- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
yaratıcı bir eşin var. rekabeti seviyor, hırslı. yenilik isteyen biri. kendi kendinin patronu olmak istiyor diye çıktı bu ne anlamda tam bilemiyorum belki emir almak istemediği bir iş istiyordur yada kurmak. bunun üstesinden gelebilir ancak kendi düşüncelerine güvensin etki altında kalmasın kendi bildiği yoldan gitsin. bu kendine yapacağı en iyi iyilik olacak diyor kartları. spora ağırlık versin verebiliyorsa bu ara..30 25 3 bunları eşim seçti bakar misiniz işindeki kariyer yükselme planı olacak mı
evet canım bebek var ama ben zaman veremiyorum hiç kimseye bunu bilemem çünkü. kartında direk bebek ve yeni bir iş teklifi çıktı. sorunların için dikkatli ve anlayışlı olur sakinliğini korursan üzüntüler arkanda kalacak..7-14-21 bebeğim olurmu ve bazı sorunlar var onlar ne zaman hallolacak
bebek konusunda birşey diyemiyorum ama çok güzel ödüllerin ve fırsatların var. kader çarkın senin lehine dönüyor. hislerinde yanılmıyorsun. olumlu düşünmeye devam et belki ödülün kalbindekidir..Lutfen bende istiyorum.
12_85_142 bebegim nezaman olacak?
cok tesekurler
Esimden ayrildim. Konu yalan uyusturucu ve aldatma ortaya karisik yani. Tehtid ediliyorum. Bu sureci sorunsuz atlatip bu adamdan kurtulabilecekmiyim ??yoluna girmiş zafer süreci, yalansız aşk ve alaka, kendini kandırmama ve yeniden doğuş.. seçtiğin kartların bunlar. eğitiminde, kariyerinde başarı seni bekliyor. iş durumun iyi olacak bir fırsat var diyor. sağlığında iyi gidiyor. sorunu tam net sormadığın için bu kadar yorumlayabildim
büyük bir azim ve duygu yoğunlğu ile bağlanmışsın aklındaki şeye, bu hep devamlıda olmuş. inanmışsın. gerçekçi düşünmen ve seçeceğin meslek her ne ise kendini kandırmadan geleceğe yönelik dikkatli verilmiş bir karar olmalı. olabilirde olmayabilirde kesin bir cevap veremicem ama hayal kırıklığı biraz daha baskın sanki. istersen yeniden çek kartları.38-56-72 üniversitede istediğim bölüm olu mu??
Cok tesekkur ederim cok guzel seyler yazmissn okadar ihtiyacm vardi ki anlatamm.duymak iyi geldi.evet canım bebek var ama ben zaman veremiyorum hiç kimseye bunu bilemem çünkü. kartında direk bebek ve yeni bir iş teklifi çıktı. sorunların için dikkatli ve anlayışlı olur sakinliğini korursan üzüntüler arkanda kalacak..
bir güven, emin olamama sorunu olmuş senin tarafından. olanlardan başka birilerinin sorumlu olduğunu mu düşünüyorsun, yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum. ( bir kadın meselesi değil) eşine karşı üzgün ve zayıf görünmemen gerekiyor korkularının farkında. kendinden emin ol, kendine özen göster. bir ayrılık yok diyor sen uyumlu anlayışlı davranmaya devam et canım4 5 8 esimle aram duzelirmi
bu kişi alkolde alıyor galiba çok kötü alışkanlıkları var gerçektende. ayrılmalar barışmalar karışık bir ilişkiniz var. biriyle yada birileriyle yüzleşmek istiyorsun ama bunu yapma doğru bir davranış olmaz. eskileri kapat. sana tavsiyem bu adamın söylediklerine de inanma. korkma. iş hayatın açık görünüyor. biraz zor olacak ama uzlaşacaksınız nihayetinde. annelik çıktı birde. çocukta var mıydıEsimden ayrildim. Konu yalan uyusturucu ve aldatma ortaya karisik yani. Tehtid ediliyorum. Bu sureci sorunsuz atlatip bu adamdan kurtulabilecekmiyim ??
Sorum tam olarak bu
güçsüz hissediyorsun. sen her ne kadar herşey kontrolümde desende zayıf hissediyorsun birşeyleri değiştirmek senin elinde ama bu hareketsizlikle olmaz. eski yenilgileri at çöpe gitsin olumsuzları olumluya çevirecek olan sensin. ama dediğim gibi toparlanman gerekiyor diyor kartlar22-84-44
Özel ve iş hayatım yoluna girecek mi?
Teşekkür ederim
kendine güven, gerçekçi seçimler, parasal kazanç diyor kartların. yorumlamaya gerek yok galiba :)53, 99, 88. Atanabilecekmiyim
kırılma ama psikolojik olarak yıpranmışsın baya hemde. sinir problemin var. şiddet varmı bilmiyorum ama pek iyi şeyler olmamış. biraz daha esnek davranıp ani kararlar almazsan daha iyi olur senin için. hırslandıkça hataların çoğalmış. bazı şeylerin düzelmesi zaman alabilir şuan koşullar uygun değil. çünkü duygusal açıdan yıpranmış bir dönemdesin. ciddi kararlar alma bir süre..8,62,88
Nasıl bı gelecek bekliyor beni evlılıgımle ılgılı
Tsk ederim canim :)kendine güven, gerçekçi seçimler, parasal kazanç diyor kartların. yorumlamaya gerek yok galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?