İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

çok sağol canım zahmet verdim

bir de unutmadan boğa,koç yada oğlak aile içinde kim?.. maddiyatla ilgili çözüm bu kişiyle alakalı olabilir ve sağlık sorunları için dikkat...

tekrar iyi akşamlar..

Çok teşekkür ederim canım...Ağzına sağlık

Merhaba ,
(footoğraflar çok parlamış umarım yanlış yorumlama yapmamışımdır..harflerden emin olamadım :/)

Hafif kısa boylu bir bayanın gözleri üzerinizde şuan farkında olmayabilrsiniz 3 haftaya kadar bu olay gündeme gelebilir.. dikkat diyorum olayları karıştırabilmesi söz konusu…

Bir zafer kazanmanız var.. kafanızın karıştıran konuyu bıçak gibi kesip atacaksınız .. muhtemelen net bir şey duyacaksınız ,öğreneceksiniz ve o konu tamamen kapanacak diyebilirim…

İsim veya soyadında y,s,m harfleri geçen güçlü bir erkek sizinde desteğinizle yeni bir konuya adım atabilir..

Bir erkek resmen önünüzde diz çökmüş size karşı mahcup biri var mı… bu olay aydınlıkta s ,mve e harfleri de adında olabilir yada bu harfler sizde de olabilir..
Önünüzde yollar var ama bu biraz da mesafeler anlamında da olabilir.. birilerinden uzaklaşma gibi…

Kafanızı yorduğunuz konu her ne ise umarım çözüme kavuşur ama sizi mutlu edecek çözüm farklı yollardan gelebilir demek istiyorum…

İsminde h harfi olan karanlıkta kalmış yalnız bir erkek…

3 ve 5 li tarihlere dikkat edelim adında noktalı harf i olması muhtemel güzel müjdeli bir haberiniz olabilir bu kişiden…

Sizden boyca uzun isminde a ve s harfleri olan bir beyle güzel konuşmalar…

Mutluluk gözyaşınız var.. dediğim gibi sıkıntılara takılmayın belki de olması gereken farklı yolla size ulaşacaktır..

Cnm ben sana kısacası çok güzel baktın diyim, çok tşk ederim, ağzına sağlık.

Harfler de uyuyor, sayılar da mesafeler de şaşkınım

Çoook teşekkür ederim zahmet verdim size

kahvemi yapıp içtim bile ama bu saylanmaz hayatımın ilk türk kahvesi yapma girişimi olmasından sanırım pek bişeye benzemedi bu=)) yarın tecrübeli birilerine yaptrırım artık =)

merhaba falınız çok karışıktı içinden zor çıktım az yorumum var

bel ağrılarınız bu aralar olabilir , dikkat diyorum..

isminde ve soyadında s ,f harfleri olan birinin sorunları var ve sakladığı birşey ortaya çıkabilir ( aile içi olması muhtemel )

küslükler var bu ara aile içinde biraz olumlu olmaya çalışalım. oğlunuz var mı ? okuyor gibi görünüyor biraz üzerine düşmesi gerekebilir..

2 kısa yolunuz var biri gecikmeli olabilir..bu kadar.. iyi günler..

nilaladag arkadasim sen hep bakiyosun eger baktirmakta istersen sende resim at ben hep bakmaktan bi bakacak birini bulamadim buradada sansa sen vardin eger istersen tabi:)))

senin falin dahada karisikmis ama soyle diyim icin baya sikkin yada cok dusuncelisin hayatini etkileyen senin disinda gelismis olaylar var toparlamaya calisiyosun etrafinda bi kadin var hoslanmadigin ama hep etrafinda sanki mecburi bi durum bu otariter biri etrafindakilere emirler yagdiran biri onunla basa cikman zor gorunuyo sana karsi iyi biri ama senide emrinde goruyor onemli gorusmelerin var ayri mekanlarda farkli insanlarla hepsi olumlu sonuclanicak bi is kapisi gibi acilmis isminde d harfi olan bi erkek rahatsiz biraz hafif bi hastalik atlaticak uzaktan bi haberin var bayagidir bekliyosun cok seviniceksin bu habere sanki senden uzakta olan cok ozledigin birinden gelicek galiba tasincaksin esyalarin toplaniyo senin bide kaplumba var biri evlenicek yada ev kurucak guzel bisey bu sen cok uzun suredir icine kapanmissin bisey kafana takilmis belki cok ciddi bisey belkide degil bilmiyorum ama sen cok buyutmussun icinde oyleki hep aklin karisik etrafinda cok iyi dostlar var ama dost gorunen aslinda olmayan iki yuzlu insanlarda var dikkatet derim bide cok buyuk bi sevgi var sana cok deger vern biri var dualarinda hep sen varsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…