istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar 2 sene önce kilo vermek için takip ettiğim grupta haftada 1 gün kaçamak hakkı veriyordu kendimize vücudu şaşırtma günü diyorduk ona çünkü devamli az yiyince bu sefer vücudumuz az besin geliyor diyerek metabolizma yavaşlıyormus sanırım haftada bir gün biraz diyeti bozabiliyorduk. O zaman 52 ye kadar inmiştim.

Evet cok mantıklı bak gecen sene ben 60a kadar ıyı verdım ama 60aşşası cook zordu aşırı geç verdım hafta bir o sekılde yapsak işe yararmı acaba

Kahvaltı ettım menemen yedım ama beyaz ekmekle iki üc tanede zeytın. Ya kızlar anlamıyorum bi gun tartıda guzel cıkıyosa bırgun bır bucuk kılo fazla Vamı böle bişe Sizede oluyomu? Pazar tartılma gunum ozaman bıldiricen kılomu ama bu sekılde cok kötü anlamıyorum

bende de aynıydı ya eksik ya fazla cıkyordu o yüzden haftada 1 en iyisi... günlük tartılmıcam

kızlar selam bugün tartıldım
29/01/2015.....67.900
67lere indim çok şükür ama hemen şımardım öğlen çorba salata üstünede 1 tane kadayıf tamam herkes istediğini söyleyebilir hakettim ben bir pisboğazım

canım kaçamak zaten arkadaş toplantısı yok misafir yok hatır için yok canım çekti gibi nedenlerle zaten yapıyoruz 1 gün serbest olursa kendi adıma söyleyeyim abartırım

bekliyoruz pazarı haftasonu olunca senin işin biraz daha zor malum öncesi cumartesi

Ikı gundur muhallebi kadayıff oohhh bıyandanda kılo ver:) maşşallah ama artık tatlıya hayır de

Thomson bır ayda yedı kılo harikasınn bence o kalan yedı kiloyu uc aydan kısa sürede verirsin sen Ah bıde ben ole olsam suan cok agresıfım bır bucuk kılo bırgunde alacak halım yok acayıp sınırımı bozdu tartıyı camdan atacaktım

1.5 kilo alman için bir günde 12000 kalori fazladan almış olman lazım o da imkansız bağırsak doluluğu ödem falandır

kızlar yarın 4. haftam bitiyor çok mutluyum
02/01/2015....75.200
29/01/2015....67.900
artık kilo vermem çok yavaşladı kalan 7 kilo da 3 ayda gitse süper olacak sporu artırmam gerekiyor

Harikasın ya süpeeeeer darısı inşallah bizim Başımıza. Nazar değmesin sanada canım.

Harikasın ya süpeeeeer darısı inşallah bizim Başımıza. Nazar değmesin sanada canım.
sağol canım kolay kilolar gitti şimdi yerleşmiş olanları vermeye geldi 3 ay da inşallah 7 kilo gider artık zayıfladığım kıyafetlerden belli olmaya başladı ama 40 beden giyiyorum hala (biraz bol ) 3 kilodan sonra dolaptaki bekleyen 38 beden cicilerimi giyecem
hepimize tartıda sağlıkla eksilen kilolar

akşam yemeğinde 1 tavuk Baget soslu , salata ayran
yemekten sonrada form cayimi icip gunu kapatiyorum

Kızlar bugun ara ogun kflakes aksam corba ve lahana. Spor fılan yapmadım henüz. Canım hıc ıstemıyor keske gıc tartılmasaydım motivasyonum acayıp çöktü. Ama bundan sonra wcye gıtmeden ve ac olmazsam sabah asla tartılmıcam

Bugün spor yapmıcam ucgundur yapıyorum bıgun ara vermek ıyı olurmu ?

20 dk zamba yaptım ben de başka bir şey yapamayaca bbugün cçok yoruldum

İnşallah atarım ödem ama bugun diyet bıraz degıl baya baya kactı su tartı bozdu moralımı bi 60 olsam o bıle ıyı ya 58 falan kendıme tunık pantln etek vs alcam kılo vermeden alamam bı an once vermek ıstıyrum yarın kayınvalıdem kayınpederim gelıcekler stresmı yaptımda yedim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…