benimki kaldı gene
Tekrar resim koydum insallah bu sefer bakarsiniz lutfen simdiden tesekkurlerEki Görüntüle 426272 Eki Görüntüle 426273 Eki Görüntüle 426274 Eki Görüntüle 426275 Eki Görüntüle 426276 Eki Görüntüle 426277 Eki Görüntüle 426278 Eki Görüntüle 426279 Eki Görüntüle 426280 Eki Görüntüle 426281 Eki Görüntüle 426282 Eki Görüntüle 426283 tek bi dilegim var insallah olur sirf o niyetle kapattim bakarsan cok sevinicem:)))
Neyse benim fal kalsin zaten kaynadi gitti
Eki Görüntüle 426299 Eki Görüntüle 426300 Eki Görüntüle 426301 Eki Görüntüle 426302
benim falımada bakabilir misiniz??
merhaba , biraz bulanıktı elimden geldiğinde bkmaya çlştım bakalım nasıl...
öncelikle gergin bir dönemden geçiyor görünüyorsunuz sıkıntı stres sizi epey yoruyor..
harfleri görmekte zorlandım ad ve ya soyadında m,s harfleri geçen bir erkekle yaşanılan sıkıntılı bir durum geçmişte olması muhtemel..
ufak heyecanlar olabilir dönem dönem birine karşı duyulan his yakın zmnda tekrar cereyan edebilir...kalabalık çok ortamınız olacak bir doğum günü kutlaması yada bir parti fırsatlar var...
ama öncelikleriniz farklı okuyor musunuz ? zor sınav süreçlerinden geçebilrsiniz 2 sınav sonucu var sizin için aydınlık bir bayanında sürekli size desteği söz konusu.. diğer sınav sonucu için ayın 2 li tarihleri yada 2 hafta ile 2 ay sonrasında yaşanabilecek müjde...
üzerinizde gözler var birçok kişiye de mesafe koymuş gibisiniz.. hemen güvenmeyin insanlara derim çoğu zmana zararlı çıkma söz konusu :/
iyi günler...
merhaba ,
elinize geçmesi gereken bir meblayla ilgili sorununuz 22 gün yada 2 li tarihler içinde 2 vakte kadar çözüm bulacak iri uzun boylu bir erkeğin desteğiyle..
5 vakte kadar güzel bir oluşum çam ağacı uğurdur ,,sizin çam ağacınız falınızın tam ortasında buna bağlı f harfi, h yada s .. bununla ilgili olan ...?...aile içinde olabilir.. kısmetli diyorum...
kısa yollarınız var bu ara gel gitleriniz daha da yoğunlaşabilir...
almak istediğiniz büyük bir eşya yine 2 li tarihlerde olayın çözümüyle elinize geçebilir..
uykusuzluklar sonucu biraz baş ağrınız olabiliri dikkat !! diyorum..
iyi akşamlar
öncelikle çok teşekkür ederim. yordum sizi de. kesinlikle doğru yazdıklarınız. kpss ye gircem ve annem de sürekli bana destek oluyor. gerçekten de pek çok kişiyle arama mesafe koydum çünkü söylediğiniz gibi zararlı çıktığım zamanlar oldu. tekrar teşekkür ederim.sevgiler...
ben kahve sevmem.. içer gibi yapıp lavaboya döksem falım fallanır mı?
Sagol canım ağzına saglık evet yüreğim aynen dediğin gibi bi Dilek için iki yıldır sürekli heyecan icinde o erkek heralde esim teşekkürlermerhaba , yine zorlandımama hatrınız için bakmaya çalştım bakalım nasıl...
öncelikle çok dağınık düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum..ve bir konuya resmen yüreğiniz hop etmişhalen etkisi sürüyor gibi....bir erkek ve kadının ortak çabası var ama erkeğin kafasında çok sorunları oldugunu ve bu erkeği 2 kişinin etkilediğini düşünüyorum adında e garfi geçen...bu erkeğin ad ve soyadında h,a ,s yda y harfleri geçiyor mu...
bununla beraber bir ikili konuşmadan alacağınız yardım adında h ve n harfi gecen bir bey olabilir...
yine isminde s harfi geçen bir ikili konuşma oğlak ,koç yada boğa burcu yakın kim?....
parça parça eşyalarınız var almak istediğiniz ve kısa bir seyehat gündeme gelebilir...
iyi akşamlar..
heyecanla bekliyorum sonucu
42. sayfada benim falim var
nilaldag rica etsem bakarmısın41. sayfada eklemiştim falımı
Banada bakarmısın ona göre foto yüklüyeceğim şimdiden tşkler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?