istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar güzel emzirenlere imrenerek bakıyorum....bebeğim 1 ay küvez de yattı erken doğduğu için..eve gelince 3 ay emdi sonra bıraktı...çok uğraştım ama olmadı...

05/01/2015 ......72.400 olsun 200 gram daha gitti sabah 7 de kalkmak ölüm gibi geldi. kahvaltıya alışık değilim evde yapmaya zorlayarak 1 kase kellogs yedim öğlen için yanıma elmamı da aldım.

ne kadar güzel emzirenlere imrenerek bakıyorum....bebeğim 1 ay küvez de yattı erken doğduğu için..eve gelince 3 ay emdi sonra bıraktı...çok uğraştım ama olmadı...
sağlık olsun canım şimdi çok iyi mamalar var takviye edersin

su içmek iyi de işyerinde sürekli tuvalete gitmek çok gıcık

öğlen elmamı yedim, markete yürüdüm kayısı ve yeşil çay aldım (15+15 dk hiç yoktan iyidir) su 0.5 litre, öğleden sonra arttırayım

allahım günlüğüme 61 kilodayım diye yazmayı nasip et

ve akşam oldu günün özeti
sabah 1 küçük kase kellogs
öğle elma
gün içinde 1.5 litre su 3 bardak bitki çayı 4 kayısı
akşam 15 dakika eve yürüyüş. bugün iyiydi hiç acıkmadım akşam yemekten sonra görüşürüz

cnm sen hiç bir şey yemiyosun dikkat et metebolizman yavaşlar...malum bebişten dolayı giremedim...sabah tartıldım 77.200 olduğumu görünce sevindim....sabah beyaz çay ardından peynir 5 zeytin yeşillik ve 1 dilim tam buğday....öğle yeşil fasülye yoğurt 1 dilim ekmek....ara yeşilçay ve kayısı....akşam kapanışı 6 da yaptım mercimek çorbası tavuk haşlama 1 dilim ekmek....yatmadan da süt içerim yada yeşilçay...bebişim saolsun yememe izin vermiyor çok hareketli...ek gıdaya geçtik mama ile beraber devam....yaza kadar zayıflamam lazım ve anladım bu işi beyinde halletmek gerekiyor...çok iyi gidiyor rejimim....önce sonra fotomu paylaşcam inş...bebeğimin doğum gününde fit olmak istiyorum:)

bu arada beyaz çay içmeni tavsiye ederim göbek eritiyor....biraz pahalı ama.....

akşam yemeğinde tavuk çorbamı yedim turşuyu azıcık abarttımiki yemek kaşığı da sade makarna yedim çok şükür iyi doydum şimdi yürümeye gidicem min 20 max40 arası duruma göre

800 gr tebrikler

bu arada beyaz çay içmeni tavsiye ederim göbek eritiyor....biraz pahalı ama.....
bir arkadaşım da kayısı çayı tavsiye etti bağırsakları çalıştırıyormuş yarın öğle arası beyaz çay ve kayısı çayı alayımteşekürler

Çok az yiyorsun dikkat et zayiflayacagim derken sağlığından olma...

tskler cnm gidecek çok kilo var daha...
tek sorunum yürüyüş yapamıyorum ama kızımın karşısında dans ediyorm:)

2.5 kilometre yürüdüm bugün de kendimi seviyorum

tskler cnm gidecek çok kilo var daha...
tek sorunum yürüyüş yapamıyorum ama kızımın karşısında dans ediyorm:)
önemli olan hareket etmek sende çocuk olduğu için istesen de hareketsiz olamazsın herhalde
kilolar çok ama hepsi gidecek geldikleri gibi giderler

bugün tartılmadım
kahvaltıda 1 yumurta, peynir, 2 zeytin, domates yedim çok azda (1 dilim den az)ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…