Banamı dedın bılmıyorum ama ben dogum yapmadm evli degılimben 20 kilo aldım
şuan 79.2 kiloyla diyetisyene gittim ve 1 hafta sonunda 600 gr fark etti: 78.6 oldum. ben bu diyeti 73 kilo olana kadar uygulayacağım. sen kaç kilosun? 55 kilo olmak ben de isterim
çok iyi ne güzel sporunu yapıyosun ben yapamıyorum bir hastalık musallat oldu geçerse inşallah yine başlıyacamAksam yemegı tavuk corbası brokoli ve azıcık makarna :) fazla kasmadım. Sımdi ustumü degısıp bısıklet surucem sonrada leslie 3mille yapıcam
Gecmiş olsun cnm umarım onemli bı durum yoktur. Sonrasında sende baslarsın kılo vermende hızlanırçok iyi ne güzel sporunu yapıyosun ben yapamıyorum bir hastalık musallat oldu geçerse inşallah yine başlıyacam
canım sağol ayıptır söylemesi kabızlık çekiyodum wc de fazla oturmak ve ıkınmaktan hemeroid oldum çok iğrenç bir hastalık spor yapıncada ağrı yapıyoGecmiş olsun cnm umarım onemli bı durum yoktur. Sonrasında sende baslarsın kılo vermende hızlanır
Ay gecmıs olsun cok zor ya kuzenımden bılıyorumcanım sağol ayıptır söylemesi kabızlık çekiyodum wc de fazla oturmak ve ıkınmaktan hemeroid oldum çok iğrenç bir hastalık spor yapıncada ağrı yapıyokimseye de söylenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?