- 23 Mayıs 2009
- 14.582
- 16.120
- 823
- Konu Sahibi Novamber wind
-
miras değil ama toplu para gelcek gibi.acaba o miras gibimi görünüyobebek göremedim açıkcası bir miras durumun var ciddi boyutta. ve şuan düşündüğün ve alacağın tüm kararları bir süre askıya alacaksın.
canım müsait olduğunda bakar mısın bana da? 3 28 39 iş durumum ne olacak? 72 9 ve 51 aşk hayatımda neler olacak? ben de sana bakarım kahve falı istersen :)1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
22-56-171-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
Gıcık oldum sanaiçinde bulunduğun durum bir süre daha bu şekilde devam edecek. taşınma yada yolculuk gibi bir düşüncen olmuş galiba bunlar olmayacak şuan için. zorluklarla mücadele etmen gereken dönemdesin. bir de sende yada hayatında olan kişide ilgi görme sevilme isteği var ve bu diğer tarafı rahatsız ediyor. biraz akışına bırakmalısınız. tüm zorlukların sonunda daha güzel başarılar ve mutluluklar var. biraz zaman
hayır teşekkür ederim. ama doğru şeyler söylediniz. bir de rica edersem 2 arkadaşım için bakabilir misiniz?büyük bir azim ve duygu yoğunlğu ile bağlanmışsın aklındaki şeye, bu hep devamlıda olmuş. inanmışsın. gerçekçi düşünmen ve seçeceğin meslek her ne ise kendini kandırmadan geleceğe yönelik dikkatli verilmiş bir karar olmalı. olabilirde olmayabilirde kesin bir cevap veremicem ama hayal kırıklığı biraz daha baskın sanki. istersen yeniden çek kartları.
hayır teşekkür ederim.
26-88-155 sevdigim adam geri dönecek mi?1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
bir kurtuluş var bu her anlamda olabilir. eski mesajı hatırlayamadım şuanda. ama bu her ne ile ilgili ise kurtuluşun muhakkak. değişimi kabul et. çünkü değişmesini istediğin herşey sana bağlı. bir de eve yeni bir eşya alabilirsin kalabalık bir ortam var. toplantı gibi yada doğum günü gibi
canım farklı bir şey söyleyemiyorum beklemelisin sonuçları alabilmen için157 _48_15 Son durumlar ne olacak acepNovamber wind
biraz riski bir dönem bir süre devam edecek risk ama sonucunda kötü birşey yok inşallah3 42 55
Bebeğim 2 hafta daha anne karnında durup erken doğum tehlikesini atlatacak mı?
sen bu kişiden vazgeçebilirsin. iç sesini kesinlikle dinlemiyorsun. kendine öncelik vermelisin ve bazı konularda kendine dürüst olmalısın. uzun bir birliktelik, tanışıklık. herşey baştan aşağı değişebilir. ilişkide bir dengesizlik var ve yanlış kararlar alma ihtimalin yüksek.1-62-70
Sevdiğim adamla ne olacağız?
kartın sabır ve diğerlerinin görüşlerine saygı.. açık fikirlilik tüm öğretileri doğru almana yardımcı olacak diyor.ay ne barışsam görşmüoruz bile o gelsin banateşekkr ederm canım bir sayı daha vereym
17 olsunbu kez işle alakalı kendi işimizi kurmak istiyoruz olacakmı ufukta iş gözüküyor mu bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?