- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 28
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Ayyy annelikte varmı gerçekten işte en çok buna sevindimkendini biliyorsun seçeceğin meslekte güzel bir tercih gibi görünüyor. seçimin sonucu mutlu edecek. bir de sevgilin yoksa ciddi bir ilişkiye başlama dönemin başlamış. annelikte var kaderde. başarılar dilerim hayatında..
finansal özgürlük söz konusu. biraz sabıra ve metin olmaya ihtiyacı var acele etmesin3, 56, 92 buda esimin sayıları kariyeri ile ilgili soruyor cevaplarsan cok sevinırım
açıkfikirli ve anlayışlı olman gereken dönemdesin. bazı tartışmalar olmuş ve olacak olabilir. uyumsuzluk söz konusu. ilişkinizde bir taraf daha çok çaba harcamış buda dengeyi bozmuş. bitiş karararları olabilir evlilik bitti mi biter mi bilmiyorum ama bazı konuların sonlandırma kararı senin elinde. bunu olumsuz bitişler olarakta düşünme çok güzel getirileri olacak. fazla üzerinde durma sorunların ve elindekilere yönel diyor son kartın..17 92 142 eşimle aram düzelecek mi sonumuz ne
istediğin bu şeyi doğru şekilde istemelesin. korkmadan, emin olarak. çünkü sezgilerin kuvvetli. zihnini baya meşgul etmiş ama netliğe kavuşacak artık. rahatlayacaksın sonucunda.3 67 98 hayalim gerceklesebilecek mi
birini incitmişsin, doğal olarak sende incinmişsin. biraz bencillikten sıyrılman gerek. sabırsızlıkta var galiba. elde etmek istediğin şey olacak ama kendi yolundan git, kimseden fikir alma yönlendirmelere bakma. geçmişte olmuş olanlar olabilir onları orada bırak. aşkı hayatına çekmen için ilk şartın geçmişe çizik atmak..2 66 93 sevgilim olacak mi artik :))
dönmeme durumu daha ağır duruyor. zaten mutlu olduğun bir ilişki olmamış yada dönse de olmayacak istediğin gibi. pozitif düşüni meditasyon yap diyor kartın... arzuların ve düşlerin onları arama, kendine çekebilme kabiliyetine bağlı.55 79 162. Sevdiğim dönecek mi?
aşk hayatında bir konuda düşünceli kararsızsın. umutlarını bırakma. kararını verirsen mutlu olacaksın. kendine güvendiğin müddetçe hayatına girecek kişi çok sadık olacak. adayları önyargısız tanımaya çalış.7, 23, 18 artık karşıma sevip sevilebileceğim biri çıkacak mı?
finansal açıdan doğru bir zaman değil diyor kartlar.3 4 26 taşınacak miyiz?tesekkurler
hırslısın, başarı içinde elinden geleni yapmış, yapıyorsun. ileri görüşlüsün içine ne doğuyorsa doğru. meslek hayatında başarılar var ileride57 25 94 atanabilecek miyim,bana da bakar mısınız lütfen
aramaların sonucu başarılı :)02-19-22
Ev arıyoruz bulabilecekmiyiz :)))))
cok sagol canim :))birini incitmişsin, doğal olarak sende incinmişsin. biraz bencillikten sıyrılman gerek. sabırsızlıkta var galiba. elde etmek istediğin şey olacak ama kendi yolundan git, kimseden fikir alma yönlendirmelere bakma. geçmişte olmuş olanlar olabilir onları orada bırak. aşkı hayatına çekmen için ilk şartın geçmişe çizik atmak..
Arada kaynadım galiba158-64-123 Aşk hayatım nasıl olacak, hayatıma birisi girecek mi ?
seni seven biri var tatlım. sen bu kişiyi bilmiyorsun ve muhtelemen reddedilecek senin tarafından. senin istediğin tarzda biri için biraz daha vakit var.Arada kaynadım galiba
Ya çok teşekkür ederim :)göremediğim varsa hatırlatabilir.
seni seven biri var tatlım. sen bu kişiyi bilmiyorsun ve muhtelemen reddedilecek senin tarafından. senin istediğin tarzda biri için biraz daha vakit var.
güzel düşünüyor o kişide. orta yolu bulması gereken kişi arkadaşın fevri davranıyor biraz uzlaşmacı olmalı. sanırım biraz sorunları var o kişinin. yanında olsun, destek olsun. olaylara biraz daha kalbiyle bakabilmeli. aksi takdirde başka bir adayla rekabet etmek zorunda kalabilir.Ya çok teşekkür ederim :)
Zahmet olmazsa bi de arkadaşım için baktırıcaktım.
32-65-82 Sayılar. Hayatındaki kişiyle, sevdiği kişiyle ne olucak, sonuç nolucak karşısındaki insan ne düşünüyor ?
dönmeme durumu daha ağır duruyor. zaten mutlu olduğun bir ilişki olmamış yada dönse de olmayacak istediğin gibi. pozitif düşüni meditasyon yap diyor kartın... arzuların ve düşlerin onları arama, kendine çekebilme kabiliyetine bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?