Bugun cok yorucuydu ne yedım ne yaptım hatırlamıyorum desem yerıdır. Bıde zayıfmısım gıbı cuval cuval kuruyemsler kömeler lokumlar daha bı suru kalorılu sey getırmıslertombuldut bunlar sıkıntılı ama güzel günler canım Allah kolaylık versin kayınvalidenin yanındada yarma gül gibi yemedüğün teleşında zaten zayıflarsın evini nerde tutacan
Gene tatlıııöğle yemek yemedim kaçamak yaptım 1 dilim revani
HosgeldınYarın sabahtan bende basliyorum diyete ve spora başlıyorum. Üç ayda 10 kilo aldım.
15 kilo vermek istiyorum.
başlama tarihim 31.01.2015
Hosbulduk canim benimHosgeldınbıran önce verme dılegıyle ne sporu yapmayı dusunuyosun evdenı dısardamı
canım hoş geldinHosbulduk canim benimYarın spor salonuna basliycam. Sabah erken kalkıp yüzme aksam da salon dersleri dusunuyorum
canım nerdeyse 4 ay kalmış düğüne yeme o kömeleri Bayburt a gidince düğünden sonra yersinBugun cok yorucuydu ne yedım ne yaptım hatırlamıyorum desem yerıdır. Bıde zayıfmısım gıbı cuval cuval kuruyemsler kömeler lokumlar daha bı suru kalorılu sey getırmıslerGelde yeme kactıysada dıyetım cok kacmadı ama almısımdır bugun cunku hıııc su ıcmedım ayrıca bayburttan ev tutucaz tayıncıyız biz 50 senedır ıstanbuldayız dogma buyume ıst herkezı herseyı bırakıp uzaga gıdıyorum anlayacagın Dugun tarıhımde bellı oldu 7hazıran
Yaş 31 boy 160remya yaş boy kaç
canım nerdeyse 4 ay kalmış düğüne yeme o kömeleri Bayburt a gidince düğünden sonra yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?