- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
iş hayatının önünün kapalı olduğunu sanmıyorum çünkü genelde hep kariyer çıkıyor. bayadır giremedim numaraları yenilebilirsin istersenOlumsuz seyrediyor. Ben çıkmayı planlıyorum zaten fakat ben çıkmazsam da çıkarılacağım bunun işaretini de bizzat patronlardan aldım almasam da hissediyorum. Yeni bir iş ne kadar zaman sonra olacak nolacak bunu merak ediyorum aslında, ben de çok olumsuz hissetmiyorum ayrılsam bile, çevrem canımı sıkacak anca.
Bir kere daha deneyelim mi
Sağ ol arkadaşım,öyle de denebilir evet.Benim erak ettiğim daha çok onun böyle bir düşüncesinin olup olmayacağıydı,yoksa kendi düşünceme göre de evet bir süre kabuklara çekilmek en iyisi ve olur da bana dönecek olursa şu öfke problemiyle alakalı tedaviye yönlendirmeye çalışacağım..o kişiye karşı sahiplik duygun daha fazla aşktan ziyade. o kişinin sinir, şiddet sorunu var diyor ikinci kartın. herşeyi yanlış anlıyor diyor. çevresiyle ilişkisi pek iyi değil. eğer dönmeyi düşünürsen daha sakin davranmalısın. ama ben bu kararı ertele derim. yeni şeyler var hayatında onlara odaklanmayı dene bir süre
Gecen yil ayrildigim sevgilim..Ayrilir ayrilmaz nisanlanmisti;(.Evlendi gecen;(senin açından aklındaki şey her ne ise olmak üzere ama biraz daha var. kısmen olmuş durumda yani. kendi kendini yemeyi bırakmalısın. sorgulama akışına bırak. R.. dediğin kişi sevgilin mi, aday mı o kısmı çözemedim inanki ama senin tarafından kıskançlıklar mevcut. kendine güvenmiyor ve parasal sıkıntısı var o kişinin. üzgün görünüyor.
Teşekkür ederim canımruhsal sevgiyi kullan diyor kartın. saygıyı, anlayışı.. sakinliği.. geçmişi sil at hafızadan. kurtulamıyorsun çünkü. yarınlara güçlü adımlar atabilmen için inancını bilmiyorum her ne ise, ibadet et. sen onu memnun et, oda seni edecektir diyor
tekrar baktım..Sağ ol arkadaşım,öyle de denebilir evet.Benim erak ettiğim daha çok onun böyle bir düşüncesinin olup olmayacağıydı,yoksa kendi düşünceme göre de evet bir süre kabuklara çekilmek en iyisi ve olur da bana dönecek olursa şu öfke problemiyle alakalı tedaviye yönlendirmeye çalışacağım..
tabii ki müsait olduğum bir vakit detaylı bilgi verebilirimNovamber wind gerçekten çok teşekkür ederim, oldukça tutarlı. Hangi desteyle baktığını merak ettim, rica etsem detaylı bilgi verebilir misin?
Bi de o günden sonra çok ciddi bi gelişme oldu tekrar sayı söylesem 78-90-45 olarak çok mu olurum?
ben hayatıma devam ediyorum tabi ki ama geri dönecek mi diyede düşünüp duruyorumarayabilir diye düşünüyorum ama sen bu süreçte aklındaki planları hayata geçireceksin
Teşekkür ederim arkadaşım 14-52-18 bebegum ve tüp 2 bebek sürecin için bakarmisin7 ve 8 rakamlarını söyleyebilirim hafta yada ay olur bilemiyorum..
mutluluk veren bir sevgi var hayatında. derin ve uyumlu birisin. bu sevgi aşk, aile, dostlukta olabilir. her kimse engin bir insan bu. canını sıkan düşünceler varsa hepsi uçup gidiyor. hayatında aşk varsa bir tık ilerleyecek, yoksa yeni biri kapıda. bunun için 10 sayısını verebilirim. yada aklındaki her ne ise45-16-100 Genel olarak
iş hayatının önünün kapalı olduğunu sanmıyorum çünkü genelde hep kariyer çıkıyor. bayadır giremedim numaraları yenilebilirsin istersen
vazgeçiş dönemindesin. özel hayatın baştan sona değişecek. devlet kapısında işin var sanırım buda boşanma davası falandır. bireysel ihtiyaçlarını göz önüne almalısın, kendine bakmalısın. ilgi görme, sevilme. istiyorsun ama karşıdaki doğru kişi değil mantıksız davranıyor. hareketleri de çok sevimsiz geliyor zaten sana. bitmesi gereken bir ilişkiymiş gerçekten. zaaflarına yeni düşmemeli, güçlü olmalısın. her bitiş yeni yeni başlangıçtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?