İsteyene bakabilirim

Çok teşekkür ederim canım benim herşey gönlünce olur inşaallah

Çok iyi tespit ettin. Ben aşmak istiyorum ama çok zor bu. Çevremde erkek yok ki benim.evdeyim.gorustugum kişiler de kadınlar.
Teşekkür ederim yorumun için.

17--100--21 sevdiğim adam beni seviyor mu?
eskiyi eskide bırakıp geleceğe bakmalısın. acele etmemelisin. birşeyler istiyorsan seninde harekete geçmen lazım. onunla konuşmalısın. bana kalırsa önüne bakmalısın. bir ayrılık sanki bu platonik yada başlamamış bir ilişkiden ziyade bitişi. geri dönüş olur mu dersen mantığını kullan derim. eskilere son ver, yada sen bilirsin.

Çok iyi tespit ettin. Ben aşmak istiyorum ama çok zor bu. Çevremde erkek yok ki benim.evdeyim.gorustugum kişiler de kadınlar.
Teşekkür ederim yorumun için.
bilemezsin kimin olacağını nasipse gelir yemenden. çok kapatma kendini farklı şeylere yönel hem kafanda dağılmış olur

15 72 64 kaybettigim seyi bulabilecekmiyim acaba lutfen bakarsaniz coook sevinirim
Ne hoşsunuz bi tane dua var, kaybettiğin eşyayı bulmak için. Ben ehliyetimi kaybetmiştim aylarca aradım bulamadım. Duayı okudum iki gün sonra baktığım yerlerden birinde çıktı. Sanırım sorunuza bu yanıt daha yararlı olabilir. Konu sahibi de şaşırmıştır

82 - 25 - 100

Evlilik hayatim nasil olacak ? Birde ailemin rizasiyla mi evlenecegim ?
Simdiden tesekkurler arkadaşım. Yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…