İsteyene bakabilirim

4 12 26 ne zaman ise girecegim sıkıntılarim ne zaman bitecek
karşına çıkacak fırsatlar var. görevini severek, isteyerek yapacaksın. çalışma ortamında bir huzursuzluk yok gibi görünüyor. ben zaman veremiyorum ama şöyle söyleyeyim yapmak istediğin atılımları yap çekinme. fikir üretmek yerine pratiğe dök artık diyor son kartında..

atladığım varsa yarın kontrol ederim. birde özelden sormazsak iyi olur arkadaşlar..

hem de ne düşük bir enerji
ölcem kalcam şurada ciddiyim:)
sağol

ay yeni aşk mı kapıda yerim kız ben o falı ne güzel. hele bir de düzgün bir iş olursa değmeyin keyfime. istersen sana da ben kahve falı bakabilirim fincan fotosu atarsan

erkek arkadaşımla aramızda uyum var mı aşk hayatım nasıl kartı yineliyeyim 22-56-17 zahmetin için teşekkür ederim
sürekli problemlisin bu kişiyle. çıkmaza sokuyor. görüşlerine saygı duymuyor bence sende emin değilsin. karşındaki kişi açık fikirli biri değil. ilgi görme, sevilme ihtiyacı hissediyorsun bu çok normal ama o kişinin tavırları normal değil. üzgünüm ama sen bu ilişkide mutlu değilsin. seni tanımıyorum buradaki kişilerinde hiçbirini tanımıyorum. sırf ilişki olsun diye senin için söylemiyorum yada sırf seviyorum diye birine katlanmayın. bu kişi seni memnun edemiyor. sevgi hissetmektir, hissetmeye çalışmak değil...

12 38 60 şuan konuştuğum kişi benden hoşlanıyor mu aramızda bir şey olucak mi şuan arkadaşız tabiii
içime ilk doğan karşı tarafın emin olmadığı oldu. kartlarında da durum içacıcı değil. o kişi biraz kaba biri. ayrıca da çok iyi kinci. senin tarafından ani bir bitiş söz konusu. hayal kırıklığı yaşamamak için kendini kaptırma. olumsuz enerjilerin var. olumlamalar yap sürekli diyor melek tavsiyen...

155 158 67 genel olarak?
hedeflerin için kendine çi<diğin yolda hızla ilerliyorsun sona yaklaşmaktasın. umutların, hayallerin, özlemlerin gerçekleşme dönemine girmiş. aşk hayatında bağlılıkların var. derinden bağlısın. formuna özen göstermelisin diyor son kartın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…