...düzenleme....
çok sağol canım zahmet verdimmerhaba ilk fotoğraflar çok bulanıktı inanın tatmin olmadım hatrınız için biraz yorum yapabilirim
yüreğiniz şuan içine kapalı ve sıkıntılarınız biraz sizi yormuş...biraz toplu göğsü ve karnı belirgin bir kadının elinde 3 rakamı var , 3 vakit zaman içinde yeni bir yol açılması ve rahatlama...
isminde veya soyadında t,e,s harfi geçen aile bireyi var mı erkek olması muhtemel şuan sorunlarıyla mücadelesi söz konusu..
isminde e harfi geçen birinin bu süre içinde size vereceği destek ve sıkı bağlar ...
aile yakınlarında yaşlı bir adam var mı.. destek bekliyor olabilir biraz onunla ilgili uğraşmalar söz konusu.. dua ...
isim ve soyadında y,e (noktalı bir harf de olabilir) geçen biriyle bir dargınlık... ve 5 vakit zaman diliminde ayın 5 li tarihlerinde ikili bir konuşma...
bulanık olduğu için dilek ,murat bunları net göremedim ...
iyi akşamlar..
bir de unutmadan boğa,koç yada oğlak aile içinde kim?.. maddiyatla ilgili çözüm bu kişiyle alakalı olabilir ve sağlık sorunları için dikkat...
tekrar iyi akşamlar..
Merhaba ,
(footoğraflar çok parlamış umarım yanlış yorumlama yapmamışımdır..harflerden emin olamadım :/)
Hafif kısa boylu bir bayanın gözleri üzerinizde şuan farkında olmayabilrsiniz 3 haftaya kadar bu olay gündeme gelebilir.. dikkat diyorum olayları karıştırabilmesi söz konusu…
Bir zafer kazanmanız var.. kafanızın karıştıran konuyu bıçak gibi kesip atacaksınız .. muhtemelen net bir şey duyacaksınız ,öğreneceksiniz ve o konu tamamen kapanacak diyebilirim…
İsim veya soyadında y,s,m harfleri geçen güçlü bir erkek sizinde desteğinizle yeni bir konuya adım atabilir..
Bir erkek resmen önünüzde diz çökmüş size karşı mahcup biri var mı… bu olay aydınlıkta s ,mve e harfleri de adında olabilir yada bu harfler sizde de olabilir..
Önünüzde yollar var ama bu biraz da mesafeler anlamında da olabilir.. birilerinden uzaklaşma gibi…
Kafanızı yorduğunuz konu her ne ise umarım çözüme kavuşur ama sizi mutlu edecek çözüm farklı yollardan gelebilir demek istiyorum…
İsminde h harfi olan karanlıkta kalmış yalnız bir erkek…
3 ve 5 li tarihlere dikkat edelim adında noktalı harf i olması muhtemel güzel müjdeli bir haberiniz olabilir bu kişiden…
Sizden boyca uzun isminde a ve s harfleri olan bir beyle güzel konuşmalar…
Mutluluk gözyaşınız var.. dediğim gibi sıkıntılara takılmayın belki de olması gereken farklı yolla size ulaşacaktır..
merhaba ,
ani bir olayla içiniz hoplamış , bir heyecan yaşamışsınız ...
düşünceleriniz karmaşık adında t,e,s harfleri geçen(sizin isminizde de olabilir) bir erkekle 3-5 gün içerisinde yaşanılacak bir gelişme (en fazla 53 gün diyebilirim)...
bu ara yeni hobi edinme isteğiniz olabilir yada bambaşka bir konuda yeni bir adım hayatınıza güzellik katacağını düşünüyorum...
ikili çok fazla konuşma ve fikri alışverişleri var...
uzun bir yol planı var ama öncesinde kısa gel gitler yapabilirsiniz..
bir erkek sizi koruma altına almış yada almak istiyor gibi hafif esmer adında e harfi olan biri..
bir konuda ara buluculuk yapan biri muradınız için yardımcı olabilir size...
bu kadarcık
iyi geceler
Harfler de uyuyor, sayılar da mesafeler de şaşkınım
Çoook teşekkür ederim zahmet verdim size
kahvemi yapıp içtim bile ama bu saylanmaz hayatımın ilk türk kahvesi yapma girişimi olmasından sanırım pek bişeye benzemedi bu=)) yarın tecrübeli birilerine yaptrırım artık =)
Hadi bakalım hayırlısı olmuştur umarımEki Görüntüle 426891 Eki Görüntüle 426892 Eki Görüntüle 426897 Eki Görüntüle 426894 Eki Görüntüle 426895 Eki Görüntüle 426896 Eki Görüntüle 426898
Hadi bakalım hayırlısı olmuştur umarımEki Görüntüle 426891 Eki Görüntüle 426892 Eki Görüntüle 426897 Eki Görüntüle 426894 Eki Görüntüle 426895 Eki Görüntüle 426896 Eki Görüntüle 426898
nilaladag arkadasim sen hep bakiyosun eger baktirmakta istersen sende resim at ben hep bakmaktan bi bakacak birini bulamadim buradada sansa sen vardin eger istersen tabi:)
ahah :) tabi isterim yüklüyorum o halde arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?