Istesemde istemesemde gidiyor

bence psikayitriste gorunmende fayda var sende insanlardan kopamama gibi bir durum var yalniz kalma korkusu mu anlayamadım. Kaynanan gidince ağlıyorsun eşin giderken korkuyorsun bence bunlar yardimla asabilecegin şeyler..

Zaten istanbbul vs karisik allah korusun yaa basina birsey gelirse

Yazmiyim sinirlenmiyim dedim ama dayanamadim. Kocasi catisma bölgesinde olanlar var, ölü mü sag mi belli degil milletin yüregi agzinda. Dün vardi bi üye sevdigi Daglica'da catismadaydi. Bu ne ya! Onsuz gece uyuyamam nefes bile alamam ne ya.

Cocugun babasiyla ister evli ol ister olma. Nüfus kagidina babasinin ismi soy ismi yazilir. Tabi nüfusuna aldiysa. Benim de esim yabanci uyruklu, cocuklarin nüfus kaydi benim üzerimde ama baba ismi, soy ismi esiminki yaziyor. Evli olmasak bile böyle yazacakti cünkü babalari. Sizin iste bir tuhaflik var. Imam nikahiyla beraberlik, cocugu nüfusa almamalar. Adamin gittigi yerde baska sorumlu oldugu birileri mi var acaba? Yani giderse dönmeme ihtimali mi var? Nedir bu güvensizlik?

şaka gibi gerçekten, birincisi korkan göze çöp batar unutma, ikincisi senin bu tavrına biz bile sinir olmuşken eğer bunu çok defa yapıyorsan eşin sinir ötesi olmuştur, birgün bunalıp kaçmazsa iyi valla, görende tatile gidiyor sanır

bence mantıklı yaklaşım, çünkü mecburiyetten gitme durumu bu kadar abartılmaz, belki de orda birileri vardır o yüzden de olabilir

İyi de nikah olmasa da adam bebesini nüfusuna aldırabilirdi.
Kadın da gitmesini istemiyor.
Bu işte bir bit yeniği var bence.

O bit yenigini ben tahmin ediyorum az cok. Yasadigim yerde eskiden tanidigim bir bayan vardi belirtiler tipatip ayni. Cok seviyorum iki gün nasil uyurum onsuz nefes alamam olayindan fazlasi var bence. Konu sahibi aciklamasini yapamiyor. Önce gitmesini engelleyecek bir yol sordu, bakti herkes birak gitsin dedi. Simdi de nefes alamam diye cevirdi.

Konu sahibi tahminim yanlis cikarsa fesatlik yapmisim der sizden özür dilerim.

Oglumun kimligi var benim soyadimi tasiyor. Bu kadar zaman maddi durumumuz yoktu o yuzden bu kadar bekledik esimin ulkesinden getirttirdigi belgeler vs cok masrafli

Bir insana bu kadar aşırıdan öte bağımlılık şaşılacak şey gerçekten.
Maddi durum yokken nikah yapamamak ama çocuk yapmak ayrıca hayret verici.

Bırakın adam işini halletsin. Vazgeçirip nikahsız yaşamaya hevesli bayan ilk sizi gördüm.

Ne kadar şaşırtıcı bir konu oldu benim açımdan.

yok artık. 2 gün ayrılıktan bile sayılmaz. bırak adam işlerini halletsin ya hu.
insan yeri geliyor evladından bile ayrılıyor. bence eşinize bağımlısınız ve bu kötü alışkanlığınızı terk edin derim

abartmissin sanki biraz canim benim esim pazarlamaci ve kendi isinin pazarlamasini yapiyo her ay istanbula gider urun alir ordan hadi onu bosver esim haftanin iki uc gunu tura gider kutahya afyon nevsehir kirsehir aksaray vs vs. seninki bi sefer gidecekmis ve is icin nikah islemleri icin senin icin cocugun icin abartmayin ya

Ne alaka adam iş için gidiyor bunda ağlanacak ne var madem bırakamıyorsun sende git ozamn,bu şekilde karşınızdakini yıpratırsınız .Üstelik nikah işlemlerini gezdirecek adam. enteresansınız gerçekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…