- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
mantığını hiçbir zaman ikinci plana atma, döneceğini pek sanmıyorum senin için yeni ve güzel başlangıçlar var. kaderi yalnızca rabbim bilir. birşey bitmişse, bitmesi gerekiyordur17--100--21 sevdiğim adam beni seviyor mu?
herşeyi sorguluyorsun, zaman zaman iğneleyici olmuşsun. birazda şüphecilik mevcut. bence barışmasanız daha iyi biraz yalnız kalmak sana çook iyi gelecek çünkü.Novamber wind istiyoruum
16-28-99 barışacak mıyız? Geleceğimiz olacak mı? Diyerek de sorumu gönderiyorum..
tam bilemiyorum ama tahmini 11 12 ay civarı olabilir.3 9 18 ne zaman bi bebeğim olacak
10 -16-20 kolay olsun diye1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
O kadar uzun süre içinde yani kalabilirim mi yoksa o tarihlere kadar doğmuş mu olacaktam bilemiyorum ama tahmini 11 12 ay civarı olabilir.
7 ve 8 rakamlarını söyleyebilirim hafta yada ay olur bilemiyorum..8-97-124
Bebegime ne zaman kavuşacağım :)
fevri davranmaman gereken bi dönemdesin. bazı kaybedişler yaşamaman için çok mantıklı düşünmelisin. evleneceğin kişi evini seven bir adam, başarılı. lütfen ailenin kalbini kırma, evlilik ve aile rekabet edilebilecek iki tercih olmamalı. mutluluklar dilerim82 - 25 - 100
Evlilik hayatim nasil olacak ? Birde ailemin rizasiyla mi evlenecegim ?
Simdiden tesekkurler arkadaşım. Yüreğine sağlık
kararsız birisin biraz. ama genelde zorlukların üstesinden gelebilen birisin. ikili ilişkilerde bencillikten kaçınmalısın, öylesin demiyorum kaçınman gerekecek belkide. iş hayatında bir sorun görünmüyor. toparlarsam sabırlı olmalısın. geleceğe yönelik planlarını yeniden düşün, herşeyin bir ilahi zamanlaması var bu biz kullar içinde şanstır aslında. gönlünce olur umarım hayallerin...5-14-27 genel olarak
ruhsal sevgiyi kullan diyor kartın. saygıyı, anlayışı.. sakinliği.. geçmişi sil at hafızadan. kurtulamıyorsun çünkü. yarınlara güçlü adımlar atabilmen için inancını bilmiyorum her ne ise, ibadet et. sen onu memnun et, oda seni edecektir diyor5-7-51 kendi ruh hal i m? Teşekkürler.
arayabilir diye düşünüyorum ama sen bu süreçte aklındaki planları hayata geçireceksin9-62-178 arayacak mı beni eski sevgilim
ben olumsuz bir şey diyemiyorum hala. var mı başka bir gelişme?İş için tekrar istesem?
25-54-63
ben olumsuz bir şey diyemiyorum hala. var mı başka bir gelişme?
vazgeçiş dönemindesin. özel hayatın baştan sona değişecek. devlet kapısında işin var sanırım buda boşanma davası falandır. bireysel ihtiyaçlarını göz önüne almalısın, kendine bakmalısın. ilgi görme, sevilme. istiyorsun ama karşıdaki doğru kişi değil mantıksız davranıyor. hareketleri de çok sevimsiz geliyor zaten sana. bitmesi gereken bir ilişkiymiş gerçekten. zaaflarına yeni düşmemeli, güçlü olmalısın. her bitiş yeni yeni başlangıçtır1 56 78
Boşanma aşamasındayım neler olacak? Bakarsan çooook sevinirim...
çok fazla bekletmeyecek bebiş inşallah. güzel günler varBende sansimi deneyim :) 8 21 48 bende bebisimi soracaktm varmi ufukta bir bebis :)
senin açından aklındaki şey her ne ise olmak üzere ama biraz daha var. kısmen olmuş durumda yani. kendi kendini yemeyi bırakmalısın. sorgulama akışına bırak. R.. dediğin kişi sevgilin mi, aday mı o kısmı çözemedim inanki ama senin tarafından kıskançlıklar mevcut. kendine güvenmiyor ve parasal sıkıntısı var o kişinin. üzgün görünüyor.
21 sayısını verebilirim. muhtemelen 21 ay içinde bebiş olmuş olacaktır10-12-22 Ufukta meleğim gelcek mi teşşekkürler
o kişiye karşı sahiplik duygun daha fazla aşktan ziyade. o kişinin sinir, şiddet sorunu var diyor ikinci kartın. herşeyi yanlış anlıyor diyor. çevresiyle ilişkisi pek iyi değil. eğer dönmeyi düşünürsen daha sakin davranmalısın. ama ben bu kararı ertele derim. yeni şeyler var hayatında onlara odaklanmayı dene bir süreBade seni yoruyorum ama ayrıldığım şahsın hisleri var mı ve dönmeyi düşünecek mi?Müsait olduğunda bakar mısın?
3-8-88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?