İsteyene bakabilirim

Merhaba canim 4 27 95 gorustugum bir cocuk vardi onunla aramizda ne olacak ask hayatimda ne olacak.Bakarsan cok sevinirim.

Gıcık oldum sanahafta sonu kocisimle yemeğe gidecektik sonrada köye gidecektim. Hepsi iptal oldu kızım hasta günlerdir onla uğraşıyorum.bu falin iyi kısımlarında tutsa iyi olur

hayır teşekkür ederim. ama doğru şeyler söylediniz. bir de rica edersem 2 arkadaşım için bakabilir misiniz?
bir arkadaşım 1, 162 ve 18 kartlarını seçti. sorusu ihtiyacı olan para 2 ay içinde eline geçecek mi?

diğer arkadaşım 15,28,89 kartlarını seçti. onun da sorusu mimarlık bölümünü kazanabilecek miyim. şimdiden teşekkürler

Bana da bakar misin?
55 61 48
Psikolojim problemleri atlatacak miyim? Karşılıklı bir aşk yasayacak miyim?

1-62-70
Sevdiğim adamla ne olacağız?
sen bu kişiden vazgeçebilirsin. iç sesini kesinlikle dinlemiyorsun. kendine öncelik vermelisin ve bazı konularda kendine dürüst olmalısın. uzun bir birliktelik, tanışıklık. herşey baştan aşağı değişebilir. ilişkide bir dengesizlik var ve yanlış kararlar alma ihtimalin yüksek.

ay ne barışsam görşmüoruz bile o gelsin bana teşekkr ederm canım bir sayı daha vereym

17 olsun bu kez işle alakalı kendi işimizi kurmak istiyoruz olacakmı ufukta iş gözüküyor mu bizee
kartın sabır ve diğerlerinin görüşlerine saygı.. açık fikirlilik tüm öğretileri doğru almana yardımcı olacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…