istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla en son gecen pazar tartıldım 65.2 cıktım benım en az 55 en fazla 57 olmam lazım. Yanı 8 10 kılo vermem sart ıns verırım artk sıkıldım kndımı 55 gormek ıstıyorum

fazlalıklarımız aynı o zaman hadi bakalım kim önce hedefine ulaşacak

Evet bu pazar tartılıcam bakalım nekadar vermısım sımdı besı bıyerde form cayımı ııcıcem

ben 20 kilo aldım
şuan 79.2 kiloyla diyetisyene gittim ve 1 hafta sonunda 600 gr fark etti: 78.6 oldum. ben bu diyeti 73 kilo olana kadar uygulayacağım. sen kaç kilosun? 55 kilo olmak ben de isterim

Cok sessız topıgımız Ben ara ogun cronflakes yedımmm bol su ıcmeye calısıyrum:)

ben 20 kilo aldım
şuan 79.2 kiloyla diyetisyene gittim ve 1 hafta sonunda 600 gr fark etti: 78.6 oldum. ben bu diyeti 73 kilo olana kadar uygulayacağım. sen kaç kilosun? 55 kilo olmak ben de isterim
Banamı dedın bılmıyorum ama ben dogum yapmadm evli degılim nısanlıyım dugunum yazın olcak sanırım 55 olmam lazım ben tarcın cayıyla haftada ıkı kılo verdım:)bu ıkıncı haftam bu hafta dıyet bıraz degıl baya kactı ama bakalım kac kg vercem en az bir istiyorum:)

akşam yemeğinde yumurtalı ıspanak makarna yoğurt yedim

Aksam yemegı tavuk corbası brokoli ve azıcık makarna :) fazla kasmadım. Sımdi ustumü degısıp bısıklet surucem sonrada leslie 3mille yapıcam

Aksam yemegı tavuk corbası brokoli ve azıcık makarna :) fazla kasmadım. Sımdi ustumü degısıp bısıklet surucem sonrada leslie 3mille yapıcam
çok iyi ne güzel sporunu yapıyosun ben yapamıyorum bir hastalık musallat oldu geçerse inşallah yine başlıyacam

çok iyi ne güzel sporunu yapıyosun ben yapamıyorum bir hastalık musallat oldu geçerse inşallah yine başlıyacam
Gecmiş olsun cnm umarım onemli bı durum yoktur. Sonrasında sende baslarsın kılo vermende hızlanır

Gecmiş olsun cnm umarım onemli bı durum yoktur. Sonrasında sende baslarsın kılo vermende hızlanır
canım sağol ayıptır söylemesi kabızlık çekiyodum wc de fazla oturmak ve ıkınmaktan hemeroid oldum çok iğrenç bir hastalık spor yapıncada ağrı yapıyokimseye de söylenmiyo

17.01.2015......tartılmadım
bugün 10 da kalktım suyumu içtim kahvaltı gecikeceği için hemen elma yedim kan şekerim düşmesin diye
11.30 da kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin biber dereotu yedim

kaçamak 1 tane köme yedim yaklaşık 100 kalori
1 kase çorba içtim ekmeksiz

canım sağol ayıptır söylemesi kabızlık çekiyodum wc de fazla oturmak ve ıkınmaktan hemeroid oldum çok iğrenç bir hastalık spor yapıncada ağrı yapıyokimseye de söylenmiyo
Ay gecmıs olsun cok zor ya kuzenımden bılıyorum Kabızlıga sınameki cok ıyı gelıyo yesıl cay falanda oturma bıle oturtamıyomus adamı inş atlatırsın

Thomson sen ne kadar guzel dıyetıne dıkkat edıyosun ya ben hıc dıkkat edemıyorum dun sadece leslie ye basladım ama bu hafta kılo verememısım sanırım yarın tartılcam Veremedıgım zaman hrmen anlıyorum ama ıkı gun oldu leslıe yapalı bıdaha bırakmıcam cunku hareketsız nekadar dıyet yapsamda veremıyorum cok moralım bozuk

Sabah cronflakes yedım sırf kahvaltı hazırlamaya usendıgımden aksam bi dilim somon balıgı yedım ve bı kase corba salat bı bucuk kucuk dılımde kepek ekmegı

bende gecikince kflakes yiyiyorum yağsız sütle kalorisi 152 miş hemde tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…