İsteyene bakabilirim

İnşallah :) 14, 58, 70
ayrılmayı düşünüyordun değil mi işinden, iş değişikliği çıktı. ikinci kartın iş durumunun çok iyi olacağını söylüyor. en başından beri hiç kötü çıkmıyor senin durum biraz iç sesini dinle bence :)

4,28,32 genel olarak bakarmısın Novamber wind
biraz önyargıların var. genel olarak. parasal sıkıntı mı desem bir geçiş süreci olmuş ama düzelecek her ne ise. hedeflerin olacak. herşeyi düşünme boşver kendini şımart, bol bol tebessüm et diyor kartların sana :)

İç sesimi dinliyorum, ben de hiç kötü hissetmiyorum biliyor musun işten ayrılacağım için? Ayrılacağımdan da eminim neredeyse ama ben mi iş yeri mi elini önce tutacak onu bilemiyorum :) Pek işsiz kalmadan bulacağım sanırım, öyle gibi? Ailem canımı sıkmadan bu konuda... Bir de henüz ortalıkta bir şey yok bir de o yüzden.

Son düzenleme:
22
47
93
İş ile ilgili akıbetim ne olacak?

1-62-7 içimden bu rakamlar geçti :) Ne demişler fala inanma, falsız da kalma :)) Bakabilirseniz sevinirim :)
hiçbir sorun görünmüyor canım rabbin seninle, sende ona yönel. bebeğin mi var bebek mi düşünüyorsun bi bebek var hayırlı evlat olsun inşallah

şu anda kimseyle duygusallığım yok olacakmı? diye bakarmısınız ve ne zaman?48.49.50
geçmişte bir takım kalp kırıklığı olmuş sanırım bunların etkisi hala üzerinde, silkinmelisin. evet ufukta aşk ve annelik mevcut rabbim en hayırlısını versin. klişe olacak ama 3 vakte kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…