bakmak isteyenler buyrun tüm yorumları bekliyorum :))
Baktimya Gormedin galiba
sıkıntılı bir sürecin olacağını düşüyorum bahsettiğim 3 vakit önemli 3 gün içinde masa başında adında a harfi geçen bi erkekle konuşman biraz daha iç rahatlatıcı ama tamamen çözüm zor canım ... ortalık karışmış görünüyor... noktalı harfli bayanla ters düşülmüş... dikkat et ve sakın açık verme
yarına saklıyorum cnm şimdi yoğunum başımda ağrıyor , yarın bakmaya çalışırım..
evettt iştee atttımmm ve açarken löp diyee ses çıktıı yorumunu bekliyom cnmm ne görüyosan söylee cnmm özellikle aşk hayatmla ilgiliii:)))
Eki Görüntüle 427351 Eki Görüntüle 427353 Eki Görüntüle 427354 Eki Görüntüle 427356 Eki Görüntüle 427357 Eki Görüntüle 427358 Eki Görüntüle 427359
Eki Görüntüle 427522 Eki Görüntüle 427523 Eki Görüntüle 427524 Eki Görüntüle 427525 Eki Görüntüle 427526 Eki Görüntüle 427527
Canım işler iyice sarpasardı, bana çok kısa bakmıştın, daha detaylı bakabilir misin? Şu anda bir karar aşaması durumundayız. İhtiyacım var her türlü yoruma.
Nakabilen başka arkadaşlar varsa da onların da yorumunu beklerim.
merhaba , falın yoğun olan kısmının sağ tarafı çekilmemiş ama gördüğüm kadarıyla yorum yapayım az yine üzgünüm :/
bir kadının arkasına bir erkeği alarak üzerine geliyor gibi bu kadında bir e harfi olabilir ve bide noktalı harf olabilir adında bu durum seni yormuş ve bunaltmış görünüyor..
çocuğunuz var mı , eğer varsa bütün yük omuzlarınızda gibi sorumluluklarını siz taşıyor gibisiniz , eğer yoksa ileri ki zamanlarda ciddi bir sorumluluk sizle olabilir güçlü olmaya çalışın derim..
aile içinde isim veya soyadında ç,ş böyle noktalı harfli olan birinin sıkıntısıyla uğraşmalar söz konusu...
yine ad veya soyadında y harfi veya noktalı bri harf olan birisiyle sözlü münakaşalar olabilir dikkat diyorum...çok laflar dönüyor etrafınızda ve çok vesveseler yapmışsınız...
kabarık saçlı göğüsleri belirgin olan bayana dikkat iki kişi arasında laf taşıyor adımlarınızı temkinli atmanızda fayda var... gözyaşı çıkmış dilerim bunu arkada bırakırsınız hiç bir zaman dilimi göremedim sizde...
benden bu kadar hoşçakalın..
Teşekkürler, herşey olumsuz yani. Çocuğum yok, ileride doğacak olan çocuğumun mu bütün sorumluluğu bana kalacak yoksa, genel bir sorumluluk mu? Bütün görümcemlerimde, kayınvalidemde ve de eşimde noktalı harf var. Görümcemler beni bütün akarabalarına en çirkin sıfatlarla iftira atıp suçlamışlar. Ben düzlüğe çıkamayacak mıyım? Evliliğim sürer mi sizce?
benim falımada bakarmısın canım ? teşekkürler şimdiden. merakla yorumunu beklicem ne görüyorsan söle lütfen :))
Eki Görüntüle 427348 Eki Görüntüle 427349 Eki Görüntüle 427350 Eki Görüntüle 427352 Eki Görüntüle 427355
merhaba canım , bazı görüntüler bulanıktı kastım kendimi :)
öncelikle için bu aralar sıkkın ve bunu atmak için biraz mücadelelerin olacak diyebilirim..
isminde ve soyadında e , m harfleri geçen birine karşı yaşadığın biraz kırgınlık yada hayal kırıklığı oldu mu bu konu da ümitsiz duruyorsun sanırım...5 vakit senin için önemli en fazla 54 gün diyebilirim bu zmana diliminde onla ilgili bir gelişme ...bu kişinin koç veya oğlak burcu olma olasılığı var mı bu sende olabilrsin...
okuyor musun bilmiyorum eğer eğitim hayatın varsa zaman zaman iniş ve çıkışların var şuan inişte olabilirsin ve yine 5'li tarihlerde bir çıkışın olacak gayret etmen gerekiyor önünde biraz zorlu sınavların var ve mücadelelerin azalmış gibi dikkatini veremiyor görünüyorsun .. biraz çaba...
isminde e,s harfleri geçen bir arkadaş ??.. bu senin önüne yeni bir yol açmada yardımcı olabilir ...
senin 4 vakte kadar daha da aydınlanmaların olabilir canım ,isminde f,m harfleri olan bir erkeğe dikkat...
ve az önce bahsettiğim isminde e harfi geçen beyin ad veya soyadında da i harfi varsa sanırım aynı kişi olmalı bunlar onun kalbi geçmişe kırık gibi ... arkasına almış kalbini bu biraz sıkıntılı bir durum olabilir canım çocuğun yüzü temiz saçları ,burnu belirgin biri... bununla olmasa da üüzlme derim önünde daha çok kısmetlerin olacak insallah...
benden bu kadar , iyi günler...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?