İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Canım işler iyice sarpasardı, bana çok kısa bakmıştın, daha detaylı bakabilir misin? Şu anda bir karar aşaması durumundayız. İhtiyacım var her türlü yoruma.

Nakabilen başka arkadaşlar varsa da onların da yorumunu beklerim.

merhaba canım , bazı görüntüler bulanıktı kastım kendimi :)

öncelikle için bu aralar sıkkın ve bunu atmak için biraz mücadelelerin olacak diyebilirim..

isminde ve soyadında e , m harfleri geçen birine karşı yaşadığın biraz kırgınlık yada hayal kırıklığı oldu mu bu konu da ümitsiz duruyorsun sanırım...5 vakit senin için önemli en fazla 54 gün diyebilirim bu zmana diliminde onla ilgili bir gelişme ...bu kişinin koç veya oğlak burcu olma olasılığı var mı bu sende olabilrsin...

okuyor musun bilmiyorum eğer eğitim hayatın varsa zaman zaman iniş ve çıkışların var şuan inişte olabilirsin ve yine 5'li tarihlerde bir çıkışın olacak gayret etmen gerekiyor önünde biraz zorlu sınavların var ve mücadelelerin azalmış gibi dikkatini veremiyor görünüyorsun .. biraz çaba...

isminde e,s harfleri geçen bir arkadaş ??.. bu senin önüne yeni bir yol açmada yardımcı olabilir ...

senin 4 vakte kadar daha da aydınlanmaların olabilir canım ,isminde f,m harfleri olan bir erkeğe dikkat...

ve az önce bahsettiğim isminde e harfi geçen beyin ad veya soyadında da i harfi varsa sanırım aynı kişi olmalı bunlar onun kalbi geçmişe kırık gibi ... arkasına almış kalbini bu biraz sıkıntılı bir durum olabilir canım çocuğun yüzü temiz saçları ,burnu belirgin biri... bununla olmasa da üüzlme derim önünde daha çok kısmetlerin olacak insallah...

benden bu kadar , iyi günler...........

merhaba , falın yoğun olan kısmının sağ tarafı çekilmemiş ama gördüğüm kadarıyla yorum yapayım az yine üzgünüm :/

bir kadının arkasına bir erkeği alarak üzerine geliyor gibi bu kadında bir e harfi olabilir ve bide noktalı harf olabilir adında bu durum seni yormuş ve bunaltmış görünüyor..

çocuğunuz var mı , eğer varsa bütün yük omuzlarınızda gibi sorumluluklarını siz taşıyor gibisiniz , eğer yoksa ileri ki zamanlarda ciddi bir sorumluluk sizle olabilir güçlü olmaya çalışın derim..

aile içinde isim veya soyadında ç,ş böyle noktalı harfli olan birinin sıkıntısıyla uğraşmalar söz konusu...

yine ad veya soyadında y harfi veya noktalı bri harf olan birisiyle sözlü münakaşalar olabilir dikkat diyorum...çok laflar dönüyor etrafınızda ve çok vesveseler yapmışsınız...

kabarık saçlı göğüsleri belirgin olan bayana dikkat iki kişi arasında laf taşıyor adımlarınızı temkinli atmanızda fayda var... gözyaşı çıkmış dilerim bunu arkada bırakırsınız hiç bir zaman dilimi göremedim sizde...

benden bu kadar hoşçakalın..

Teşekkürler, herşey olumsuz yani. Çocuğum yok, ileride doğacak olan çocuğumun mu bütün sorumluluğu bana kalacak yoksa, genel bir sorumluluk mu? Bütün görümcemlerimde, kayınvalidemde ve de eşimde noktalı harf var. Görümcemler beni bütün akarabalarına en çirkin sıfatlarla iftira atıp suçlamışlar. Ben düzlüğe çıkamayacak mıyım? Evliliğim sürer mi sizce?

Eklentiler

• $076.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $077.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $079.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum yeni üye sayılırım :/ burada paylaşabilrim ancak şimdi yoğunum müsait olduğumda bakabilirim..

onu Allah bilir ben sadece içimden gelen yorumları yazdım , dua edin hakkınızda hayırlısını isteyin ... fallar falan işin makarası bence sadece dua edin ...

Son düzenleme:

Herşey tuttu cnm özellikle bu e harfi geçen şahısla ilgili koç burcu olabilir cnm :) 5 vakit demisin anlayamadım cnm ne bu? ve bu e harfiyle aramda olumlu bi gelişme mi olucak?
Başka sorum yok tatlım cevaplarsan çok mutlu edersin beni herşey için teşekkr ederm:)

merhaba size yorum yapmak istedim:)

şimdi öncelikle üzerinizde fazlasıyla nazar ve gözler var ... ve zaman zaman anlamsız yere de canınız sıkılıyor olabilir... ama bunun dısında sizi yoran bir konu var tabi...

isminde veya soyadında a,t,c,e bu harfler geçen biriyle yaşanılmış bir konuşma bu 3 vakit öncesinde yaşanılmış olabilir...uzun boylu biri bu durum sizi üzmüş görünüyor..

içindeki duygular adeta birbiriyle çelişiyor ..ama aslında önün ve etrafın aydınlık diyebilirim..

bu az önce bahsettiğim erkeğin de üzerinede fazlasıyla göz var özellikle iri gözlü bir bayan onun peşinde diyebilirim ...

seni de etkilmeye çalışan insanlar olabilir(sözlü olarak) ama sen kalbinin sesini dinleyen birisin yüreğin hep klavuzun...

bir kalp beraber taşınıyor ama o kalp biraz yatmış ikinizden biri üzgün ama kim... belki de ikinizde taşımakta yoruldunuz...yada sana ağır gelen bişeyler var senin tarafın daha sıkıntılı...

kulağına onla ilgili haberler gelebilir sende araştırıyor gibisin ama bence bunlara takılma derim...

o kişinin 5 vakte kadar alacağı ayın 5,15,25 yada 5 hafta (5 ay diyemiyorum) bir kararla önü çok açılıyor görünüyor..

isminde s,e,a harfleri gecen biriyle yaşadığın başka bir sıkıntı oldu mu.. yeniden belki gündeme gelebilir ama canını sıkma derim...

okuyorsan eğitim hayatında bazı mücadelelerin söz konusu ..mücadele ettiğin sürece başarı senin

şimdi sana güzel bir haber... ellerini iki kişi açmış tam sarılmak üzere.. erkek sıkıntıları atmış bir kenara ve ortada ciddi bir niyet.aynı kişi mi bilemiyorum ama dilek tuttuğun kısma yakın bir yerde..isminde veya soyadında,t,y,a,e harfleri olabilir ve 4 vakit net çıkmış...ayın 4 lü tarihleri yada böyle bir zaman dilimi diyebilirim..özellikle o kişini arkasında ki sıkıntıları atması söz konusu....

umarım dediklerim tutarlıdır... biraz sabır herşey gönlünce olsun..

Nilaldag banada bakar mısın foto eklemiştim,bende anlasam bakardım seninkine ama bilmiyorum malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…