi söylicem aslında mesaj yoluyla biraz konustum iste umursamıyosun filan baya sert konustum aslında biraz cevap verdi iste alakası yok gibisinden ertesi günü hic bişey yokmus gibi davrandı ama ben hala soğuğumkonu sahibi nasılsın, ne yaptınız ?
Yanlıs anlasıldım sanırım, direnmiyorum sadece yüzyüze konusmak istiyorum oda öyle istediğini söyledi bugun konusucaklarımız var sonu ayrılık olursa yüz yüze daha iyi olur bizim için bende hic bişeyide kalmaz hazırlıklı gidicemAda'm ayrılmanız için elinden geleni yapmış alınca.
Hala niye direniyorsunuz?
Her şey sözle olmaz, sonuç aşikar
Aslında bir çok şey söyledim sanırım benden beklemediği sertlikteSöyliyceni söyle yada söyleyemezsende yaz içinde bir şey Bırakma hırsını at ki unutmanda kolay olsun.
Aslında bişeyler değişecek diye değil de çok aradı acmadım tam yazılanlar gibi, en son akşam aradı neden acmıyosun diye ( 2 gün önceydi sanırım) sen beni merak edermiydin filan yani içimdekileri söyledim binevi dediğim gibi işte şoka girercesine laflar etti bu benim daha çok sinirimi bozdu mesaj atmıs dün bende bişeyler yazdım ama baya soğuk konusuyorum o dedi buluşalım yüz yüze konusalım bide diye, buluşmak istemiyorum dedim acıkca, işim var dedim ama baya ısrar etti ben zaten biticeğini biliyorum buyuzden uzatmak istemedim konusmamda hazır medeni iki insan gibi konusup ayrılacağım konumda ayrılmaktan başka bişry önerin gibisinden bişey demiştim ama gelen yorumlar o kadar etkilediki sanki gözüm acıldı herşeyi çok net anladımKonu Sahibi yüzyüze görüşünce birşeyler değişecek diye görüşmek istiyorsun kabul et. Klasik kadın zihniyeti. Soğumus olsan asla gorusmezdin sadece üzüntü o adam değişmez tatlım kendine yazık etme
Aslında bişeyler değişecek diye değil de çok aradı acmadım tam yazılanlar gibi, en son akşam aradı neden acmıyosun diye ( 2 gün önceydi sanırım) sen beni merak edermiydin filan yani içimdekileri söyledim binevi dediğim gibi işte şoka girercesine laflar etti bu benim daha çok sinirimi bozdu mesaj atmıs dün bende bişeyler yazdım ama baya soğuk konusuyorum o dedi buluşalım yüz yüze konusalım bide diye, buluşmak istemiyorum dedim acıkca, işim var dedim ama baya ısrar etti ben zaten biticeğini biliyorum buyuzden uzatmak istemedim konusmamda hazır medeni iki insan gibi konusup ayrılacağım konumda ayrılmaktan başka bişry önerin gibisinden bişey demiştim ama gelen yorumlar o kadar etkilediki sanki gözüm acıldı herşeyi çok net anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?