- 23 Mayıs 2009
- 14.582
- 16.120
- 823
- Konu Sahibi Novamber wind
-
benim sorum arada kaynamış sanırım. benden sonra yazanlara bakmışsıngeç gördüm burayı inşallah sıra gelir
4 15 24 bebeğim olcakmı yoksa daha çok bekletcekmi bizi
Çok teşekkür ederimhırslısın, başarı içinde elinden geleni yapmış, yapıyorsun. ileri görüşlüsün içine ne doğuyorsa doğru. meslek hayatında başarılar var ileride
bebek göremedim açıkcası bir miras durumun var ciddi boyutta. ve şuan düşündüğün ve alacağın tüm kararları bir süre askıya alacaksın.benim sorum arada kaynamış sanırım. benden sonra yazanlara bakmışsınNovamber wind
terkedilme sebebin kendi korkuların ve bilinçaltın. korktuğumuz herşeyi hayatımıza çekeriz. bunun örneğini yakın zamanda bende yaşadım. ve karşındaki kişileri haketmediği kadar önemsemişsin. buda duygularının çalkalanmasına zemin hazırlamış. önümüzdeki dönemlerde biraz yalnız kalıp dinlenmek isteyeceksin. akışına bırakmalısın. aradığın huzur için ruhunun dinlenmesi gerekiyorSayı seçmemişim bakarsan sevinirim 5/67/99
Terk edildim sebepsiz (yine) nolcak? Yani aşk soruyorum
kontrolü sağlamaya çalışıyorsun ama zorlanıyorsun. kendi kendini yemişsin resmen. ama kaynana daha baskın ve de öyle gidecek ne yazıkki bence sen ona yenilmeden barış bayrağını çekmeye bak20 kaynanamla aram ne olacak düzelecek mi
zorluklari, tartışmalar, engeller... olaylara karşı daha ılımlı yaklaşmalısın herşey zaten yeterince zorlaşmış sanki. evli misin sevgilin mi var o kısmı çözemedim ama senin yada o kişinin bazı olumsuz alışkanlıkları var. bunu aşmanız gerek. çok parlak zekalı bir insansın. bunu olayları çözümleme de kullanmalısın. tartışmalardan uzak dur, kırılırsın. bir de nasıl desem bir gezi, yolculuk yada başka bir şehir planı gibi birşey olmuş bu durum olmayacak şuan için..20 _28 _156
Hayatim karman corman oldu. Cikmazda gibiyim. Is ask durumlari ne olacak acaba ? Bakarsaniz sevinirim .
planladığın şeyler hayata geçecek çünkü sorumluluklardan kaçmıyorsun. maddi manevi pek sorun görünmüyor. hayatının bir döneminde yurt dışı düşüncelerin olacak ve gideceksin. aşk hayatında da bir problem görünmüyor12/9/8
genel :)
teşekkür edıyorum...planladığın şeyler hayata geçecek çünkü sorumluluklardan kaçmıyorsun. maddi manevi pek sorun görünmüyor. hayatının bir döneminde yurt dışı düşüncelerin olacak ve gideceksin. aşk hayatında da bir problem görünmüyor
kontrolü sağlamaya çalışıyorsun ama zorlanıyorsun. kendi kendini yemişsin resmen. ama kaynana daha baskın ve de öyle gidecek ne yazıkki bence sen ona yenilmeden barış bayrağını çekmeye bak
bir kurtuluş var bu her anlamda olabilir. eski mesajı hatırlayamadım şuanda. ama bu her ne ile ilgili ise kurtuluşun muhakkak. değişimi kabul et. çünkü değişmesini istediğin herşey sana bağlı. bir de eve yeni bir eşya alabilirsin kalabalık bir ortam var. toplantı gibi yada doğum günü gibi157 _48_15 Son durumlar ne olacak acepNovamber wind
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?