- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
kartını aynen yazıyorum :Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz? 18 65 82 Erkek arkadaşım bana küstü,barışacakmıyız
Çok teşekkür ederim canım benim herşey gönlünce olur inşaallahiçime ilk doğan karşı tarafın emin olmadığı oldu. kartlarında da durum içacıcı değil. o kişi biraz kaba biri. ayrıca da çok iyi kinci. senin tarafından ani bir bitiş söz konusu. hayal kırıklığı yaşamamak için kendini kaptırma. olumsuz enerjilerin var. olumlamalar yap sürekli diyor melek tavsiyen...
17--100--21 sevdiğim adam beni seviyor mu?1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
biraz riski bir dönem bir süre devam edecek risk ama sonucunda kötü birşey yok inşallah
kaygı problemin var. herşey değişebilir hayatta. kontrol edemezsin hiçbir şeyi. o yüzden akışına bırak, içinden gelen olumlu sesleri dinle. geçmişten kurtulman lazım. hayat geçmişe özlem yada hayıflanma ile çekilmez. inatla bugüne taşıman seni mutsuz ediyor. sıyrıl tüm bunlardan sağlam adımlar at. senden hoşlanan biri var ama sen kendinle o kadar meşgulsün ki göremiyorsun. hırs yapma bu konuda o kişinin enerjisini almaya çalış, seni bulacaktır
eskiyi eskide bırakıp geleceğe bakmalısın. acele etmemelisin. birşeyler istiyorsan seninde harekete geçmen lazım. onunla konuşmalısın. bana kalırsa önüne bakmalısın. bir ayrılık sanki bu platonik yada başlamamış bir ilişkiden ziyade bitişi. geri dönüş olur mu dersen mantığını kullan derim. eskilere son ver, yada sen bilirsin.17--100--21 sevdiğim adam beni seviyor mu?
bilemezsin kimin olacağını nasipse gelir yemenden. çok kapatma kendini farklı şeylere yönel hem kafanda dağılmış olurÇok iyi tespit ettin. Ben aşmak istiyorum ama çok zor bu. Çevremde erkek yok ki benim.evdeyim.gorustugum kişiler de kadınlar.
Teşekkür ederim yorumun için.
tabii yazan herkese dönüş yapmaya çalışıyorumRica etsem lutfen banada bakalirmisiniz
kendini güvende hisset, buna yoğunlaş. sabır ağacının meyvesi eşsizdir..43-75-17
Sagligima kavusabilecek miyim?
kendini güvende hisset, buna yoğunlaş. sabır ağacının meyvesi eşsizdir..
Ne hoşsunuz15 72 64 kaybettigim seyi bulabilecekmiyim acaba lutfen bakarsaniz coook sevinirim
3 9 18 ne zaman bebeğim olacak :)1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?