İsteyene bakabilirim

Sayı seçmemişim bakarsan sevinirim 5/67/99
Terk edildim sebepsiz (yine) nolcak? Yani aşk soruyorum
terkedilme sebebin kendi korkuların ve bilinçaltın. korktuğumuz herşeyi hayatımıza çekeriz. bunun örneğini yakın zamanda bende yaşadım. ve karşındaki kişileri haketmediği kadar önemsemişsin. buda duygularının çalkalanmasına zemin hazırlamış. önümüzdeki dönemlerde biraz yalnız kalıp dinlenmek isteyeceksin. akışına bırakmalısın. aradığın huzur için ruhunun dinlenmesi gerekiyor

20 _28 _156
Hayatim karman corman oldu. Cikmazda gibiyim. Is ask durumlari ne olacak acaba ? Bakarsaniz sevinirim .

20 kaynanamla aram ne olacak düzelecek mi
kontrolü sağlamaya çalışıyorsun ama zorlanıyorsun. kendi kendini yemişsin resmen. ama kaynana daha baskın ve de öyle gidecek ne yazıkki bence sen ona yenilmeden barış bayrağını çekmeye bak

20 _28 _156
Hayatim karman corman oldu. Cikmazda gibiyim. Is ask durumlari ne olacak acaba ? Bakarsaniz sevinirim .
zorluklari, tartışmalar, engeller... olaylara karşı daha ılımlı yaklaşmalısın herşey zaten yeterince zorlaşmış sanki. evli misin sevgilin mi var o kısmı çözemedim ama senin yada o kişinin bazı olumsuz alışkanlıkları var. bunu aşmanız gerek. çok parlak zekalı bir insansın. bunu olayları çözümleme de kullanmalısın. tartışmalardan uzak dur, kırılırsın. bir de nasıl desem bir gezi, yolculuk yada başka bir şehir planı gibi birşey olmuş bu durum olmayacak şuan için..

teşekkür edıyorum...

3 42 55

Bebeğim 2 hafta daha anne karnında durup erken doğum tehlikesini atlatacak mı?

kontrolü sağlamaya çalışıyorsun ama zorlanıyorsun. kendi kendini yemişsin resmen. ama kaynana daha baskın ve de öyle gidecek ne yazıkki bence sen ona yenilmeden barış bayrağını çekmeye bak

ay ne barışsam görşmüoruz bile o gelsin bana teşekkr ederm canım bir sayı daha vereym

17 olsun bu kez işle alakalı kendi işimizi kurmak istiyoruz olacakmı ufukta iş gözüküyor mu bizee

157 _48_15 Son durumlar ne olacak acep Novamber wind
bir kurtuluş var bu her anlamda olabilir. eski mesajı hatırlayamadım şuanda. ama bu her ne ile ilgili ise kurtuluşun muhakkak. değişimi kabul et. çünkü değişmesini istediğin herşey sana bağlı. bir de eve yeni bir eşya alabilirsin kalabalık bir ortam var. toplantı gibi yada doğum günü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…