- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
ayrılmayı düşünüyordun değil mi işinden, iş değişikliği çıktı. ikinci kartın iş durumunun çok iyi olacağını söylüyor. en başından beri hiç kötü çıkmıyor senin durum biraz iç sesini dinle bence :)İnşallah :) 14, 58, 70
Başlamış ve hızla giden bir ilişki mevcut. ve uzun vadeli olacak baya. eğer kimse yoksa doğru kişi kapıda. iş eş açısından başarılı olacaksın. elindekilerin kıymetini bilmelisin78,93,107 genel olarak bakar mısın?
valla bir tarih veremiyorum çıkmadı ama fazla hayalci davranmaman gerekiyor bu seni motive etmiyor diyor kartların123-46-54
Bu sene bebeğim olacak mı?
Teşekkür canım .kartlarınçok güzel çıktı. bu yıl içinde ciddi karar alabilirsin sevdiğin varsa, yoksa da ben yine 2017 yaz ayına kadar bir adım atmış olacağını düşünüyorum nişan, evlilik gibi.
biraz önyargıların var. genel olarak. parasal sıkıntı mı desem bir geçiş süreci olmuş ama düzelecek her ne ise. hedeflerin olacak. herşeyi düşünme boşver kendini şımart, bol bol tebessüm et diyor kartların sana :)4,28,32 genel olarak bakarmısınNovamber wind
ayrılmayı düşünüyordun değil mi işinden, iş değişikliği çıktı. ikinci kartın iş durumunun çok iyi olacağını söylüyor. en başından beri hiç kötü çıkmıyor senin durum biraz iç sesini dinle bence :)
hiçbir sorun görünmüyor canım rabbin seninle, sende ona yönel. bebeğin mi var bebek mi düşünüyorsun bi bebek var hayırlı evlat olsun inşallah1-62-7 içimden bu rakamlar geçti :) Ne demişler fala inanma, falsız da kalma :)) Bakabilirseniz sevinirim :)
sanmıyorum canım içindeki sevilme ve ilgi isteğine aldanıp yanlış kişilere yönelme. bu ilişki mutlu edeceğe benzemiyorBade canim hoslandigim kisiule konusmuyoruz bana adim atacak mi bana karsi ne hissediyor.56 95 43
geçmişte bir takım kalp kırıklığı olmuş sanırım bunların etkisi hala üzerinde, silkinmelisin. evet ufukta aşk ve annelik mevcut rabbim en hayırlısını versin. klişe olacak ama 3 vakte kadar :)şu anda kimseyle duygusallığım yok olacakmı? diye bakarmısınız ve ne zaman?48.49.50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?