İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

canım merhaba biraz karışık ama olsun bakmaya çalştım ,

yüreğin birkaç gün içinde bir hop etmiş gibi ani bir heyecan ve sıkkınlık oldu mu...

yeni bir oluşum içerisinde gibisiniz , bu yatırım olabilir yada manevi anlamda ama çok köklü kalıcı bir oluşum ve güzel.. adında e,m harfleri geçen bir erkeğin de buna desteği(güçlü bir erkek )

aile bireylerinden birinin bir sorunu için 3 lü bir konuşma bu çözüme ulaşmada koç,boğa,oğlak burcu olan kişinin desteğiyle çözüme kavuşabilir..

bir kadının duaları açmış ellerinin tertemiz çıkmış isminde h,a harfi geçen bir erkeğin de beraberinde rahatlaması yine aile içi olması muhtemel diyorum...

yakın çevrenizde yaşanılan biri uzun boylu olan iki erkeğin kırgınlığı 2 vakit önemli en fazla 2 hafta içinde buzlar eriyebilir diyebilirim..

senin kalbin birine kırıldı mı 5 gün içinde en fazla 5 hafta diyebilirim , ama kırgınlığını arkadana almışsın şuan sanki sineye çekmiş gibi..

bir erkeğin dizden destek beklediğini düşünüyorum manevi anlamda oğlak,koç yada boğa olabilir...

ve son olarak aile içindeki size yakın olan erkek için 2 vakit zaman dilimi çok öenmli şu ara kafası çorba gibi 2 erkeğin de bunu etkilemesi ve işleri hepten sarpa sarmaları sorunun çözümüne engel oluyor gibi... biraz sabır sonrasında ferahlamalar olabilir diyorum...

benden bu kadar

falım yukarıda

kızlar bakarmısınız noluurrrr kızlar bazıları bulanık oldu. tekrar çekme imkanım yok anlaşıldığı kadar bakarmısınız lütfenn

bakmak isteyenler buyrun tüm yorumları bekliyorum :))

keşke biraz daha anlasaydım da yorum yapsaydım.. sadece çookkk güzel bi haber gördüm. kocaman bi kuş.. arkası temiz. iyi bi haber inşallah..

merhaba

birazcık karışık gibi , başım da ağrıdı çok baktım bugün arkadaslara falan umarım yorumlarım tutarlıdır bakalım nasıl...

öncelikle çalışıyor musunuz okul da olabilir ama ben daha çok iş olarak yorumlamak istiyorum 2 güzel gelişme işle ilgili yada beklediğiniz bir müracat varsa bununla ilgili göz aydını.. 2 tane önce biri sonra diğeri...

bir bayanla bir erkeğin konuşması siz olmalısınız bayan olan ikiniz için harfler sende yada bu erkke de olabilir..e,c,y erkeğin saçları belirgin çıkmış gülümsemesi net ...ama biraz da ya kırgın ya mahcup size bir kişi var zaman zaman aranıza girebilir zararı yok ama erkeği biraz etkilediği için ufak gerginlikle yaşatması olası gözleri belirgin biri bu ...

yay burcu tanıdık var mı yakınlarda?... ondan gelebilecek müjdeli bir haber içinizi biraz rahatlatacak gibi..

üzerinize bir yük binmiş gibi şu sıralar , bazen ben mi abartıyorum deseniz de haklısınız mücadeleler gerekebilir ama pes etmeyin mutlu günler yakında diyebilirim ayın 5 li tarihlerine en gec 5 haftaya dikkat diyorum ..

bu kadar canım,,,, iyi akşamlar,,,,

canım çoookk teşekkür ederim çok sevindim kırmayıp baktığın için:)
çalışmıyorum haziran alımlarında kpss mi bekliyorum. umutluyum da açıkçası.. benim ismimde e c y harflerinin hiç biri geçmiyor canım.
yay burcu ben varım. bebek istiyoruz bu arada. benden bana gelcek müşjeli bi habermi olcak:))
ayın 5 i Beklenen Adet Tarihim:). o gün müjdeyi alırsam ne güzel olur..:)

tekrar teşekkür ederim baktığınız için. görüşmek üzere

rica ederim canım o harfler sen veya eşinde olabilir ortzk anlamda söyledim çiftin altında vardı sanırım

ooo hadi bakalım ins öyle olur bnde müjdeli haberi bekliyorum :) rica ederim

benim falımada bakarmısın canım ? teşekkürler şimdiden. merakla yorumunu beklicem ne görüyorsan söle lütfen :))

Son düzenleyen: Moderatör:
evettt iştee atttımmm ve açarken löp diyee ses çıktıı yorumunu bekliyom cnmm ne görüyosan söylee cnmm özellikle aşk hayatmla ilgiliii:)))

elmaa13 faldan pek anlamam ama sanki bana bi sıkıntın varmış bir karamsarlık içindesin gibi geldi

Merhaba, evet balık erkeğiyle bir duygusal geçmiş oldu bağlılık vardı ama uzaktık ne olduğu belli olmayan bir ilişki gibiydi son buldu. Şu sıralar tek dileğim üniversite. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…