- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
olumsuz düşüncelerden sıyrılmalısın diyor kartın. hırs haline getirme, umut et. zaafların duygusal olarak zayıflatır. bu ara biraz bunalım paranoya gibi hislerin var yada olacak. sebebi sevdiğin kişi yada sana ruhsal anlamda zarar veren biri olacak bu kişiye karşı güçlü dur. bebek konusunda birşey çıkmadı şimdilik6-78-121
bebeğim olacak mı acaba?
olumsuz düşüncelerden sıyrılmalısın diyor kartın. hırs haline getirme, umut et. zaafların duygusal olarak zayıflatır. bu ara biraz bunalım paranoya gibi hislerin var yada olacak. sebebi sevdiğin kişi yada sana ruhsal anlamda zarar veren biri olacak bu kişiye karşı güçlü dur. bebek konusunda birşey çıkmadı şimdilik
hayatın eğlenceli tarafına geçtiğin bir dönem kapında. özellikle para ve sağlık açısından hayat cömert davranacak. ne konuda bir hedefin, umudun var bilmiyorum iş aşk olabilir yada herhangi birşey, zamanında ekmişsin artık toplama vaktin..94,33,31. Genel
evet öyle dedi kartın ama toplu parada giriyo aynı şeye.miras değil ama toplu para gelcek gibi.acaba o miras gibimi görünüyo
evet inşallah o eve alacağın eşyalar, güzel aile toplantılarıda olacak inşallah27 - 159- 31 bu yıl ev alıyor muyuz?
bir süredir yoğun yorgun nasıl desem içine kapanıkta denmez de enerjinin düşük olduğu dönem içindeymişsin. yeniliklere hazırsın şu ara. ilişkinde, ( var mı bilmiyorum) sosyal hayatında yenilikler var. yeni birini tanıyabilirsin.5,17,141
ilk tarot falım olacak
aslında inanmam ama merak işte
bir iş için eğitim alıyorsun, almışsın yada alacaksın. hangisi olduğunu sen bilirsin. yada birşey üzerine çok çalışmışsın. daha iyi koşullarda bir iş için gibi. bu iş için baya etkili olacak birini tanıyacaksın. o sana yardım edecek. parasal anlamdada güzel dönüşleri olacak bu işin.canım müsait olduğunda bakar mısın bana da? 3 28 39 iş durumum ne olacak? 72 9 ve 51 aşk hayatımda neler olacak? ben de sana bakarım kahve falı istersen :)
birbirinizi anlamaya çalışır çok beklentili olmazsanız olabilir. ama bana kalırsa çok güvenilir bir tip değil. sen bilirsin canım. kimse için kendi enerjinden tüketmeMerhaba canim 4 27 95 gorustugum bir cocuk vardi onunla aramizda ne olacak ask hayatimda ne olacak.Bakarsan cok sevinirim.
sorunuz yok muydu?22-56-17
karakteriniz çok güzel. tecrübeleriniz size çok şey katmış. eğitimci yada eğitimle alakalı güzel şeyler yapmış birisiniz. yada şöyle söyleyeyim kendinizi kafa olarak geliştirmişsiniz. bilgi birikiminiz çok. ikinci kartınız annelik. güçlerinize önem veriyorsunuz. duygusal, zihinsel, ekonomik açıdan. birazda liderlik var. planladığınız şeyleri yapmanız konusunda riskler olsa bile yapın. göze alın. son kartınız ise yeni şeyler öğrenmeye, spora davet ediyor. ilerisi için bir zorluk yok diyor..27,52,55.
Gelecekte neler olacak.
Rica edeceğim bende
minik şekerpare iyileşir inşallah en kısa zamanda. olmayan herşeyde olan kadar hayır vardır.Gıcık oldum sanahafta sonu kocisimle yemeğe gidecektik sonrada köye gidecektim. Hepsi iptal oldu kızım hasta günlerdir onla uğraşıyorum.bu falin iyi kısımlarında tutsa iyi olur
ilk arkadaşın için parasal durum onu memnun etmeyecek şekilde ilerliyor.hayır teşekkür ederim. ama doğru şeyler söylediniz. bir de rica edersem 2 arkadaşım için bakabilir misiniz?
bir arkadaşım 1, 162 ve 18 kartlarını seçti. sorusu ihtiyacı olan para 2 ay içinde eline geçecek mi?
diğer arkadaşım 15,28,89 kartlarını seçti. onun da sorusu mimarlık bölümünü kazanabilecek miyim. şimdiden teşekkürler
koyduğun hedefe buna aşkta dahil hızlı bir şekilde ulaşacaksın. derin bağlanmışsın o kişiye. sevdiğini belli edemeyen bir tip. konuş onunla sevildiğimi hissetmek istiyorum de. ama illa olsun deme acele etme hemen olsun da deme. birde ek olarak uçak yolculuğun var.26-88-155 sevdigim adam geri dönecek mi?
kaygı problemin var. herşey değişebilir hayatta. kontrol edemezsin hiçbir şeyi. o yüzden akışına bırak, içinden gelen olumlu sesleri dinle. geçmişten kurtulman lazım. hayat geçmişe özlem yada hayıflanma ile çekilmez. inatla bugüne taşıman seni mutsuz ediyor. sıyrıl tüm bunlardan sağlam adımlar at. senden hoşlanan biri var ama sen kendinle o kadar meşgulsün ki göremiyorsun. hırs yapma bu konuda o kişinin enerjisini almaya çalış, seni bulacaktırBana da bakar misin?
55 61 48
Psikolojim problemleri atlatacak miyim? Karşılıklı bir aşk yasayacak miyim?
olabilir kendinden emin görünmelisin sadece karşı taraftan beklersen çok beklersin ama söyliyim. seviyorsan dene peşinden git ama koşma :) sen üzerine düşeni yap gerisini ona bırak. olmazsa da olmaz korkma korku yaşamak istemediklerimizi çağırıyorCanim 12 4 28 hoslandigim adamla bir iliski yasanabilir mi.
olumlu düşün güzel düşün bebekle ilgili olumsuz birşey çıkmadı inşallah sağlıkla doğarÇok teşekkür ederim Bebek çıktı şuan ki paranoyam sanırım bundan kaynaklıyor bi aksilik olursa diye çok korkuyorum.
umutların meyvelerini verecek. parasal olarak biraz düşüş var yada olacak. birinin kalbini kırmışsın gönlünü almalısın31-72-93 rica etsem genel olarak bakabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?