istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
11/01/2015.......70.600 (-300)
buğun de eksi gördüm çok şükür diyet gayet iyi gidiyor 70in altına inmeme az kaldı
sabah kalkınca 2 bardak su içtim kahvaltıda 1 elma yiyeceğim
cnm maşallah sana...ben de duraklama var 100 gr vermişimumarım hızlanırım ...lahana çorbası diyetiyle günlük ortalama ne kadar gidiyor bilgi verirsen sevinirim..kilo 76.300gr...buna da şükür

sabah peynir zeytin dere otu...ara elma...öğle karnıbahar haşlama...ara da ceviz yeşilçay...akşam tonbalığı salata yemedim henüz...ara da bir mandalina yer kapatırım inşallah...adet olacağım canım tatlı istiyor

cnm maşallah sana...ben de duraklama var 100 gr vermişimumarım hızlanırım ...lahana çorbası diyetiyle günlük ortalama ne kadar gidiyor bilgi verirsen sevinirim..kilo 76.300gr...buna da şükür
tam olarak lahana diyeti sayılmaz o yedi günlük onu yapamam ben iki gün (dün ve bugün ) yapacam dün lahana çorbası içmiştim -300 gitti içmediğim gün -600 gitmişti evet canım kilo vermem çok şükür durmadı senin menülerini takip ediyorum bence iyi gidiyosun devam gidecek o kilolar

tarçınlı çay iç Kayısı yada elma yiyip geçiştirmeye çalış, olunca 2. günü çok az yersin bugün sabret canım

öğle büyük bir kase lahana çorbası içtim
arada yeşil çay içtim elma yedim

Son düzenleme:
akşam yine lahana çorbası
daha 10 gün içmem dün öğle akşam bugün öğle akşam artık böh geldi yarın çok güzel bir kahvaltı yapacam

günaydın 12/01/2015.....70.100 çok şükür
kahvaltıda haşlanmış yumurta 3 zeytin kk peynir domates salatalık dere otu maydanoz . çok güzel bir kahvaltıydı

bugün diyetin 10. günü 5 kilo gitti kolay olanı gitti ,şimdi ikinci 5 kilo bakalım ne kadar zamanda gidecek 20 günde gitse razıyım

öğlen 1 elma yedim arada kayısı ve bitki çayına devam

akşam menüm 1 tabak sebzeli köfte, yoğurt
dün spor yapamadım malum pazar ütü çamaşır temizlik derken tembellik çöktü bugün yemekten sonra hemen sporumu yapmaya gidiyorum ne kadar yürüdüğümü paylaşırım

betam ne yaptın inşallah tatlı krizini atlatmışsındır

betam ne yaptın inşallah tatlı krizini atlatmışsındır
cnm tatlı krizimi kuru kayısı ile atlattım ama moralim bozuk bugün 76.300 gr çıktım:dün eşimin annesi gözleme yapıp göndermiş..saat 9 da dayanamadım yedim acaba ondan mı?çünkü akşama kadar çok dikkatliydim.. sabahtan yoğurt diyetine başladım 5 günde 3 kilo...kendime göre ayarladım...sabah aynı kahvaltı biliyosun...ara armut...öğle yoğurt brokoli...ara yoğurt içine küçük br grisini attm..akşam diet ton balığı 1 dilim ekmek ....bebişle ilgilenmekten yeşilçay içemiyorum...ateşin harareti var..huysuz bu ara...sayesinde kilo vercem:)inş..seni tebrik ediyorum cnm ...

canım öncelikle geçmiş olsun gözleme yemeseydin iyiydi kaçamaklar diyetin dengesini bozuyor. 9 akşam değildir inşallah

40 dk 3 km yürüdüm aferin bana şimdi de yeşil çayımı içecem yarın ola hayrola

canım öncelikle geçmiş olsun gözleme yemeseydin iyiydi kaçamaklar diyetin dengesini bozuyor. 9 akşam değildir inşallah
maalesef akşam 9 da yemiştim ama bugün iyi geçti...şu an yeşilçay içiyorum akşam 6 da bitirdim yeme işini:)

merhabalar ben de yeni doğum yaptım ve kilo vermek isterim.ama spor yapmıyorum 2-3 ay da yapamam harhalde

bugun çok mutluyum 70 defteri açılmamak üzere kapandı inşallah
13/01/2015.....69.800 çok mutluyum
kahvaltı da kellogs yedim
maşallaah darısı bana...sabah çok mutluydum çünkü dietim güzel gidiyor artık:)75.800 gram 1 günde 500 gr verdim...yoğurt yemeye devam...sabah tam buğday ekmeği ile tost yedim....ara da elma...öğlen bulgur çorbası içicem ekmeksiz ve yoğurt....

merhabalar ben de yeni doğum yaptım ve kilo vermek isterim.ama spor yapmıyorum 2-3 ay da yapamam harhalde
mrb ben de yeni doğum yaptım 10 gündür diyetteyim ...artık alıştım ilk defa sabah yandığımda karnım çok acıkmadı..midem küçülüyor oleyyy....yaza kadar 55 olup arkamdan çıtır anne dedirtmek istiyorum:)sen kaç kilo aldın gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…