- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
sağol canım az yada çok hepsi gidecek inşallah sen çok dert etme emzirme avantajın var sütün bol giden kilolar çook olsunMaşallah canım sana ya ne güzel vermişsin. Ben heyecanlandım burada kilo verdiğini okuyunca. Bende hirslandim başladım yeniden kilo alsam da benim kilom senden çok fazla ama boy aynı hedefte tabi önce 68 sonra 61 inşallah takipteyim
canım benim kilo durdu yine inatlaşıyor resmen dün suyu az içtim 1.5 ltkadar......sabah menemen peynir zeytin...ara yoğurt...öğle brokoli 1 dilim ekmek...ara elma..günaydınnnn
bugün kilo farkı malesef yok 14/01/2015......69.800(-0)
bide üstüne işe geçiktiğim için sabah evde su bile içemedim mecburen 1 yufkanın 1/8 i kadar kaşarlı gözleme yedim
sağol canım az yada çok hepsi gidecek inşallah sen çok dert etme emzirme avantajın var sütün bol giden kilolar çook olsun
inatlaşırsa inatlaşsın biz ondan daha inatçıyız verecez bu kilolarıcanım benim kilo durdu yine inatlaşıyor resmen dün suyu az içtim 1.5 ltkadar......sabah menemen peynir zeytin...ara yoğurt...öğle brokoli 1 dilim ekmek...ara elma..
uzun süre aç kalma açlık şekeri düşünce insanın gözü dönüyo tutamıyo kendini spordan sonra meyve yeseydin keşke harcadığın dan fazla kalori almışsınYazamadımmm bugunn :/ rapor vereyım sabah müsli yedım aksam balık yedım gayet ıyıydi sonra bısıklet surdun kırk dakıka sonra mezdeke oynadım bı ter attım sora gıttım bı dılım pasta yedimDövün beni Saka gıbı sen okadar terle kendını salonun ortasında delı gıbı yırt sonra gıt pasta ye Allahım pis bogazlıgın temsili olmaya basladım
ben artık hergün tartılmamaya karar verdim çarşamba cuma tartılacam sende hergün tartılma istersen2 gündür yerimde sayıyorum..75.800bugün suyu 3 lt ye tamalıcam yesilçayı da çok içicem bakalım ...pes etmek yok
1 dilim yedim yemezsem çok ayıp olacaktı valla zorla yedimkahvaltı iyiydi acıkmadım 1 elma yedim birimde yine tatlı var yesen bi dert yemesen bi dert
nasıl yaptın tarifini yazsanadilara koçak ın bir çorbası var detoks amaçlı...yaptım daha içmedim akşam içicem bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?