Istesemde istemesemde gidiyor

Ciddi misiniz ya? Kocaniz sanki keyfine gidiyor, islemleri halletmek icin gidiyormus. Nedir bu kocacim da kocacim ben onsuz nasil dururum halleri ya ayyyy okurken fenalik geldi oyle vicik vicik. Hanim az kendi basina durmayi, yasamayi ogren. Dunyanin binbir turlu hali var, kim olursa olsun birisine bu kadar hastalik derecesinde baglanmak hic saglikli degil. Neymis kocasi gidicem demiste o gunden beri agliyormus. Bu millet ne yeyip iciyor nasil bu kafaya geliyor yarabbim akil fikir versin.

İstanbul karışıksa Doğu kan ağlıyor kan!
Eşi, sevgilisi, nişanlısı, abisi, kuzeni, evladı şu an vatani görev yapanlar polis, asker olanlar ne yapsın? Gelemiyorum artık bu konulara... Çocuk için şart olduğunu düşünün izin verirsiniz. Saçma sapan şeyleri kafanıza takıp dert demeyin Allah aşkınıza..

2 gun onsuz kalamam ki ben o yuzden istemiyorum o calisiyorken bile ben yanimda yok diye kotu hissediyorum ki 2 gun gece yatamam bile onsuz

Gitsin...Gitmeli....Nikahsız yaşanmaz....Ölüm var kalım var ne kadar güvensen de ayrılık vaar zulum var her insanın başına gelir........Ne olursa olsun nikah şart.İki güncük gidip gelecek gelince bol bol sarılırsınız bişiiicik olmaz

eşiniz yabancı ve dini nikahı kabul etmiş.. İlginç.. Madem sende git eşinle? Sen neden gitmiyorsun?

Dini nikah resmi nikah olmadan geçerli değildir bu ülkede boşuna eşim demeyin. Adam eşiniz olmak için gidiyor siz ağlanıyorsunuz devam edin böyle. Yarın öbür gün ayrılık olursa da aşk doyurur karnınızı zira resmi bi hakkınız olmadığından maddi hiçbişeye ortak değilsiniz.

Kızlar üşenmeyip bir sürü yorum yazmışsınız bu saçma şeye.

Bazı tipler de gel beni küçümse diye bağırıyor adeta. Yazacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…