- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
kartların yalnızsan yeni bir aşk değilsen evlilik var var. sevmeye ve sevilmeye önem veriyorsun, vereceksin. evli isende annelik yolda diyor. duygusal ve zihinsel güce önem veriyorsun. dekorasyona ilgin var diyor kart. yaratıcısın. kendini seviyorsun ama biraz iç dünyana yönelmeli, dinlenmelisin. aklında başlamış yada başlayacak olan bir durum olmayabilir buna hazırlıklı olmalısın8 52 162
Herşey Güzel olacak değil mi ?
Belki bugün değil ama elbet bir gün olur dimi ?
fallaraTeşekkür ederim :)
Evet sıkıntılarım var işle ilgili. Muhtemelen ya çıkacağım ya çıkarılacağım, öyle hissediyorum.
Neye inanılmaması gerekiyor?:)
fallara
Teşekkürler Badekartların yalnızsan yeni bir aşk değilsen evlilik var var. sevmeye ve sevilmeye önem veriyorsun, vereceksin. evli isende annelik yolda diyor. duygusal ve zihinsel güce önem veriyorsun. dekorasyona ilgin var diyor kart. yaratıcısın. kendini seviyorsun ama biraz iç dünyana yönelmeli, dinlenmelisin. aklında başlamış yada başlayacak olan bir durum olmayabilir buna hazırlıklı olmalısın
Yazdigim nolara gore bskarmisin banada ??ben tamamen eğlencesine bakıyorum herhangi bir iddiam yok. haşa gaybı bilemem iddia da edemem. kartlar ne söylüyorsa onu yazıyorum inanıp inanmamak baktırmak size kalmış...
Teşekkürler umarım uzun sürmezzolumlu gelişmeler ve taşınma durumu çıktı. zaman veremiyorum ama çokta uzun sürmez sanıyorum
Çok teşekkür ederim canım.herhangi bir sorun yok canım. iş, mülkiyet yada bir mal satın alma durumun olacak...
Vayyy insallah bakalımsabrın sonu selamet oluyor mükafatın somut olarak gerçekleşecek diyor kartın..
düzenli bir aile ortamın ve kararlılık diyor senin için. sağlığında kötü bir durum görünmüyor57-42-43 diyet ve sağlık konuları, tesekkurler
yoluna girmiş zafer süreci, yalansız aşk ve alaka, kendini kandırmama ve yeniden doğuş.. seçtiğin kartların bunlar. eğitiminde, kariyerinde başarı seni bekliyor. iş durumun iyi olacak bir fırsat var diyor. sağlığında iyi gidiyor. sorunu tam net sormadığın için bu kadar yorumlayabildim10 12 83
Hersey istedigim gibi yoluna girecekmi ??
Bu arada ben ilk defa birine tarot baktiriyorum tutma ortalamasi nefir??
bazı durumların var korkup karar veremiyorsun. korkuların hatalarına neden oluyor. içinden çıkmakta zorlandığın bir takım sorunlar var galiba baskı altında hissediyorsun ama tüm bu düşünceler kendinden kaynaklı. kısaca kendi kendine olumsuzluğu çekiyorsun. eğer bu durumu aşarsan herşey eskisinden çok daha iyi olacak diyor kartların5 10 112
her şey güzel olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?