istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar tatil için kv ye geldik tatili gezerek geçiriyoruz 5 aydır gelmedik akraba ziyaretleri falan fazla oluyor dikkat etmeye çalıssamda evdeki gibi olmuyor.dun kızımın erken doğum günü kutlamasına yaptık. O de üstüne tuz biber oldu. Reklam 10 gün var ama vücudum ödem toplamaya başladı goguslerimden hissediyorum. Çarşamba tartılacagim bakalım. Bu ara diyet bozuldu Ama eve dönünce yine eskisi gibi aranizdayim

Akşam yemeğinde 1 köfte 1 kase yoğurt
arkadaşıma gidiyorum Allah yardımcım olsun

akşamı küçük sıyrıklarla atlatmaya çalıştım kesin kilo aldım sabah tartılacaktım korkudan tartılamadım yarın tartı günü
akşam neler yediğimi tekrar düşünmek istemediğim için yazmıyacam
sabah 1 kase yoğurt

CNM bugün dengelersin artık insanız bizde bazen öyle kaçıyor arada

benim menü dün sabah ki ile aynı
öğlen 1 tabak prasa 2 yemek kaşığı makarna bol salata

akşamı hiçç karıştırmıyorum kabak tatlısı ile bozdum herşeyiii

sabah dünki kahvaltım aynı

hamburger ekmeği
çeri domates
yarım kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin

dabidap dengelemeye çalışıyorum öğlen 2 kase mercimek çorba 2 çatal da patlıcan salatası yedim
vefa84 sende bozmuşsun dengelemeye çalışıyor musun

günaydın kilo almışım hem de kilo paylaşım gününde canım çok sıkkın
04/02/2015...67.500 (+400)

Gunaydın tartı gunum
28 Ocak 56.8
4 subat 56.5
Artıda olmadıgım icin mutluyum
Thomson ödemdir o çok dikkat ediyorsun kilo almamıssındır.

gulceandkeremsmom canım bende öyle umut ediyorum inşallah öyledir 1 haftada -700 oldu benim de ama 66 lara düşerim diye düşünürken almış olmak bayağı kötü oldu neyse önümüzdeki maçlara bakalım

Kızlar ben geldim:) yazamadım hc malum ameliyat bi yandan kv kp marastan gelmıslerdi filan, baya mesguldum tabı buarada dıyete devam edebıldımmi tabıkı hayır aksıne yedımde yedım. Bugun sabah tartıldım almamısım hatta 100gr vermısım cok sasırdım. Bugun tam 64.cıktım

Dün gittin alısverıs yaptım dayanamadım artık. Malum evlenınce dolabımı yenılemek istedim Bıraz üstüme dar seyler aldım zayıflayınca bollasır dıye. Bide ındırımlere dayanamadım olmadı terzıde hallederım. Ama ınsan istedıgı kıloda nasıl olcagını bılemıyo oyuzden kıyafetlerı alırken ıkı saat enine boyuna baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…