Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler oluyor çalışıncaDoğumdan sonra istifamı verdim oğlumu biraz kendim büyüteyim dedim. Ama hiç hiç mutlu olmadım. Kendi parasını kazanmaya alışmış bir insanın da mutlu olabileceğine asla inanmıyorum. Bana göre çalışmak dünyanın en güzel şeyi. Oğlum 4,5 yaşına geldiğinde tekrar işe döndüm. Resmen hayatım değişti,yüzüme gözüme renk geldi
Bana göre insan sadece para için çalışmaz. Para bir araç,amaç değil. Siz de isterseniz bir süre deneyin,olmadı tekrar dönersiniz iş hayatına.
1 2 ay sonra sıkıyor inanın. Evde sıkılıyorsunuz, gezseniz sıkılıyorsunuz. Ben 2 aydan fazla hiç oturamadımmerhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
bu şekilde uzun çalışma hayatından sonra ev hanımı olup pişman olan ya da çok mutlu olan var mı ?
pişman olmaktan korkuyorum.
NOT: maddi olarak çok fazla sıkıntı çekmem çalışmazsam. tabi illaki kısacağım şeyler olacaktır.
9,5 yıl tek işyerinde gerçekten çok uzun bi süre.merhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
bu şekilde uzun çalışma hayatından sonra ev hanımı olup pişman olan ya da çok mutlu olan var mı ?
NOT: maddi olarak çok fazla sıkıntı çekmem çalışmazsam. tabi illaki kısacağım şeyler olacaktır.
Aa bu tam olarak benBen kadrolu ogretmenim en son pandemiden once okula gitmistim
Sonra hamilelik dogum ucretsiz izin deprem derken son 4 yilda sadece 3 ay aktif olarak calisabildim
Su an da cocuklarima bakici bulamadigim icin mecburen ucretsiz izin aldim yine
Ama mesele maddiyat falan degil calismaya alisip evde kaldiginiz zaman, hele cocuk da varsa ev isleri döngüsü insanı calismaktan daha cok yoruyor
Bugun bakici bulsam yarin işe basladim o derece ozledim
Yanlış hatırlıyor ya da yanlış biliyor olabilirim ama eski çalıştığım yerde çalışanlar 10 yılı doldurduktan sonra istifada tazminat alabileceklerini söylüyordu bir araştırın derim..merhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?