İsteyene bakabilirim

Okumadigim dua kalmadi bulma umidimde kalmadi disarda kayboldu bulan kisinin asla isine yaramayacak ama benim icin cok onemli birseydi...
Zuurt tesellisi diyerek falimizi fallandiralim dedik
Rica etsem o duayı yaza bilir misiniz Allahtan umut kesilmez...

Ve indehu mefâtihul gaybi lâ ya’lemuhâ illâ huve, ve ya’lemu mâ fîl berri vel bahr(bahri), ve mâ teskutu min varakatin illâ ya’lemuhâ ve lâ habbetin fî zulumâtil ardı ve lâ ratbin ve lâ yâbisin illâ fî kitâbin mubîn(mubînin).

Çok teşekkür ederim badecim sağol

Çok doğru dediniz,bu aralar tüm dengeler değişti..

70-30-17 sonrasında neler olacak?Yani o kişiyle veya bir başkasıyla?Mutlu bir aile kurma şansım var mı? Müsait olduğunuzda cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum..

yaşadıkların her ne ise sana yaşam dersi verdi. öğretici mesajlarını almalısın. kendini hiç dinlemiyorsun diyor kartın. duygusal düşünsel dengesizlikler mevcut. okuyor musun çalışıyor musun? öğretmen öğrenci / işveren işçi gibi bir problem görünüyor bir değişiklik söz konusu. hiçbiri yoksa senden büyük anne babada olabilir ama var böyle bişey. enerjinin düşük olduğu dönem bitmiş her ne yaşadıysan atlattın ve bitti kendine inan. aşk hayatın içinse bir konuda düşüncelisin. aslında kararsız. sen bir karar verirsen mutlu olacaksın.

Okuyorum ama hazırlıkta kaldım,Eylül'de dil sınavım var.Eğitim hayatım ve aile ilişkilerimde kendimi dinlemediğim doğrudur,hep etrafımdakileri düşünüyorum. Aşk konusunda aslında yaptığı terbiyesizliğin hırsını alıp gitmek istiyor bir yanım ki bu aralar bunu yapıyorum,ama bir yandan da onun da zor bir dönemden geçtiğini biliyorum,düzelme şansı olursa şans versem mi diyorum,kararsızlık bu yönde..

eğitim konusunda o zaman o değişiklik. kararını vermelisin bence. yaptığı şey affedilebilir bir şey mi? sende sevgi hala aynı mı? bunlarda önemli. senin için ben seçeyim bir kart daha.
dikkatli olmalı ve mantığını her zaman yanında bulundurmalısın, sırlarını kimseye söyleme bildiklerin sende kalsın diyor.

Yaptığı hem affedilebilir hem affedilemez,yani şöyle affedebilirim (eğer şu an yaşadığı psikolojinin etkisiyle bunu yaptıysa ve beni seviyorsa),affedemem (iyi niyetimi suiistimal edip,bilerek yaptıysa ve de sevmiyorsa).Kart seçecekseniz bunu hislerinize bırakırım,şu an oraya yoğunlaştım çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…