İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

<<<< aralarda yorum yapıyorum kızlar kaçırmayın >>>>>

benimkinede lütfen.uzun zamandır bekliyordum. bekarım biri varmı falda??*

Eklentiler

• $IMG_4080.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_4085.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_4096.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_4086.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_4098.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 34
benimkinede lütfen.uzun zamandır bekliyordum. bekarım biri varmı falda??*

merhaba , kısaca yorumlayayım..

yakın yada çok uzun olmayan zaman diliminde yaşanmış bir ayrılık iki tarafa da haddinden fazla yük binmiş ortak bir s ve a harfi görüyorum ya siz ya onda.bu 3 vakit zaman diliminde yaşanmış bir beraberlik olabilir...bu kişi ya çok güçlü biri yada bu kişiye koç,oğlak yada boğa burcu diyebilirim arabası var şuan yalnız görünüyor...

içinizde çözemediğiniz sorunları için önünüzdeki 4 hafta önemli gelişmeler yaşanılabilir...çözüm olabilir diyorum birşeylerin çözümü

bununla beraber 3 göz aydını beklediğiniz yerlerden...

uzun boylu adında y ve a harfi taşıyan bir bey buğday tenli bununla bir yakınlaşma olabilir...

içinizde huzursuzluk ara ara bunalmalar var ruh haliniz sıkça değişiyor...iki kişinin vesile olmasıyla yaşanılacak güzel bir gelişme bu bahsettiğim adında y ve a harfi geçen kişi ile ilgili olabilir..

iyi günler ....

vayyyyyy .. yaa ben platonik takıldığım biri var. adında y ve a harfleri var...uzaktan uzağa..acaba o mu ??

offff ne güzel bakmışsın ağzım açık okudum :)))) teşekkürler.

vayyyyyy .. yaa ben platonik takıldığım biri var. adında y ve a harfleri var...uzaktan uzağa..acaba o mu ??

offff ne güzel bakmışsın ağzım açık okudum :)))) teşekkürler.

rica ederim canım :)) birilerinin vasıtsaıyla konuşmalar olabilir o bahsettiğim 4 vakit zaman önemli ama temiz çıkmış kötü elektrik almadım herşey gönlünce olsun...

Benim falım arada kaynadı galiba yok mu bakan

merhaba , fotoğraflarınızı yakınlaştıramadım sistem hata verdi ama elimden geldiğinde biraz yorum yapabildim

öncelikle balık ,akrep yada yengeç erkeği ile ilgili duygusal bir geçmiş oldu mu...sıkı sıkıya bir bağlılık ama biraz aralarda mesafler olmuş gibi...

bir muradın var kalben istediğin aslında at şaha kalkmak üzere ama bir takım sorunlar geciktiriyor buna bağlı s,a,e harfleri de çıkmış böyle bir kişi ile ilgili olabilir mi...

birbirine sımsıkı sarılmış iki balık , çifte kısmet gibi...ve evlilik düşüncesi yani bir ciddiyet ama ama bir sorun var onu çözemedim .. eğer hayatında biri yoksa sahiplenici bir erkek olabilir dikkat...

arkadas çevrende h,a harfleri olan arkadaslarınla güzel vakit geçirmen olabilir..

canın sıkkın ve zamana ihtiyacın var çok yakın zmana diyemiyorum ama sabırla herşey çözülecektir diye umuyorum...ayın 3 lü tarihlerinde gelişmelerde olabilir...

iyi günler...

[QUPorson OTE=nilaldag;24754954]görüntülere odaklanamıyorum daha öncede bahsettim okursanız net olmayınca ve karışık olunca bakasım gelmiyor ..[/QUOTE]

Pardon görmemisim yazinizi yeni gördüm zaten dün hemen foto yükledim çevremde pek anlayan olmayınca

merhaba , biraz bulanıktı elimden geldiğinde bkmaya çlştım bakalım nasıl...

öncelikle gergin bir dönemden geçiyor görünüyorsunuz sıkıntı stres sizi epey yoruyor..

harfleri görmekte zorlandım ad ve ya soyadında m,s harfleri geçen bir erkekle yaşanılan sıkıntılı bir durum geçmişte olması muhtemel..

ufak heyecanlar olabilir dönem dönem birine karşı duyulan his yakın zmnda tekrar cereyan edebilir...kalabalık çok ortamınız olacak bir doğum günü kutlaması yada bir parti fırsatlar var...

ama öncelikleriniz farklı okuyor musunuz ? zor sınav süreçlerinden geçebilrsiniz 2 sınav sonucu var sizin için aydınlık bir bayanında sürekli size desteği söz konusu.. diğer sınav sonucu için ayın 2 li tarihleri yada 2 hafta ile 2 ay sonrasında yaşanabilecek müjde...

üzerinizde gözler var birçok kişiye de mesafe koymuş gibisiniz.. hemen güvenmeyin insanlara derim çoğu zmana zararlı çıkma söz konusu :/

iyi günler...

merhaba , biraz bulanıktı elimden geldiğinde bkmaya çlştım bakalım nasıl...

öncelikle gergin bir dönemden geçiyor görünüyorsunuz sıkıntı stres sizi epey yoruyor..

harfleri görmekte zorlandım ad ve ya soyadında m,s harfleri geçen bir erkekle yaşanılan sıkıntılı bir durum geçmişte olması muhtemel..

ufak heyecanlar olabilir dönem dönem birine karşı duyulan his yakın zmnda tekrar cereyan edebilir...kalabalık çok ortamınız olacak bir doğum günü kutlaması yada bir parti fırsatlar var...

ama öncelikleriniz farklı okuyor musunuz ? zor sınav süreçlerinden geçebilrsiniz 2 sınav sonucu var sizin için aydınlık bir bayanında sürekli size desteği söz konusu.. diğer sınav sonucu için ayın 2 li tarihleri yada 2 hafta ile 2 ay sonrasında yaşanabilecek müjde...

üzerinizde gözler var birçok kişiye de mesafe koymuş gibisiniz.. hemen güvenmeyin insanlara derim çoğu zmana zararlı çıkma söz konusu :/

iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…