- 12 Mayıs 2016
- 15
- 7
- 86
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Saol canımmmutluluk veren bir sevgi var hayatında. derin ve uyumlu birisin. bu sevgi aşk, aile, dostlukta olabilir. her kimse engin bir insan bu. canını sıkan düşünceler varsa hepsi uçup gidiyor. hayatında aşk varsa bir tık ilerleyecek, yoksa yeni biri kapıda. bunun için 10 sayısını verebilirim. yada aklındaki her ne ise
O kadar tutarlı ve anlık durumu anlatıyor ki kartların, şaşırmamak elde değiltabii ki müsait olduğum bir vakit detaylı bilgi verebilirim
kendine dürüst olmalısın, kendine yalanlar söyleme diyor ilk kartın. çok hassassın. çaba harcadığın konu başka biri üzerinden sonuçlanacak. bu tam olarak ne anlama geliyor dersen birinden destek gibi. sanırım konu ayrılma barışma idi. olay olumlu ilerliyor sanırım? çünkü durum romantizm kuşağına girmiş görünüyor
Tesekkurler:)tam bilemiyorum ama tahmini 11 12 ay civarı olabilir.
5,17,191-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
Merhaba sevgili Bade,1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
Cnm benm saol vakt ayrdgin icin insallah bekletmz yavrum allah razi olsun kuzummmm :-*çok fazla bekletmeyecek bebiş inşallah. güzel günler var
kartlarınçok güzel çıktı. bu yıl içinde ciddi karar alabilirsin sevdiğin varsa, yoksa da ben yine 2017 yaz ayına kadar bir adım atmış olacağını düşünüyorum nişan, evlilik gibi.7. 21. 99 aşk durumları evlilik vs. gibi bakar mısınbana da
Sevgi hissetmektir, hissetmiyorsan gözden geçirmelisin diyor kartın.Iyi aksamlar canim.Bana da bakabilir misin.Hoslandigim biri vardi su an konusmuyoruz iletisime gecer mi benle ne hissediyor bana karsi.15 68 97
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?