dayanamadım tartıldım
18/01/2015......68.900
geç kalktım kalkınca ılık ballı su içtim[/QUOT
Maşallah canım çok iyi gîdiyorsun.
İlk defamı diyet yapıyorsun?
Yoksa çok kolay kilo veren bir yapınmı var?
Artık sebeb her ne olursa olsun maşallah diyip devamını dilerim canım. Bu gidişlede çok kısa zamanda hedefine ulaşacagından eminim
-900Sabah tartıldım 64.3oo cıktım 900 gram vermısım ama olsunBukadarınıda beklemıyodum. Bende sabah omlet yedım bır bardak cay ıkı kepek ekmegı sabah dedıgımde öglen. Baskada bıse yemedım aksam komsu kızlarla toplanıcaz bizde allahım kesin hunharca yemek yıcem ya
ben çarşamba cuma tartılacaktım dayanamadım bugün tartıldım herkes haftada bir tartılmak iyi diyo dayanabilirsenAcaba haftada bır tatılmakmı ıyı yoksa ıkı uc gunde bır tartılmakmı ıyı bır turlu karar veremedım. Ama sankı uc gunde bır tartılsam sankı daha cok gaza gelirim die düsünüyorum napsamm
Ozaman bende haftada bire devam edeyim ben dayanıyorum ama gercekten cok zor sabredıyorumben çarşamba cuma tartılacaktım dayanamadım bugün tartıldım herkes haftada bir tartılmak iyi diyo dayanabilirsen
doydum kasem büyük çorbanın yanında yoğurt koymuştum yiyemedim sonrada badem kayısı yedimThomson bır kase corbayla nasıl doyuyosun yaben ekmek yemesemde yemek yıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?