İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

nılaldag bakabılırmısınn netlerı çekip yükledim..

canım merhaba ,

bunları yakınlaştırarak bakabildim en son eklediklerini açılmadı uzaktan biraz bakabildim onlara..gelelim yorumlara bebek için demişsin dilerim istediğin olur

güzel bir aşk evliliği eşinle bazı sorunlar yaşanmış başta ama aşılmış konuşulmuş bence şuan aranız daha iyi.. ad ve soyadında a , s harfleri var mı ?

ayın 9 u ve 17 si senin için önemli haziran ayı için

özel olarak şunu söyleyebilir miyim , eşinin bazı sorunları var sanırım seninle paylaşıyor mu bilemem ama senden uzak tutuyor gibi.. kafasında bazı düşünceleri var bunu sende hissediyosun ama o duvar bi türlü yıkılamıyor ve şu net o duvarı aştığınızda eğer bebekse isteğin olacak ama aşılması gerekiyor ben önemli bir sağlık sorunu görmüyorum ..

saçlarını toplayan bi bayan sensin sanırım diğer falda tabakta çıkmış sende görebilirsin cenin ve tam dilek kısmında çıkmış aydınlık göründüğü için ben + diyorum .. dediğim tarihlere dikkat canım

o soru işaretlerini eşinle konuşmaya çalış o duvar yıkıldığında her anlamda ilişkinizde yoluna girecektir..

bide s harfli birinden sana destek veren konuşma ve oh diyeceğin müjdeli bir haber olabilir..

iyi akşamlar ...

canım sanırım sen falları karıştırdın ben evli değilim dolayısıyla bebeğimin olma şansı %0 ben aşk ve iş için bakabilirmisin diye rica etmiştim . Sanırım papatyaya yapacagın yorum bu olmalı çünkü onun resımlerı açılmıyor ve o evli bebek ıcın baktıran( malesef ya ben ne şansızım gene falıma bakılmadı(

Son düzenleme:

fotonun altında sen vardın ben gördüğümü yorumladım off karıştı mı ya :S

merhaba ,
görüntüler çok bulanıktı ama kırmamak için uzaktan anlamaya çalıştım :S ve içime sinmedi baştan söyliyeyim ;

uzun 2 yol planın var gibi ama net değil şimdilik..

adından a harfi baskın biriyle bi mesafe var aranda farklı şehir yada manevi anlamda uzaklık ikinizde kendinizi yalnız hissediyorsunuz...

eski günlere özlem duuyorsun başını yaslayıp düşünüyorsun buaralar.. bişiyler yolunda değil ve yapmak istediğin şeyi sende bilmiyorsun...

uzun saçlı bir bayan da duvar örmüş çözüme gitmesi gereken konuya engel oluyor gibi...

yapmak istediğin bir konuşma var mı bilmiyorum en geç 3 haftaya bu gerçekleşebilir diyorum...

görüntüler çok bulanıktı bu kdr görebildim zaten onlardan da emin değilim:)

nılaldag banada bakarmısın rıca etsem yanlışlıkla papatyanın falını ben olarak bakmışsın

sanırım bugün görüntüleri tutturamadım ben bir türlü teşekkür ederim yine de kırmadığın için peki aşk ile ilgili birşey yok mu gerçi tam göremiyorsun fotolar net değil biliyorum ama

nılaldag bakabılırmısınn netlerı çekip yükledim..

merhaba ,

canım kendi içinde düzenli bir bayansın ama çevren çabuk etkiliyor seni yorumları kafana takıyor gibisin..

hayatında belirgin biri tam var diyemedim ama geçmişe dair üzüldüğün bişiler yaşanmışa,k,e harfleri ad ve soyadında geçebilir.. yeniden bir haber duyabilirsin..içinde hala bir kırıntı var ona karşı öyle hissettim..

akrep burcu kim ? canını sıkmış biri olabilir bu ..

adında y harfi geçen biriyle bi ters düşme söz konusu oldu mu? düzelebilir diyorum yada böyle bşi yaşanılabilir ama sorun yok gibi..

ileride emin ol aşk evliliğin olacak mutlusun ve mutluluk gözyaşın çok net çıkmış dilerim böyle olur...

bir pişamnlığın var geçmişe dair yapmasaydım o beni kullandı gibi düşünceler taşıyorsun ama bnce bunları aşmaya çalış önün çok parlak..

bu su grubu kişi kimse kafanı bulandırmış canım bence sen kendi mantığın doğrultusunda ilerle

el uzatan biri var sana , bir yardımlaşma gördüğünde mutlaka dinle çünkü gerçekten yanında olmak isteyen insan var..

iyi akşamlar iyi geceler..

eklemeyi unuttum ayın 9 una kadar yapılması aksatılan bir konuşma birşeylerin çözümü ii bir gelişme var hayatında

canım sana bakmıştım sanırım 7 li tarihlere dikkat et diyorum kalbiniz bir gibi görünüyor...ama onu etkileyen başka insanlar var kafası tam sana yönelemiyor biri bşi diyor mesela arıyacaksa da uzak duruyor.. fikir ayrılığından kaynaklı bir gerginlih h ve a harfi varmıydı adında .. bu insan için biraz sabur diyorum... iyi akşamlar..

canım sana bakmıştım sanırım 7 li tarihlere dikkat et diyorum kalbiniz bir gibi görünüyor...ama onu etkileyen başka insanlar var kafası tam sana yönelemiyor biri bşi diyor mesela arıyacaksa da uzak duruyor.. fikir ayrılığından kaynaklı bir gerginlih h ve a harfi varmıydı adında .. bu insan için biraz sabur diyorum... iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…