istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maş

albeni canım evet ilk kez diyet yapıyorum ve genlerde sağlam çok şükür ailede hiç kilo fazlası olan yok onun da etkisi yadsınamaz kilo %80 kalıtsalmış ben %20 yi bayağı bir zorlamışım
önemli olan verdiğimizi bir daha almamak inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız

kahvaltıda kellogs yedim
kahveye misafirlerim vardı sırf konuşmasınlar diye 1 saray helvası 2 köme 1 kurabiye yedim boşu boşuna 500 kalori aldım

Sabah tartıldım 64.3oo cıktım 900 gram vermısım ama olsun Bukadarınıda beklemıyodum. Bende sabah omlet yedım bır bardak cay ıkı kepek ekmegı sabah dedıgımde öglen. Baskada bıse yemedım aksam komsu kızlarla toplanıcaz bizde allahım kesin hunharca yemek yıcem ya

Acaba haftada bır tatılmakmı ıyı yoksa ıkı uc gunde bır tartılmakmı ıyı bır turlu karar veremedım. Ama sankı uc gunde bır tartılsam sankı daha cok gaza gelirim die düsünüyorum napsamm

-900 tebrikler devam öğlen yememekle iyi yapmışsın

Acaba haftada bır tatılmakmı ıyı yoksa ıkı uc gunde bır tartılmakmı ıyı bır turlu karar veremedım. Ama sankı uc gunde bır tartılsam sankı daha cok gaza gelirim die düsünüyorum napsamm
ben çarşamba cuma tartılacaktım dayanamadım bugün tartıldım herkes haftada bir tartılmak iyi diyo dayanabilirsen

Thomson bır kase corbayla nasıl doyuyosun ya ben ekmek yemesemde yemek yıyorum valla

Aksam hıc ekmek yemedım tavuklu yogurtlu salata iki üç çatalda karnıyarık ve makarna. Az öncede gene 45dakıka leslimi yaptım baya terledım gene

Cok acıktım aksam bısı yemedım dogru duzgun suan bı kase kflakes yedım valla umruda degl bayılcaktım aclıktan keske uyku duzenım olsa uyku duzenım oldugunda daha ıyı verırım gece acıkmam olmaz en azından

Sabah yarim peynirli poğaca zencefil limon cayi ictim.arada ayvali ihlamur oglen bulgur pilavi nohutbve tursu.hafta sonu bol kacamakli oldu ama bu hafta telafisini yapacagim

öğlen erişteli yeşil mercimek yoğurt
elma kayısı

Sabah yok öglen tarcın cayı yumurta zeytın ıkı catal recel sınırsız cay

Bugun yapamasamda yarın nısanlım beyın ısrarlı ıstegıne karsı sabahları ılık su ve elmaya baslıcam cok ıddıalı kılo verdırıyo dıye soyledı bakalım onuda bı denıycem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…