Istesemde istemesemde gidiyor

Vahh vahh koskoca 2 gün geçermi ya. Hiç ayrı kalan çift yok zaten siz teksiniz dünya da. Birde ne kadar da önemsiz bişey için gidiyor nikah da neymiş !!!

İyi de gezmeye tozmaya gitmiyor ki.
2 gün ne, bence abartmayın. Biz babamızdan 3 ay ayrı kaldığımızı biliriz.
Abarttınız gibi geldi, bir de nikah işlemleri için gidiyormuş yani.

Aaaaaa ne biçim kocanız var ayol
Benimki olsa hayatta gitmezdi

Zaten kolay değil fanusundan çıkması
Çıkamaz da gidemez de

Bu kadar serbest bırakmayın kocalarınızı

Nolur nolmaz

Dışarda bissürü kadın var

Çıkamaz da gidemez de

Nolur nolmaz

Çıkamaz da gidemez de

Nolur nolmaz

Çıkamaz da gidemez de

Nolur nolmaz

Ben sizin yeriniz de olsam ortalık bu durumdayken,bu kadar insan eşini,evladını,babasını kaybetmişken şu konuyu açmaya utanırdım ya.
Eşi olmadan uyuyamazmış,siz bugüne kadar kiminle uyuyordunuz hanımefendi? Eşinizle evlenmeden önce uyumuyor muydunuz?
Çok merak ediyorum erkekler ne düşünüyor acaba sizin kafa da ki kadınlar için.Ben erkek olsam cidden boşarım ya böyle sıkıntıya gelemem.Sürekli peşimde vik vik vik bir kadın.Rahat bırakın şu adamlara yapışmayın bu kadar ya.Alt tarafı 2 gün gidip gelecek.Oturun evinizde film izleyin,kitap okuyun,biraz haberleri izleyinde dert yaptığınız şeyin ne kadar saçma olduğunu belki anlarsınız.Nikahsız oturmanız,2 gün yalnız kalmanızdan daha mı önemsiz sizce? Sizin daha demeniz lazım hayatım bir an önce işleri hallet gel diye.Şu acizlikten biraz kurtulun lütfen.Her zaman yanınızda kocanız olacak diye bir şey yok.Dünyanın binbir türlü hali var.Ya eşiniz turizmci falan olsaydı seyahatlere gitseydi 15 gün-1 ay ne yapacaktınız o zaman?

Son düzenleme:
Gitmesin ozaman evlenmeyi verin nasılsa cocuk doğmuş büyümüş gerek yok babanın soyadına falan, yeterki ayrı kalmayın. Bi kaç gün ayrı kalmak nikah kıymakdan daha önemli ama dikkat edinde nikahsjz evliliğinizde baska biriyle gerckten evlenip gitmesin

ben bu komik konuyu nasil gormemism :)
konu sahibesi çok alemsinnn valla
benimkide gitse bi kaç gunlugune bi yerlerede kafami dinlesem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…