• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isteyipte bir türlü başlayamamak

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
kızlar cok saçma biliyorum dert mi onuda bilmiyorum ama derdim diyet yapamamak :D
ne zaman tamam başlıcam desem hep vazgeçiyorum :skandal:
aman aman bi kilom yok boy 1,60 kilo 61 ama kayınvalideciğim düğüne kadar kilo versen iyi olcak sanki dedi:KK59:
ben kilomdan memnunum dedim ama içim içimi yiyor tabi( bu arada düğünde seneye kaldı normalde bu seneydi )
birde kendimi eselli biçimim var düğün hazırlıklarında zayıflarım diye :rolleyes::rolleyes:

kendimi bir türlü motive edemiyorum diyet yapanlar nasıl başarıyorsunuz ?

Kv önce kendine baksın karışmasın öyle şimdiden herseye:sinirli::sinirli: benimkide kilonun bana zarar olduğunu bile bile hep bi kilo al baskısında.
biraz sert çıkıştım galiba.. sen kendinden memnunsan nisanlinda seni böyle beğenmişse bence çok kafama takma. zaten düğün yaklaştıkça stresten heyecandan verirsin ben vermiştim.

Sen halinden memnunsan, kayınvalide ne laf söylemek düşmez. Onaneymiş..
İlla herkes zayıf olacak diye de, bir kaide yok.. Önemli olan senin düşüncelerin..
Eğer zayıflamak istiyorsan da, muhakkak ekmeği, hamurişlerini, işlenmiş gıdaları kesmelisin..
Porsiyonları küçültmelisin. Ve de spora başlamalısın..

Günaydın.
Mutlaka spor yap.
Unlu, asitli besin tüketme.
Gün içinde hep hareketli ol.
NOT:Şişman kayınvalide candır!

masa bası işimden dolayı hareketsizim malesef
ekmeği bırakamıyorum yoksa doymuyorum:hamarat:

canım kayınvalidem benim iki katım kendisi bende ona zayıfla:KK22:da elbise bakmaya baslayalım artık dedim pişman değilim :oops::oops:

Bence diyetten önce spora başla, bende bi türlü diyete baslayamıyodum. Spora gidiyorum 3 haftadır, keyifte alıyorum diyet gibi can sıkıcı gelmiyo bayada azimliyim, spora bu kadar emek harcayıncada yememi düzelttim:) benim yolum uzun senin aman aman vereceğin kiloda yok bismillah de başla ama kv dediği icin degil:)

Kv önce kendine baksın karışmasın öyle şimdiden herseye:sinirli::sinirli: benimkide kilonun bana zarar olduğunu bile bile hep bi kilo al baskısında.
biraz sert çıkıştım galiba.. sen kendinden memnunsan nisanlinda seni böyle beğenmişse bence çok kafama takma. zaten düğün yaklaştıkça stresten heyecandan verirsin ben vermiştim.

dimi ama kime ne :KK24:
annemde hiç istemiyo zayıflamamaı o yüzden sürekli mantılar börekler yapıyo bana arada kaldım:)

Sen halinden memnunsan, kayınvalide ne laf söylemek düşmez. Onaneymiş..
İlla herkes zayıf olacak diye de, bir kaide yok.. Önemli olan senin düşüncelerin..
Eğer zayıflamak istiyorsan da, muhakkak ekmeği, hamurişlerini, işlenmiş gıdaları kesmelisin..
Porsiyonları küçültmelisin. Ve de spora başlamalısın..

yani diyet sart değil diyosunuz ben blli bi listeye uyamıyorum cünkü :KK12:

masa bası işimden dolayı hareketsizim malesef
ekmeği bırakamıyorum yoksa doymuyorum:hamarat:

canım kayınvalidem benim iki katım kendisi bende ona zayıfla:KK22:da elbise bakmaya baslayalım artık dedim pişman değilim :oops::oops:
Ekmeği en azından bir dilime indir.
Öğle aralarında yürü bence.
Bir de asansör yerine merdiven kullan,çok işe yarıyor.
Gerçi kadın da şişmanmış,niye senin kilolarına takılıyor ki?
Aynaya baksın günde 3 defa.

Bence diyetten önce spora başla, bende bi türlü diyete baslayamıyodum. Spora gidiyorum 3 haftadır, keyifte alıyorum diyet gibi can sıkıcı gelmiyo bayada azimliyim, spora bu kadar emek harcayıncada yememi düzelttim:) benim yolum uzun senin aman aman vereceğin kiloda yok bismillah de başla ama kv dediği icin degil:)

spor salonuna gitmeyi cok istiyorum aslında ama gitmek için yolda baya zamanım geçicek hep uzak salonlar çünkü

Kendin için zayıfla önce, daha çok var diye düşünme. Sağlıklı beslenme şart, abur cuburu kes, yavaş yavaş düzene koy beslenmeni. Forumda da bir sürü zayıflama grupları var, kendini motive edemiyorsan oralardan faydalanabilirsin.

Ekmeği en azından bir dilime indir.
Öğle aralarında yürü bence.
Bir de asansör yerine merdiven kullan,çok işe yarıyor.
Gerçi kadın da şişmanmış,niye senin kilolarına takılıyor ki?
Aynaya baksın günde 3 defa.

fabrika sagolsun asansörü iptal etmiş zaten wc de 3. katta çıkıp duruyorum sürekli :halay:
aslında beni pek sever yani ben öyle sanıyorum ama dış görünüş konusunda biraz takıntılı

Kendin için zayıfla önce, daha çok var diye düşünme. Sağlıklı beslenme şart, abur cuburu kes, yavaş yavaş düzene koy beslenmeni. Forumda da bir sürü zayıflama grupları var, kendini motive edemiyorsan oralardan faydalanabilirsin.

abur cubur pek sevmem bi çikolatalı süt aşığıyım o da sürekli almıyorum.
meyve falan da yerim ama hareketsiz yaşam izin vemiyor zayıflamama sanırım :(

Ben kilo sevmiyorum.
Aynu boylardayiz ben 4 cm daha uzunum ama kilom hep 50.
Ekmeği kesersen bir daha yemezsin zaten sadece sabret.
Seker tüketme asla Çayda kahvede bile.
Yagli seyler yeme.
Hamur işi yeme.
Ben aç yatarim. Karnım guruldar uyuyamam ama gidip su içerim.
Ac ac uyuyorum bazen yani.
Ama neden hepsi hem gorunum hem saglik için.
Hastaligin yoksa sismanlamanin aciklamasi olamaz.
Demekki boğazın saglam.

Ben kilo sevmiyorum.
Aynu boylardayiz ben 4 cm daha uzunum ama kilom hep 50.
Ekmeği kesersen bir daha yemezsin zaten sadece sabret.
Seker tüketme asla Çayda kahvede bile.
Yagli seyler yeme.
Hamur işi yeme.
Ben aç yatarim. Karnım guruldar uyuyamam ama gidip su içerim.
Ac ac uyuyorum bazen yani.
Ama neden hepsi hem gorunum hem saglik için.
Hastaligin yoksa sismanlamanin aciklamasi olamaz.
Demekki boğazın saglam.

şeker kullanmıyorum akşamları bende ac yatmaya calışıyorum ama bazen ciddi aclık krizlerim oluyo ne buluyosam yiyorum
ekmek yememeyi denicem ama sabah kahvaltısı için biraz zor sanırım

Daha once de yazdim bi kac konuya.
Bende suan zayiflama asamasindayim 3 4 kilo gitti cok şükür .
Bende senin gibiyim.
Ben birsen diyet listesi yok su kadar spro vs dedin mi soguyorum ve daha cok yiyorum.
Diyetteyim psikolojisine sokmadan asama asama gittim ben.once bi 2 hafta diyet yapmadan ssdece 5 ten sonra agzima lokma koymadim.baktim hafifliyorum.ekmegi 1 dilim ve onu da sabaha koydum.en agir diyebiecegim seyleri sabah saatlerinde yedim.ogleden sonra yememi hafiflettim.yogurt meyve sebze yemekleri ya da et.yani ekmek ve hamurisini ogleden sonraya birakmadim.cikolata vs de yemeye devam ettim.sonra günlük yarım saat yürüyüş yaptim 3 km..
Su ara yapamiyorum ders calistigim icin.
Ben bu sekilde yavas yavas veriyorum .
Birden diyete sokma kendini bu sefer psikolojik olarak veremeyebilirsin.
Ha bu arada eger bunlari sende istiyorsan yap.kv istedi diye değil .
Ki zaten bana göre kilolu degilsin.
Kv de de sismansa vur lafi :lülülü:
Benim kv de de bazen kilom hakkinda biseyler der ben hemen derim:"anne ben gencim elbet veririm o sorun degil de senin yaş geciyor metabolizman yavaşlıyor.senin daha cok dikkat etmen lazim bak yine kilo almissin sanki" derim: ))

abur cubur pek sevmem bi çikolatalı süt aşığıyım o da sürekli almıyorum.
meyve falan da yerim ama hareketsiz yaşam izin vemiyor zayıflamama sanırım :KK43:

Meyve filan değil olay, karbonhidratı kesmen lazım, ekmek, hamur işleri, pilav, makarna bunları çıkarman lazım hayatından. Protein ağırlıklı beslenmek lazım. Hareketsiz yaşam deme, her şey senin elinde, illa spor salonuna gitmek zorunda değilsin. Her gün yürüyüş yap, yapacağın 1 saatlik yürüyüş ciddi farklar yaratır. Yürüyüş yapamıyorsan evde yapabileceğin bir sürü spor türü var, internetten bulabilirsin. bir 10 kilo versen o arada spor da yapsan hem çok daha sağlıklı olursun, hem incelirsin hem de o zaman gör bakalım nasıl yakışıyor gelinlik :KK54:

şu anda çok kilolu değilsin ama gidişat kötü olabilir, genelde evlenince kilo alınıyor çünkü.
o yüzden şimdiden beslenme alışkanlıklarını değiştirsen ve spora başlasan çok iyi olur.
klasik şeyler işte, hamurişini azalt, şekeri kes, günde 45 dk yürü vs vs

Daha once de yazdim bi kac konuya.
Bende suan zayiflama asamasindayim 3 4 kilo gitti cok şükür .
Bende senin gibiyim.
Ben birsen diyet listesi yok su kadar spro vs dedin mi soguyorum ve daha cok yiyorum.
Diyetteyim psikolojisine sokmadan asama asama gittim ben.once bi 2 hafta diyet yapmadan ssdece 5 ten sonra agzima lokma koymadim.baktim hafifliyorum.ekmegi 1 dilim ve onu da sabaha koydum.en agir diyebiecegim seyleri sabah saatlerinde yedim.ogleden sonra yememi hafiflettim.yogurt meyve sebze yemekleri ya da et.yani ekmek ve hamurisini ogleden sonraya birakmadim.cikolata vs de yemeye devam ettim.sonra günlük yarım saat yürüyüş yaptim 3 km..
Su ara yapamiyorum ders calistigim icin.
Ben bu sekilde yavas yavas veriyorum .
Birden diyete sokma kendini bu sefer psikolojik olarak veremeyebilirsin.
Ha bu arada eger bunlari sende istiyorsan yap.kv istedi diye değil .
Ki zaten bana göre kilolu degilsin.
Kv de de sismansa vur lafi :lülülü:
Benim kv de de bazen kilom hakkinda biseyler der ben hemen derim:"anne ben gencim elbet veririm o sorun degil de senin yaş geciyor metabolizman yavaşlıyor.senin daha cok dikkat etmen lazim bak yine kilo almissin sanki" derim: ))

onu bende dedim cok bozulmustu :D
kendim istiyorum cünkü gelinliğin içinde kuğu gibi tabiri var ya öyle olmak istiyorum tombul tavuk gibi değil:oops::KK53:

Meyve filan değil olay, karbonhidratı kesmen lazım, ekmek, hamur işleri, pilav, makarna bunları çıkarman lazım hayatından. Protein ağırlıklı beslenmek lazım. Hareketsiz yaşam deme, her şey senin elinde, illa spor salonuna gitmek zorunda değilsin. Her gün yürüyüş yap, yapacağın 1 saatlik yürüyüş ciddi farklar yaratır. Yürüyüş yapamıyorsan evde yapabileceğin bir sürü spor türü var, internetten bulabilirsin. bir 10 kilo versen o arada spor da yapsan hem çok daha sağlıklı olursun, hem incelirsin hem de o zaman gör bakalım nasıl yakışıyor gelinlik :KK54:

aslında sporu seviyorum o olabilir.
bi ara psikolojim bozulmuştu zayıflama ilaclarından almayı düşünmüştüm kendimi obez gibi hissettrmiştiler bana :KK43:

Back
X