İsteyene bakabilirim

17--100--21 sevdiğim adam beni seviyor mu?
mantığını hiçbir zaman ikinci plana atma, döneceğini pek sanmıyorum senin için yeni ve güzel başlangıçlar var. kaderi yalnızca rabbim bilir. birşey bitmişse, bitmesi gerekiyordur

82 - 25 - 100

Evlilik hayatim nasil olacak ? Birde ailemin rizasiyla mi evlenecegim ?
Simdiden tesekkurler arkadaşım. Yüreğine sağlık
fevri davranmaman gereken bi dönemdesin. bazı kaybedişler yaşamaman için çok mantıklı düşünmelisin. evleneceğin kişi evini seven bir adam, başarılı. lütfen ailenin kalbini kırma, evlilik ve aile rekabet edilebilecek iki tercih olmamalı. mutluluklar dilerim

Bade seni yoruyorum ama ayrıldığım şahsın hisleri var mı ve dönmeyi düşünecek mi?Müsait olduğunda bakar mısın?
3-8-88

5-14-27 genel olarak
kararsız birisin biraz. ama genelde zorlukların üstesinden gelebilen birisin. ikili ilişkilerde bencillikten kaçınmalısın, öylesin demiyorum kaçınman gerekecek belkide. iş hayatında bir sorun görünmüyor. toparlarsam sabırlı olmalısın. geleceğe yönelik planlarını yeniden düşün, herşeyin bir ilahi zamanlaması var bu biz kullar içinde şanstır aslında. gönlünce olur umarım hayallerin...

5-7-51 kendi ruh hal i m? Teşekkürler.
ruhsal sevgiyi kullan diyor kartın. saygıyı, anlayışı.. sakinliği.. geçmişi sil at hafızadan. kurtulamıyorsun çünkü. yarınlara güçlü adımlar atabilmen için inancını bilmiyorum her ne ise, ibadet et. sen onu memnun et, oda seni edecektir diyor

ben olumsuz bir şey diyemiyorum hala. var mı başka bir gelişme?

Olumsuz seyrediyor. Ben çıkmayı planlıyorum zaten fakat ben çıkmazsam da çıkarılacağım bunun işaretini de bizzat patronlardan aldım almasam da hissediyorum. Yeni bir iş ne kadar zaman sonra olacak nolacak bunu merak ediyorum aslında, ben de çok olumsuz hissetmiyorum ayrılsam bile, çevrem canımı sıkacak anca.
Bir kere daha deneyelim mi

1 56 78
Boşanma aşamasındayım neler olacak? Bakarsan çooook sevinirim...
vazgeçiş dönemindesin. özel hayatın baştan sona değişecek. devlet kapısında işin var sanırım buda boşanma davası falandır. bireysel ihtiyaçlarını göz önüne almalısın, kendine bakmalısın. ilgi görme, sevilme. istiyorsun ama karşıdaki doğru kişi değil mantıksız davranıyor. hareketleri de çok sevimsiz geliyor zaten sana. bitmesi gereken bir ilişkiymiş gerçekten. zaaflarına yeni düşmemeli, güçlü olmalısın. her bitiş yeni yeni başlangıçtır

10 -16-20 kolay olsun diye
R..nin durumu ne?Benim durumum ne?
Lutfen Novamber wind
senin açından aklındaki şey her ne ise olmak üzere ama biraz daha var. kısmen olmuş durumda yani. kendi kendini yemeyi bırakmalısın. sorgulama akışına bırak. R.. dediğin kişi sevgilin mi, aday mı o kısmı çözemedim inanki ama senin tarafından kıskançlıklar mevcut. kendine güvenmiyor ve parasal sıkıntısı var o kişinin. üzgün görünüyor.

Bade seni yoruyorum ama ayrıldığım şahsın hisleri var mı ve dönmeyi düşünecek mi?Müsait olduğunda bakar mısın?
3-8-88
o kişiye karşı sahiplik duygun daha fazla aşktan ziyade. o kişinin sinir, şiddet sorunu var diyor ikinci kartın. herşeyi yanlış anlıyor diyor. çevresiyle ilişkisi pek iyi değil. eğer dönmeyi düşünürsen daha sakin davranmalısın. ama ben bu kararı ertele derim. yeni şeyler var hayatında onlara odaklanmayı dene bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…