- 13 Nisan 2016
- 29
- 19
- 88
- 39
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Var iki tane. Uzlasicaksiniz derken tekrar bir araya gelme gibi birsey degil dimi ? Cok soru sordum kusura bakmabu kişi alkolde alıyor galiba çok kötü alışkanlıkları var gerçektende. ayrılmalar barışmalar karışık bir ilişkiniz var. biriyle yada birileriyle yüzleşmek istiyorsun ama bunu yapma doğru bir davranış olmaz. eskileri kapat. sana tavsiyem bu adamın söylediklerine de inanma. korkma. iş hayatın açık görünüyor. biraz zor olacak ama uzlaşacaksınız nihayetinde. annelik çıktı birde. çocukta var mıydı
Teşekkür ederim canım yayaratıcı bir eşin var. rekabeti seviyor, hırslı. yenilik isteyen biri. kendi kendinin patronu olmak istiyor diye çıktı bu ne anlamda tam bilemiyorum belki emir almak istemediği bir iş istiyordur yada kurmak. bunun üstesinden gelebilir ancak kendi düşüncelerine güvensin etki altında kalmasın kendi bildiği yoldan gitsin. bu kendine yapacağı en iyi iyilik olacak diyor kartları. spora ağırlık versin verebiliyorsa bu ara..
Tesekkur ederım ❤❤kırılma ama psikolojik olarak yıpranmışsın baya hemde. sinir problemin var. şiddet varmı bilmiyorum ama pek iyi şeyler olmamış. biraz daha esnek davranıp ani kararlar almazsan daha iyi olur senin için. hırslandıkça hataların çoğalmış. bazı şeylerin düzelmesi zaman alabilir şuan koşullar uygun değil. çünkü duygusal açıdan yıpranmış bir dönemdesin. ciddi kararlar alma bir süre..
canim ya gercekten soylediklerin benim icin uygun..uygulayacagim soylediklerini..cook tesekkur ederim..bir güven, emin olamama sorunu olmuş senin tarafından. olanlardan başka birilerinin sorumlu olduğunu mu düşünüyorsun, yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum. ( bir kadın meselesi değil) eşine karşı üzgün ve zayıf görünmemen gerekiyor korkularının farkında. kendinden emin ol, kendine özen göster. bir ayrılık yok diyor sen uyumlu anlayışlı davranmaya devam et canım
bazı durumların var korkup karar veremiyorsun. korkuların hatalarına neden oluyor. içinden çıkmakta zorlandığın bir takım sorunlar var galiba baskı altında hissediyorsun ama tüm bu düşünceler kendinden kaynaklı. kısaca kendi kendine olumsuzluğu çekiyorsun. eğer bu durumu aşarsan herşey eskisinden çok daha iyi olacak diyor kartların
55 79 162. Sevdiğim dönecek mi?1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
rahat edeceğin bir evlilik hayatı olacak. saygı duymayı çok iyi biliyorsun bu sana bir sürü artı katıyor. maddi manevi kolaylık var. bir de seyahatler var. muhtemelen yurt dışı. güzel olacak :)9 15 27 evlilik ile ilgili beni bekleyen şeyler
inşallah canım hatta rutinlikten bile sıkılacaksın. :) mutluluk senin olsun..2-7-71
Bebis istiyorum artiikk
kendini biliyorsun seçeceğin meslekte güzel bir tercih gibi görünüyor. seçimin sonucu mutlu edecek. bir de sevgilin yoksa ciddi bir ilişkiye başlama dönemin başlamış. annelikte var kaderde. başarılar dilerim hayatında..7 52 107 üniversite sınavında istediğim bölümü kazanicakmiyim?
geçmişte sanırım dedikodu gibi şeyler olmuş. eşin geçmişte olanları çok düşünüp mutsuz ediyor kendini. kariyerinde yükseliş olacak ama önyargılı olmasın aldığı kararlardan da pişman olmasın iç sesini dinlesin.48 113 120 esimin isleri duzelicek mi
geleceğinizi sanmıyorum bir araya. bana sorarsan gelme de bu adamdan bir yol olmazVar iki tane. Uzlasicaksiniz derken tekrar bir araya gelme gibi birsey degil dimi ? Cok soru sordum kusura bakma
tabii ki...Bugün başımda türlü işler.. Biri de bana bakıverse keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?