Eki Görüntüle 427173 Eki Görüntüle 427174 Eki Görüntüle 427175 Eki Görüntüle 427176 Eki Görüntüle 427177 Eki Görüntüle 427178 Eki Görüntüle 427179 Eki Görüntüle 427180 tekrar resim attim ama galiba yine karsik bi ffal yine bakarmisin lutfen simdiden sagol
bakmak isteyenler buyrun tüm yorumları bekliyorum :))
kızlar bakarmısınız noluurrrrEki Görüntüle 427195 Eki Görüntüle 427205 Eki Görüntüle 427204 Eki Görüntüle 427201 Eki Görüntüle 427199 Eki Görüntüle 427200 Eki Görüntüle 427197 Eki Görüntüle 427196 Eki Görüntüle 427194 Eki Görüntüle 427206 Eki Görüntüle 427195 Eki Görüntüle 427205 Eki Görüntüle 427204 Eki Görüntüle 427201 Eki Görüntüle 427199 Eki Görüntüle 427200 Eki Görüntüle 427197 Eki Görüntüle 427196 Eki Görüntüle 427194 Eki Görüntüle 427206 kızlar bazıları bulanık oldu. tekrar çekme imkanım yok anlaşıldığı kadar bakarmısınız lütfenn
merhaba
birazcık karışık gibi , başım da ağrıdı çok baktım bugün arkadaslara falan umarım yorumlarım tutarlıdır bakalım nasıl...
öncelikle çalışıyor musunuz okul da olabilir ama ben daha çok iş olarak yorumlamak istiyorum 2 güzel gelişme işle ilgili yada beklediğiniz bir müracat varsa bununla ilgili göz aydını.. 2 tane önce biri sonra diğeri...
bir bayanla bir erkeğin konuşması siz olmalısınız bayan olan ikiniz için harfler sende yada bu erkke de olabilir..e,c,y erkeğin saçları belirgin çıkmış gülümsemesi net ...ama biraz da ya kırgın ya mahcup size bir kişi var zaman zaman aranıza girebilir zararı yok ama erkeği biraz etkilediği için ufak gerginlikle yaşatması olası gözleri belirgin biri bu ...
yay burcu tanıdık var mı yakınlarda?... ondan gelebilecek müjdeli bir haber içinizi biraz rahatlatacak gibi..
üzerinize bir yük binmiş gibi şu sıralar , bazen ben mi abartıyorum deseniz de haklısınız mücadeleler gerekebilir ama pes etmeyin mutlu günler yakında diyebilirim ayın 5 li tarihlerine en gec 5 haftaya dikkat diyorum ..
bu kadar canım,,,, iyi akşamlar,,,,
canım çoookk teşekkür ederim çok sevindim kırmayıp baktığın için:)
çalışmıyorum haziran alımlarında kpss mi bekliyorum. umutluyum da açıkçası.. benim ismimde e c y harflerinin hiç biri geçmiyor canım.
yay burcu ben varım. bebek istiyoruz bu arada. benden bana gelcek müşjeli bi habermi olcak:))
ayın 5 i Beklenen Adet Tarihim:). o gün müjdeyi alırsam ne güzel olur..:)
tekrar teşekkür ederim baktığınız için. görüşmek üzere
nilaldag bn yine eklesem bana yine bakarmısın
ara ara bakıcam bu akşam tatlım ekle tabi
şuan içiorum cnm 5dk sonra eklicemm nilaldag bakabilirmisin eklediğimde
elmaa13 faldan pek anlamam ama sanki bana bi sıkıntın varmış bir karamsarlık içindesin gibi geldi
merhaba , fotoğraflarınızı yakınlaştıramadım sistem hata verdi ama elimden geldiğinde biraz yorum yapabildim
öncelikle balık ,akrep yada yengeç erkeği ile ilgili duygusal bir geçmiş oldu mu...sıkı sıkıya bir bağlılık ama biraz aralarda mesafler olmuş gibi...
bir muradın var kalben istediğin aslında at şaha kalkmak üzere ama bir takım sorunlar geciktiriyor buna bağlı s,a,e harfleri de çıkmış böyle bir kişi ile ilgili olabilir mi...
birbirine sımsıkı sarılmış iki balık , çifte kısmet gibi...ve evlilik düşüncesi yani bir ciddiyet ama ama bir sorun var onu çözemedim .. eğer hayatında biri yoksa sahiplenici bir erkek olabilir dikkat...
arkadas çevrende h,a harfleri olan arkadaslarınla güzel vakit geçirmen olabilir..
canın sıkkın ve zamana ihtiyacın var çok yakın zmana diyemiyorum ama sabırla herşey çözülecektir diye umuyorum...ayın 3 lü tarihlerinde gelişmelerde olabilir...
iyi günler...
evettt iştee atttımmm ve açarken löp diyee ses çıktıı yorumunu bekliyom cnmm ne görüyosan söylee cnmm özellikle aşk hayatmla ilgiliii:)))
Eki Görüntüle 427351 Eki Görüntüle 427353 Eki Görüntüle 427354 Eki Görüntüle 427356 Eki Görüntüle 427357 Eki Görüntüle 427358 Eki Görüntüle 427359
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?