tadımlık abartmadan demiAzcık ucundan yiyebilirim dimi
Kac gundur ne leslıe ne spor ne bıse yapıyorum gelen gıdenden bıde sımdı yegenımın amelıyat işi var sankı hersey ust uste gelıyo varya suraya kılo bıldırımı yapmasam ınan daha fazla kılo alıcam bende strese gırıp iştahı kesılenlerden olsam keskeTombuldut zaten evlendikten sonra ablanla beraber olacaksın ablan hevesini temmuza saklasın
çıtır gelin olinecek
bi an korktum vallaKızlaar aksam pılav ustu sulu kofte ve mercımek corbası yedımAma sabah ve oglen yemek yıyemedım sadece ara ogun olarak kflakes yemıstım. Ay sımdı mısafırler var gıtsınler dızımı netten acıcam yanına neskafe badem fısdık antepfıstıgı gelsın tatlılar girsin vucuda kılolar Ama yok yok sadece cay ve cerez azıcık
canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallahKac gundur ne leslıe ne spor ne bıse yapıyorum gelen gıdenden bıde sımdı yegenımın amelıyat işi var sankı hersey ust uste gelıyo varya suraya kılo bıldırımı yapmasam ınan daha fazla kılo alıcam bende strese gırıp iştahı kesılenlerden olsam keske
canım bu aralar herkes kaçak takip edemiyom artıkIyi akşamlar kızlaaaaaar. Hiç eksikliğimi hissetmemişsiniz şok diyetin bir bugün ve yarın haftasonu diye pek dikkat etmesem de akşam tavuk Çorbası ve ıspanakla yoğurt dedim bu saate içim kıyıldı ama yemicemm. Öğlende 3 km yürüdüm
Şok diyette 4 günde 3 kilo verdim bugün normale döndüm ama tam anlamı ile Pazartesi başlıcam sizler gibi de burada paylaşıcam çünkü çalışırken daha saatli beslenince daha sağlıklı oluyorcanım bu aralar herkes kaçak takip edemiyom artıkdöndüğüne sevindim şok diyetin sonuçlarını merakla bekliyorum
canım ben de çok yaşadım kayısı ye sıvı tüketmeye çalış ilk gün yediğin patatesler de yapmış olabilirAyrıca tarçın Çayı yaptım benimki biraz farklı gibi yani yapıp buzdolabına koyuyorum orada. Içiyorum inşallah onunda faydası olur. Benim en önemli sorunun tuvalete çıkamamak
yok canım muhım bısey degil inşallah:)canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah
Ben dün mınnoskabarıkkekle senı sordum sanıyorum msjı yazmısım ama atmamısımIyi akşamlar kızlaaaaaar. Hiç eksikliğimi hissetmemişsiniz şok diyetin bir bugün ve yarın haftasonu diye pek dikkat etmesem de akşam tavuk Çorbası ve ıspanakla yoğurt dedim bu saate içim kıyıldı ama yemicemm. Öğlende 3 km yürüdüm
Canım benim bu şok diyet detoks gibi vucüdü şaşırtıyor biraz eğer karar verirsen yapmaya yardımcı olurum sana anlatırım yaniBen dün mınnoskabarıkkekle senı sordum sanıyorum msjı yazmısım ama atmamısımTelden gırıyorum. Ayrıca cok cezbedıcı geldı bendemı ıkı uc gun. Ac kalsam ya sıkıldım gram gram vermekten
Yaşin ve boyun kaç senin cnm??Kac gundur su ıcmıyorum spor yapmıyorum hep bı kosusturma halındeyım su kp kv gıtsın heralde bırazdaha eskı halıme donerım bu hafta azıcıkta olsa 63 gormek ıstıyorum sabah beyaz ekmekle pastrmalı yumurta yedım baskada bıse yemedım ıkısıde kalorıli dıye ara ogun turk kahvesi suan acım doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?