İsteyene bakabilirim

Ayyy annelikte varmı gerçekten işte en çok buna sevindim

17 92 142 eşimle aram düzelecek mi sonumuz ne
açıkfikirli ve anlayışlı olman gereken dönemdesin. bazı tartışmalar olmuş ve olacak olabilir. uyumsuzluk söz konusu. ilişkinizde bir taraf daha çok çaba harcamış buda dengeyi bozmuş. bitiş karararları olabilir evlilik bitti mi biter mi bilmiyorum ama bazı konuların sonlandırma kararı senin elinde. bunu olumsuz bitişler olarakta düşünme çok güzel getirileri olacak. fazla üzerinde durma sorunların ve elindekilere yönel diyor son kartın..

02-19-22

Ev arıyoruz bulabilecekmiyiz :)))))

2 66 93 sevgilim olacak mi artik :))
birini incitmişsin, doğal olarak sende incinmişsin. biraz bencillikten sıyrılman gerek. sabırsızlıkta var galiba. elde etmek istediğin şey olacak ama kendi yolundan git, kimseden fikir alma yönlendirmelere bakma. geçmişte olmuş olanlar olabilir onları orada bırak. aşkı hayatına çekmen için ilk şartın geçmişe çizik atmak..

55 79 162. Sevdiğim dönecek mi?
dönmeme durumu daha ağır duruyor. zaten mutlu olduğun bir ilişki olmamış yada dönse de olmayacak istediğin gibi. pozitif düşüni meditasyon yap diyor kartın... arzuların ve düşlerin onları arama, kendine çekebilme kabiliyetine bağlı.

7, 23, 18 artık karşıma sevip sevilebileceğim biri çıkacak mı?
aşk hayatında bir konuda düşünceli kararsızsın. umutlarını bırakma. kararını verirsen mutlu olacaksın. kendine güvendiğin müddetçe hayatına girecek kişi çok sadık olacak. adayları önyargısız tanımaya çalış.

cok sagol canim :))

göremediğim varsa hatırlatabilir.

seni seven biri var tatlım. sen bu kişiyi bilmiyorsun ve muhtelemen reddedilecek senin tarafından. senin istediğin tarzda biri için biraz daha vakit var.
Ya çok teşekkür ederim :)
Zahmet olmazsa bi de arkadaşım için baktırıcaktım.
32-65-82 Sayılar. Hayatındaki kişiyle, sevdiği kişiyle ne olucak, sonuç nolucak karşısındaki insan ne düşünüyor ?

güzel düşünüyor o kişide. orta yolu bulması gereken kişi arkadaşın fevri davranıyor biraz uzlaşmacı olmalı. sanırım biraz sorunları var o kişinin. yanında olsun, destek olsun. olaylara biraz daha kalbiyle bakabilmeli. aksi takdirde başka bir adayla rekabet etmek zorunda kalabilir.

Teşekkür ederim duymak istediklerimi demedi kartlar yaa ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…