İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

merhaba , yine zorlandım ama hatrınız için bakmaya çalştım bakalım nasıl...

öncelikle çok dağınık düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum..ve bir konuya resmen yüreğiniz hop etmişhalen etkisi sürüyor gibi....bir erkek ve kadının ortak çabası var ama erkeğin kafasında çok sorunları oldugunu ve bu erkeği 2 kişinin etkilediğini düşünüyorum adında e garfi geçen...bu erkeğin ad ve soyadında h,a ,s yda y harfleri geçiyor mu...

bununla beraber bir ikili konuşmadan alacağınız yardım adında h ve n harfi gecen bir bey olabilir...

yine isminde s harfi geçen bir ikili konuşma oğlak ,koç yada boğa burcu yakın kim?....

parça parça eşyalarınız var almak istediğiniz ve kısa bir seyehat gündeme gelebilir...

iyi akşamlar..

merhaba ,

elinize geçmesi gereken bir meblayla ilgili sorununuz 22 gün yada 2 li tarihler içinde 2 vakte kadar çözüm bulacak iri uzun boylu bir erkeğin desteğiyle..

5 vakte kadar güzel bir oluşum çam ağacı uğurdur ,,sizin çam ağacınız falınızın tam ortasında buna bağlı f harfi, h yada s .. bununla ilgili olan ...?...aile içinde olabilir.. kısmetli diyorum...

kısa yollarınız var bu ara gel gitleriniz daha da yoğunlaşabilir...

almak istediğiniz büyük bir eşya yine 2 li tarihlerde olayın çözümüyle elinize geçebilir..

uykusuzluklar sonucu biraz baş ağrınız olabiliri dikkat !! diyorum..

iyi akşamlar

öncelikle çok teşekkür ederim. yordum sizi de. kesinlikle doğru yazdıklarınız. kpss ye gircem ve annem de sürekli bana destek oluyor. gerçekten de pek çok kişiyle arama mesafe koydum çünkü söylediğiniz gibi zararlı çıktığım zamanlar oldu. tekrar teşekkür ederim.sevgiler...

bir de unutmadan boğa,koç yada oğlak aile içinde kim?.. maddiyatla ilgili çözüm bu kişiyle alakalı olabilir ve sağlık sorunları için dikkat...

tekrar iyi akşamlar..

rica ederim başarılar

Sagol canım ağzına saglık evet yüreğim aynen dediğin gibi bi Dilek için iki yıldır sürekli heyecan icinde o erkek heralde esim teşekkürler

Banada bakarmısın ona göre foto yüklüyeceğim şimdiden tşkler..

nilaldag rica etsem bakarmısın 41. sayfada eklemiştim falımı

merhaba ilk fotoğraflar çok bulanıktı inanın tatmin olmadım hatrınız için biraz yorum yapabilirim

yüreğiniz şuan içine kapalı ve sıkıntılarınız biraz sizi yormuş...biraz toplu göğsü ve karnı belirgin bir kadının elinde 3 rakamı var , 3 vakit zaman içinde yeni bir yol açılması ve rahatlama...

isminde veya soyadında t,e,s harfi geçen aile bireyi var mı erkek olması muhtemel şuan sorunlarıyla mücadelesi söz konusu..

isminde e harfi geçen birinin bu süre içinde size vereceği destek ve sıkı bağlar ...

aile yakınlarında yaşlı bir adam var mı.. destek bekliyor olabilir biraz onunla ilgili uğraşmalar söz konusu.. dua ...

isim ve soyadında y,e (noktalı bir harf de olabilir) geçen biriyle bir dargınlık... ve 5 vakit zaman diliminde ayın 5 li tarihlerinde ikili bir konuşma...

bulanık olduğu için dilek ,murat bunları net göremedim ...

iyi akşamlar..

süpermiş bu =) rica etsem kahvem,i alıp gelebilir miyimm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…