sağlık olsun canım şimdi çok iyi mamalar var takviye edersinne kadar güzel emzirenlere imrenerek bakıyorum....bebeğim 1 ay küvez de yattı erken doğduğu için..eve gelince 3 ay emdi sonra bıraktı...çok uğraştım ama olmadı...
İnşaallah canım. İstikrarlı olalımda bizallahım günlüğüme 61 kilodayım diye yazmayı nasip et
800 gr tebriklercnm sen hiç bir şey yemiyosun dikkat et metebolizman yavaşlar...malum bebişten dolayı giremedim...sabah tartıldım 77.200 olduğumu görünce sevindim....sabah beyaz çay ardından peynir 5 zeytin yeşillik ve 1 dilim tam buğday....öğle yeşil fasülye yoğurt 1 dilim ekmek....ara yeşilçay ve kayısı....akşam kapanışı 6 da yaptım mercimek çorbası tavuk haşlama 1 dilim ekmek....yatmadan da süt içerim yada yeşilçay...bebişim saolsun yememe izin vermiyor çok hareketli...ek gıdaya geçtik mama ile beraber devam....yaza kadar zayıflamam lazım ve anladım bu işi beyinde halletmek gerekiyor...çok iyi gidiyor rejimim....önce sonra fotomu paylaşcam inş...bebeğimin doğum gününde fit olmak istiyorum:)
bir arkadaşım da kayısı çayı tavsiye etti bağırsakları çalıştırıyormuş yarın öğle arası beyaz çay ve kayısı çayı alayımbu arada beyaz çay içmeni tavsiye ederim göbek eritiyor....biraz pahalı ama.....
Çok az yiyorsun dikkat et zayiflayacagim derken sağlığından olma...03/01/2015 .....73,700
kahvaltı azcık peynir kk kadar bile değil,3 zeytin sadece tadımlık sucuk domates biber salatalık 2 bardak çay
öğle elma
akşam çorba 2 sarma salata az turşu
1 avuç kabak çekirdeği
su 8 bardak
spor 32 dk 5 te 2500 m yürüdüm
ama tok hissediyorumÇok az yiyorsun dikkat et zayiflayacagim derken sağlığından olma...
Inşallah ama dediğimi dikkate al derim ,sonradan baş dönmesi halsızlik hissedersinama tok hissediyoruminşallah olmam doğru söylüyorsun
önemli olan hareket etmek sende çocuk olduğu için istesen de hareketsiz olamazsın herhaldetskler cnm gidecek çok kilo var daha...
tek sorunum yürüyüş yapamıyorum ama kızımın karşısında dans ediyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?