- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
canım hoşgeldin o atıştırmalıklar artık bırak onlar olmayınca kilolar çok rahat veriliyor 7 kilo çok fazla değil verirsinMerhaba kizlar benim de diyet arkadasim olurm musunuz dogum sonrasi 2 yasina kadar emzirerek 52 kiloya kadar dusmustum. Hareketsizlik aksamlaribtv karsisinda atistirmalar derken simdi 59;kiloyum hedefim yeniden 52 olmak yeniden hamilelik dusunuyorum bu kilolarla hamile kalip tombis bi hamile olmak istemiyorum. 4 ocakta yediklerime dikkat etmeye basladim.
Evet nasıl öyle bi hata yaptım bılmıyorumuzun süre aç kalma açlık şekeri düşünce insanın gözü dönüyo tutamıyo kendini spordan sonra meyve yeseydin keşke harcadığın dan fazla kalori almışsın
Hosgeldın canım boyun kac bılmıyorum ama bır cocuklu anneye göre kılon gene ıyı :) bırbırımıze destek olursak verırız ben gecen sene baska bı topıkte takılıyodun ve kızların gaza getırmesıyle hep basardım umarım snde ıstedıgın kıloya düsersınMerhaba kizlar benim de diyet arkadasim olurm musunuz dogum sonrasi 2 yasina kadar emzirerek 52 kiloya kadar dusmustum. Hareketsizlik aksamlaribtv karsisinda atistirmalar derken simdi 59;kiloyum hedefim yeniden 52 olmak yeniden hamilelik dusunuyorum bu kilolarla hamile kalip tombis bi hamile olmak istemiyorum. 4 ocakta yediklerime dikkat etmeye basladim.
Hahahah1 dilim yedim yemezsem çok ayıp olacaktı valla zorla yedim
can çekme değil de arkadaşın nişanlısı pomemi kazanmış sevinç tatlısıydı yemesen olmuyo mecburen katıldımHahahahAllah kımseyı bogazıyla savastırmasın yemesen canın cekıyo yesen sonrasında vıcdan azabı
Anladım canm bı dılımden bıse olmaz olsun okadarda:)can çekme değil de arkadaşın nişanlısı pomemi kazanmış sevinç tatlısıydı yemesen olmuyo mecburen katıldım
Hosgeldın canım boyun kac bılmıyorum ama bır cocuklu anneye göre kılon gene ıyı :) bırbırımıze destek olursak verırız ben gecen sene baska bı topıkte takılıyodun ve kızların gaza getırmesıyle hep basardım umarım snde ıstedıgın kıloya düsersın
çevrendekileri boşver sen vücudunu tanıyorsun hangi kilo da iyi hissedeceksen ona ulaş hep destek tam destekboyum 165 çevremdekiler kilon iyi diyorlarlar ama bacak ve basen sorunum var ya da ben takıntı yapıyorum. 52 olduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorum. kendimi iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum. 2 yıl önce kk de başka bir topikte 52 kiloya kadar inmiştim.Şimdi de sizinle gaza gelip bu kiloları da veririm. Bu akşam abur cubur yemedim. 1 haftadır gribim spor yapamıyorum bugün kendimi biraz iyi hissedince evde biraz hareket yapmaya çalıştım başladım öksürmeye en iyisi bir kaç gün daha beklemeye karar verdim spor için.
Ne kadar güzel canım herdaîm eksidesin. Maşallah.16/01/2015......69.300
çok sağol canım ,kilo vermem azalıyo ama çok şükür devam ediyo hafataya 1.300 gitse süper olacak takip etmen çok motive ediyoNe kadar güzel canım herdaîm eksidesin. Maşallah.
Aynen kendını nasıl guzel hıssedıyorsan o kıloya ın:) bana kalırsa cok ıyısın benım bıde boyum 1.58 düşün adile naşit gıbı bıse oldumboyum 165 çevremdekiler kilon iyi diyorlarlar ama bacak ve basen sorunum var ya da ben takıntı yapıyorum. 52 olduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorum. kendimi iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum. 2 yıl önce kk de başka bir topikte 52 kiloya kadar inmiştim.Şimdi de sizinle gaza gelip bu kiloları da veririm. Bu akşam abur cubur yemedim. 1 haftadır gribim spor yapamıyorum bugün kendimi biraz iyi hissedince evde biraz hareket yapmaya çalıştım başladım öksürmeye en iyisi bir kaç gün daha beklemeye karar verdim spor için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?