istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarını bekleyemedım kilo bildirimi
31.01.15 64.100 yani -900 ve ayıptır söylemesi wcye gıtmeden tartıldım gıtseydım daha az cıkardı kesın

Bu hafta 63leri gormem lazım subata kadar 60 olmalıyım cunku bayburta ablama gıdıcem ablamda oraya gelın gıttı:) hem nişanlıma zayf gozukeyım hemde ablamın yemeklerı yuzunden cok kılo almıyım. Mantılar borekler dolmalar tatlılar daha sımdıden bnı nasıl yedirecegıni anlatıyo

Bayburta gıttıgımde ablamın kalorıli yemeklerinden uzak durmak ıcın telime leslie 3mill ve plates hareketlerı ındırdım

Tombuldut zaten evlendikten sonra ablanla beraber olacaksın ablan hevesini temmuza saklasın
çıtır gelin olinecek

Minnoskabarıkkek betam nerelerdesiniz kaçaklar umarım diyet bozulmamıştır

Selamlar kızlar sabah bir yumurta biraz maydanoz ve marul bir dilim kepekli ekmek çok az peynir yedim. Yanında bu kupada çay vardı.

Aksam ton balıklı salata yanında bi dilim kepek ekmeği.

Spora kayıt oldum bugün. Ama gidemedim
yarinda temizlik yaparım. Anca pazartesi

canım çok iyi 500 kalori bile almamışsın

canım çok iyi 500 kalori bile almamışsın
Tatlım kalori hesabini yapmadım. Geçen senede bu kiloyu görmüştüm. 3 ayda rahat 10 kilo vermiştim. Sporla daha fazla vermiş gibi gorunuyordum. Evlendikten sonra saldim kendimi yazık ettim emeklerime.

kızlar yarın 4. haftam bitiyor çok mutluyum
02/01/2015....75.200
29/01/2015....67.900
artık kilo vermem çok yavaşladı kalan 7 kilo da 3 ayda gitse süper olacak sporu artırmam gerekiyor
Taktir ettim vala. Bi ay dolmadan 7 kilo. Bravo

Bu arada kızlar benim için akşam çok önemli. Hem doygunluk hissi veren hemde az kalorili yemek önerileri rica ediyorum sizden. Yarın menu belli yoğurtlu ıspanak

akşam yemeği yumurtalı ıspanak salata yoğurt 1 dilim ekmek
1 dilim sütlü tatlı
1 avuç kabak çekirdeği

remya çorba bol salata beni tok tutuyor
Normalde de salatasiz sofra kurmam. Çorbayi artirabilirim ama. Bide benim esim güzel tatlılar yapar. Şimdi tutturdu sufle yapcam diyor. Bende tatliyi çok severim. Veremezsem kilo esim yüzünden veremiycem

Normalde de salatasiz sofra kurmam. Çorbayi artirabilirim ama. Bide benim esim güzel tatlılar yapar. Şimdi tutturdu sufle yapcam diyor. Bende tatliyi çok severim. Veremezsem kilo esim yüzünden veremiycem
ya sorma ben de tatlıcıyımdır kalkar kalkmaz tatlı bir şeyler canım ister sadece tatlı yiyerek hayatımı sürdürebilirim o derece ama kendimi tutuyorum bu hafta sadece tatlı kaçamaklarım oldu onu da azaltacam çünkü tatlı yedikçe bünyem daha çok yemek istiyor

Sorma bende vazgecebilirsem tatlidan kolay kilo verebilecegime inanıyorum. Ben bebis istiyorum. Onun için kilo vermek istiyorum. Hem bebis hemde kendim için iradeli olmam lazim

Ay bana yemek yerine tatlıversinler doya doyabaBayıla Bayıla yerim o kadar yani

Sorma bende vazgecebilirsem tatlidan kolay kilo verebilecegime inanıyorum. Ben bebis istiyorum. Onun için kilo vermek istiyorum. Hem bebis hemde kendim için iradeli olmam lazim

Canım önemli olan sofrada doyamadan kalkabilmek bence. Tatlı da ara da abartmadan haftada 2 -3 olabilir. Kendini tutup devamını getirmemak lazim

Ay bana yemek yerine tatlıversinler doya doyabaBayıla Bayıla yerim o kadar yani
canım hoş geldin tatlı herkesin başına bela anlaşılan ama kesincede kilolar çok hızlı gidiyo haftada 2-3 olabilir ama tadımlık bence de çünkü kalorisi çok fazla 1 porsiyon tatlı en az 400-500 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…