benimde öyle oldu ilk önce bayağı gidiyo sonra duruyo ben dün tartılmadım 2 günde 200 gr vermişim zaten okadar hızlı versek komalık oluruz haftada 800-1000 arası mükemmel.cnm 76.900 ödem gidiyor önce...sabah kahvaltım aynı peynir zeytin 1yumurta...ara 10 badem yeşilçay ....çğle çorba yoğurt...ara kahveli süt ve akşam çorba tavuk(daha yemedim)....1 er dilim ekmek ....açlık hissetmiyorum atyık..1 lt su içtim.... yatana kadar 2.5lt olur inş...bol diyetler:))
maşallahın var...ben de evde koşturuyorum cnm...bebiş çok hareketli saolsun..bu arada suyumu 2 lt ye tamamlayamadım ama irademe sahip çıktım:))eşim akşam gelirken tatlı almış yemedim...ye beni diye bakıyor ama yemicem yarın komşuya veririm..diyet ii gidiyo çok şükür...eski bi fotom var zayıf halimi gösteren...dolaba yapıştırdım..onu gördükçe iştahım iyice gidiyor...sonra yazın giymek istediğim kıyafetleri bikinileri düşündükçe hiiiç iştah kalmıyor...inş yazın 55 leri görürüm ..inş sen de istediğin kiloya gelirsin...eğer zayıflarsam görümcem çok kıskanancak:)zayıflayamazsın demiştisporumu yaptım 2.5 km yürüdüm aferin bana
tatlıyı yememekle çok iyi yapmışsın tebriklermaşallahın var...ben de evde koşturuyorum cnm...bebiş çok hareketli saolsun..bu arada suyumu 2 lt ye tamamlayamadım ama irademe sahip çıktım:))eşim akşam gelirken tatlı almış yemedim...ye beni diye bakıyor ama yemicem yarın komşuya veririm..diyet ii gidiyo çok şükür...eski bi fotom var zayıf halimi gösteren...dolaba yapıştırdım..onu gördükçe iştahım iyice gidiyor...sonra yazın giymek istediğim kıyafetleri bikinileri düşündükçe hiiiç iştah kalmıyor...inş yazın 55 leri görürüm ..inş sen de istediğin kiloya gelirsin...eğer zayıflarsam görümcem çok kıskanancak:)zayıflayamazsın demişti(
aferin sana ...ben de 76.700 200 gr gitmiş:)sabah aynı peynir zeytin yumurta dere otu..ara armut...öğle ton balığı salata...ara 2 küçük grisini yeşilçay......akşam kabak yemeği. yoğurt(daha yemedim)artık alıştım bakalım:)kolay gelsin cnm sana daöğle elma arada kayısı ve yeşil çaya devam
evet öyleymiş lahana çorbasını tavsiye ettiler haftaya denemeyi düşünüyorum ama tadına bağlı ben tadı, kokusu kötüyse içemem damak tadı önemlidiyet ii gidiyor ama aklıma bi şey takıldı...vücut diyete alışınca kilo verme duraklıyormuş başka bir diyete geçmek gerekirmiş metebolizmayı şaşırtmak adına..şok diyet mi yapcaz o zaman??bi fikriniz var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?