İsteyene bakabilirim

iş hayatının önünün kapalı olduğunu sanmıyorum çünkü genelde hep kariyer çıkıyor. bayadır giremedim numaraları yenilebilirsin istersen

Sağ ol arkadaşım,öyle de denebilir evet.Benim erak ettiğim daha çok onun böyle bir düşüncesinin olup olmayacağıydı,yoksa kendi düşünceme göre de evet bir süre kabuklara çekilmek en iyisi ve olur da bana dönecek olursa şu öfke problemiyle alakalı tedaviye yönlendirmeye çalışacağım..

Novamber wind gerçekten çok teşekkür ederim, oldukça tutarlı. Hangi desteyle baktığını merak ettim, rica etsem detaylı bilgi verebilir misin?
Bi de o günden sonra çok ciddi bi gelişme oldu tekrar sayı söylesem 78-90-45 olarak çok mu olurum?

Gecen yil ayrildigim sevgilim..Ayrilir ayrilmaz nisanlanmisti;(.Evlendi gecen;(
Yurtdisinda ikisi de..Biraz daha acarmisin R yi?Kendimden cok onu merak ediyorum.Kendine guvenmedigi ;parasal sikintisi oldugu dogru.Uzgun olmasi ise olasilik dahilinde..Oyle dedimisti zaten..
Tsk ederim.Tekrar bir bakarsan sevinirim biraz daha bilgi icin:)
Novamber wind

Teşekkür ederim canım

Iyi aksamlar canim.Bana da bakabilir misin.Hoslandigim biri vardi su an konusmuyoruz iletisime gecer mi benle ne hissediyor bana karsi.15 68 97

tekrar baktım..
kartların iki seçeneğin olduğunu söylüyor. ya peşinden gitmek yada sonlandırmak. bu ilişkinin devam edebilmesi senin peşinden gitmene bağlı. tüm yıl bu adam için elinden geleni yapmışsın. dediğim gibi eğer doğru kişi olduğuna eminsen yaptıkların hayatında kalıcı olacak. onun tarafından atılacak bir adım olacağını söyleyemem

tabii ki müsait olduğum bir vakit detaylı bilgi verebilirim
kendine dürüst olmalısın, kendine yalanlar söyleme diyor ilk kartın. çok hassassın. çaba harcadığın konu başka biri üzerinden sonuçlanacak. bu tam olarak ne anlama geliyor dersen birinden destek gibi. sanırım konu ayrılma barışma idi. olay olumlu ilerliyor sanırım? çünkü durum romantizm kuşağına girmiş görünüyor

45-16-100 Genel olarak
mutluluk veren bir sevgi var hayatında. derin ve uyumlu birisin. bu sevgi aşk, aile, dostlukta olabilir. her kimse engin bir insan bu. canını sıkan düşünceler varsa hepsi uçup gidiyor. hayatında aşk varsa bir tık ilerleyecek, yoksa yeni biri kapıda. bunun için 10 sayısını verebilirim. yada aklındaki her ne ise

Ayy canım teşekkür ederimmm..çok güzel gerçekten çok tutarlııı :)

1-62-7 içimden bu rakamlar geçti :) Ne demişler fala inanma, falsız da kalma :)) Bakabilirseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…