İsteyene bakabilirim

8,82,96
Devam eden ilişkimin sonu nasıl olacak?
ilişkinizde sinir problemi var. bir taraf aşırı fevri davranıyor. bu tarafın davranışlarında değişikliğe gitmesi gerekiyor. bu durum olumlu etkiler yaratacak ilişkinize. tüm yaşananlara rağmen umut ışığı var siz için.

Bade sen bana kahve de bakmistin sanki, fi tarihinde, ben onu aramak icin bu kadar gec kalmamisken henuz :)

1, 67, 78. Uzun uzun zamandir gorusmedigim biri, onu aramali miyim sence kartlar ne der :)
Eğer olumlu konuşmayacaksan, geçmişi açıp geleceğe yönelik adımlar olmayacaksa aramamalısın diyor kartların canım. çünkü yapacağın konuşma olumsuz gelişmelere neden olabilir.

geçmişte bir takım kalp kırıklığı olmuş sanırım bunların etkisi hala üzerinde, silkinmelisin. evet ufukta aşk ve annelik mevcut rabbim en hayırlısını versin. klişe olacak ama 3 vakte kadar :)
canım beni atlamışsın bu hanfediden sonra ben yazmıştım

6 ,26,136 eşimi kendime tekrar aşık edebilecek miyim??
Güven sorununuz var. karşılıklı olarak aşmanız gerekiyor. bu sadece ihanet değil. hayatınızdaki birtakım belirsizlikler ve gelecek kaygısı gibi nedenler. bunları aşmanız lazımki kalpler eskisi gibi birarada atabilsin.

7-155-46 ''Sevdiğim insanla tekrar birleşebilecek miyiz?'' diye kafamda kura kura kafayı yemek üzereyim :)))) Ne der acaba kartlar :) Teşekkür ederim şimdiden :)
kartların seni yalanlar ve aldatmalar konusunda uyarıyor. olaya yüzeysel ve duygusal bakmamalısın diyor. gerçeklerden kaçma ve istemediğin sorumlulukları alma diyor. ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama sen istersen barışırsınız kartlarında dediği gibi bazı gerçekler olabilir. umarım yoktur :)

Bade 5-10-12 bir daha bakar misin bana...R nin durumu?Ayrildigim sevgili.Evlendi.
Lutfen
Novamber wind
bu adam bu evliliği bir güvence, parasal beklenti için mi yaptı. biraz çıkar için yapılmış gibi. görünüşe çok önem veriyor. pek sorumluluk seven biri değil, hayatında düzensizlikler var yoluna koymaya daha vakti var

Merhaba sevgili Bade,
Mesajlardan bana da sira gelir mi bilmiyorum lakin sayilarim : 9, 13,54
O pisman olup aklina gelecek miyim bir gun?
seviyorsan git ona, her zaman karşıdan beklememek lazım. olması gerekenler nihayetinde yine olacak en azından sen yapman gerekeni yap diyor...

canım fazla oluyorum belki ama . 1 ayın sonunda ilk defa dün biraz mesajlaştık. benimle ilgili ne düşünüyor ne hissediyor merak ediyorum.ona da bakar mısın. 8-12-15
her hareketini iki kez düşün onunda kendininde. hemen büyütme kafanda sakin ilerle. sevgi tavizi gerektirmez adımların sağlam olsun diyor kartların. bunlar çıktı canım sen gözlemleyebilirsin en iyi o kişiyi.

Evet cikarina uygun bir evlilik yapti.Kiz onu parasiz is sorunlu aksi ve ilgisiz olarak kabul etti.Ayni ulkedeler.Ben ona yuktum...Guzellige onem veriyor ; o kiz benim kadar olmasa da.Sorumluluk almaktan korkar.Dugun borclari faln var.Ama mutlu mu acaba?Hakkimi helal etmedigim biri.Kendi de biliyor.
Tsk ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…