istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğlen çok az tavuk çorba 1 elma yedim ama şişkimlik hissediyorum kayısı da pek işe yaramıyor. Lahana çorbası tavsiye ettiler tadına bakacam tadı kötüyse içemem bu akşam yapıp deneyecem inşallah işe yarar

ben de tartılmadım cnm ...sabah aynı peydir zeytin domates yeşillik...arada süt...öğle çorba barbunya ...ara elma....akşam 8 da kapanış balık...bu arada her öğün 1 dilim tam buğday ekmek..iii gidiyor bakalım:)

08008, member: 649432"]öğlen çok az tavuk çorba 1 elma yedim ama şişkimlik hissediyorum kayısı da pek işe yaramıyor. Lahana çorbası tavsiye ettiler tadına bakacam tadı kötüyse içemem bu akşam yapıp deneyecem inşallah işe yarar[/QUOTE]
lahana alamadım hafta sonuna inşallah denerim

06/01/2015
kahvaltı 1 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ek
öğlen az tavuk çorba elma
akşam ezogelin çorba salata turşu
10 kayısı,1 tane pişmaniye
2 litre su 2.5 km yürüyüş

07/01/2015......72.200
kahvaltıda kellogs yedim

öğle elma
kuru kayısı bitki çayı suya devam

cnm 76.900 ödem gidiyor önce...sabah kahvaltım aynı peynir zeytin 1yumurta...ara 10 badem yeşilçay ....çğle çorba yoğurt...ara kahveli süt ve akşam çorba tavuk(daha yemedim)....1 er dilim ekmek ....açlık hissetmiyorum atyık..1 lt su içtim.... yatana kadar 2.5lt olur inş...bol diyetler:))

benimde öyle oldu ilk önce bayağı gidiyo sonra duruyo ben dün tartılmadım 2 günde 200 gr vermişim zaten okadar hızlı versek komalık oluruz haftada 800-1000 arası mükemmel.
senin diyette iyi gidiyo maşallah devam

akşam çorbamı zorla içtim acıkmamıştım ama kan şekerim düşmesin diye içtim. kendime hazır çorba yaptım.

sporumu yaptım 2.5 km yürüdüm aferin bana
maşallahın var...ben de evde koşturuyorum cnm...bebiş çok hareketli saolsun..bu arada suyumu 2 lt ye tamamlayamadım ama irademe sahip çıktım:))eşim akşam gelirken tatlı almış yemedim...ye beni diye bakıyor ama yemicem yarın komşuya veririm..diyet ii gidiyo çok şükür...eski bi fotom var zayıf halimi gösteren...dolaba yapıştırdım..onu gördükçe iştahım iyice gidiyor...sonra yazın giymek istediğim kıyafetleri bikinileri düşündükçe hiiiç iştah kalmıyor...inş yazın 55 leri görürüm ..inş sen de istediğin kiloya gelirsin...eğer zayıflarsam görümcem çok kıskanancak:)zayıflayamazsın demişti(

tatlıyı yememekle çok iyi yapmışsın tebriklerzayıflayamazsın diyenler halt etmiş kararlı olursan o kilolar gider, vücudun alışmıştır artık rejime tatlı yiyerek direncini kırma devamm

08/01/2015.....71.800 (-400) çok şükür
kahvaltıda 1 yumurta peynir zeytin domates biber çay

öğle elma arada kayısı ve yeşil çaya devam

öğle elma arada kayısı ve yeşil çaya devam
aferin sana ...ben de 76.700 200 gr gitmiş:)sabah aynı peynir zeytin yumurta dere otu..ara armut...öğle ton balığı salata...ara 2 küçük grisini yeşilçay......akşam kabak yemeği. yoğurt(daha yemedim)artık alıştım bakalım:)kolay gelsin cnm sana da

diyet ii gidiyor ama aklıma bi şey takıldı...vücut diyete alışınca kilo verme duraklıyormuş başka bir diyete geçmek gerekirmiş metebolizmayı şaşırtmak adına..şok diyet mi yapcaz o zaman??bi fikriniz var mı...

evet öyleymiş lahana çorbasını tavsiye ettiler haftaya denemeyi düşünüyorum ama tadına bağlı ben tadı, kokusu kötüyse içemem damak tadı önemli

akşam yemeğim 1.5 kase yeşil mercimek çorba az ekmek az turşu
bugün 1 tane saray helvası yedim yaklaşık 140 kl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…