istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar benim de diyet arkadasim olurm musunuz dogum sonrasi 2 yasina kadar emzirerek 52 kiloya kadar dusmustum. Hareketsizlik aksamlaribtv karsisinda atistirmalar derken simdi 59;kiloyum hedefim yeniden 52 olmak yeniden hamilelik dusunuyorum bu kilolarla hamile kalip tombis bi hamile olmak istemiyorum. 4 ocakta yediklerime dikkat etmeye basladim.

canım hoşgeldin o atıştırmalıklar artık bırak onlar olmayınca kilolar çok rahat veriliyor 7 kilo çok fazla değil verirsin

uzun süre aç kalma açlık şekeri düşünce insanın gözü dönüyo tutamıyo kendini spordan sonra meyve yeseydin keşke harcadığın dan fazla kalori almışsın
Evet nasıl öyle bi hata yaptım bılmıyorum bugun sabah müsli yedim bı kase bırde arada turk kahvesı ıctım. Aksamda sanırım brokoli yıyecegım. Bugun gene bısıklet sürüp spor yapcam telafı edicemm

Hosgeldın canım boyun kac bılmıyorum ama bır cocuklu anneye göre kılon gene ıyı :) bırbırımıze destek olursak verırız ben gecen sene baska bı topıkte takılıyodun ve kızların gaza getırmesıyle hep basardım umarım snde ıstedıgın kıloya düsersın

Kızlar belirli bı tartılma gunumuz olsun bıgun secelım ogun herkez tartılsın yazsın ben pazardan pazara tartılıyorum suan ıcın. Ayrıca su ıcmıyorum su ıcmeyen kılo veremez ama napıcam bılmıyorum nasıl alıstırabılırım kendımı. Bırakın bı bardak ıcmeyı en son nezaman ıctıgımı bıle hatırlamıyrum bazen

Hahahah Allah kımseyı bogazıyla savastırmasın yemesen canın cekıyo yesen sonrasında vıcdan azabı
can çekme değil de arkadaşın nişanlısı pomemi kazanmış sevinç tatlısıydı yemesen olmuyo mecburen katıldım

boyum 165 çevremdekiler kilon iyi diyorlarlar ama bacak ve basen sorunum var ya da ben takıntı yapıyorum. 52 olduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorum. kendimi iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum. 2 yıl önce kk de başka bir topikte 52 kiloya kadar inmiştim.Şimdi de sizinle gaza gelip bu kiloları da veririm. Bu akşam abur cubur yemedim. 1 haftadır gribim spor yapamıyorum bugün kendimi biraz iyi hissedince evde biraz hareket yapmaya çalıştım başladım öksürmeye en iyisi bir kaç gün daha beklemeye karar verdim spor için.

çevrendekileri boşver sen vücudunu tanıyorsun hangi kilo da iyi hissedeceksen ona ulaş hep destek tam destek

Aynen kendını nasıl guzel hıssedıyorsan o kıloya ın:) bana kalırsa cok ıyısın benım bıde boyum 1.58 düşün adile naşit gıbı bıse oldum Ayrıca bende nısanlandım işi bıraktım şuan evdeyım dibimde spor salonu var ama bes altı ay sonra evlencm gıdıcem dıe kayıt işlemleri vs ugrasmaya usendım yuzmeyede baslayamadm. Suan evde kondısyon bısıkletı suruyorum birde leslie 3mile yapıcam onada bugun baslıcam şiddetle tavsıye ederım:)gecen sne cok etkısını gordum

Sabah ıkı yumurta ıkı kucuk tam bugday ekmegı bır cay:) I idol1 neguzel verıyosun kılo. Zaten alınan kılolar rahat verılırmıs ama sabıt oldugumuz kılo zor verılırmıs. Ben kendımı bıldım bıleli en fazla63e dustum. Ama 63ten 56 57ye inene kadar canım cıkmıstı ne zor vermıstım o 5,6 kıloyu ins gene öle olmaz

tombuldut canım benim daha verecek 8-9 kilom var siz benden önce hedefinize ulaşırsın önemli olan yediğimize içtiğimize dikkat etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…