- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
Ben mecburi istifa ettim ülke degisitrmek için yaklaşık 2 aydır evdeyim. Bebek doğup biraz büyüdükten sonra dönmeyi düşünüyorum, ev keyifli ama ben is hayatında aktif olmayı seviyordum. Erken kalkamayi cuma akşamlarının özelliğini vs. İşimin stresi üstümden kalktı diye rahatım ama iş arkadaşlarınla olan gruplarda bir şey konusuldugunda şuan o streste olmadığım için keyifleniyorum.merhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
bu şekilde uzun çalışma hayatından sonra ev hanımı olup pişman olan ya da çok mutlu olan var mı ?
pişman olmaktan korkuyorum.
NOT: maddi olarak çok fazla sıkıntı çekmem çalışmazsam. tabi illaki kısacağım şeyler olacaktır.
Aradıgım yorum. Ben de kamu çalısanıyım maaş 23 bin civarı ve istifa edicem. Herkes deli muamelesi yapıyor. Kpss sorunum yokk çok rahat 90 üstü yapıyorum. 1 sene durup 2024 koss ile tekrar atanıcam diyorum ama yok kimse kabul etmiyor. Kızım rahatsız ve ben at yarısı gibi hastane ev iş çok yoruldum evde dinlenip cocugumla ilgilenmek amacım ama bakalım bu ay son kararımı verecegimBen uzun süreli çalışmadım, ama kadrolu memuriyetten istifa ettim. Buna baya kişi tepki gösterdi tabi. Ama sebeplerim vardı. En önemlisi de eşimle tayin yeri ayarlama zorluğu olacaktı , hem de tekrar tekrar. Bunu göze almadım. Ayrı kalmayı vs asla kabul etmem zaten. Hayalimdeki iş de değildi, çekilmez bir iş değildi ama kalıcı olsun istemezdim şahsen. Ama hayalimdeki işi yapma arzusu vardı aklımda istifa ederken, hep ev hanımı olarak kalma düşüncesi değil. Ev hanimligi güzel bişey değil. Çalışmayı istiyorum ama istediğim koşullarda ve istediğim iş olursa. Bana cidden kötü hissettiren sevmediğim bir isim olsa yine istifa ederdim ama işiniz o kadar da zorlamıyorsa bence devam edin. Ev hanimligi pek de eğlenceli bişey değil. Ben şu an okuyorum kendimi geliştiriyorum, kariyerim yolunda ugrasiyorum. Tamamen ev hanımı kalacak olma düşüncesi beni uzerdi açıkçası. Genel olarak şu an hayatımdan çok mutluyum ama ev hanimligina da bayilmiyorium yani
Yanlış hatırlıyor ya da yanlış biliyor olabilirim ama eski çalıştığım yerde çalışanlar 10 yılı doldurduktan sonra istifada tazminat alabileceklerini söylüyordu bir araştırın derim..
9 senelik tazminatinizi almaya çalışın.merhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
bu şekilde uzun çalışma hayatından sonra ev hanımı olup pişman olan ya da çok mutlu olan var mı ?
pişman olmaktan korkuyorum.
NOT: maddi olarak çok fazla sıkıntı çekmem çalışmazsam. tabi illaki kısacağım şeyler olacaktır.
Ücretsiz izin hakkınız yokmuAradıgım yorum. Ben de kamu çalısanıyım maaş 23 bin civarı ve istifa edicem. Herkes deli muamelesi yapıyor. Kpss sorunum yokk çok rahat 90 üstü yapıyorum. 1 sene durup 2024 koss ile tekrar atanıcam diyorum ama yok kimse kabul etmiyor. Kızım rahatsız ve ben at yarısı gibi hastane ev iş çok yoruldum evde dinlenip cocugumla ilgilenmek amacım ama bakalım bu ay son kararımı verecegim
2 yasindalarÇocuklar çokmu ufak.Çalışıp kreşe verseniz daha iyi olmaz mı? Bende ögretmenim şehir değiştirdik bu sene.2.5 yaş kızımı kreşe verdim,çok mutlu inanılmaz fark etti kısa zamanda.Bende işe gidip geldiğim için daha iyiyim.Büyük kızim 6 yaşinda oda 1 e başladı.Ama 4 yaşından beri anasınıfına gitti.Öncesinde hep bakıcı buldum,hiç sorun yaşamadık bakıcılarlada
MaşallahAa bu tam olarak benmart 2020 de ayrıldım okuldan daha da fiziki olarak gitmedim okula doğru düzgün. Art arda iki hamilelik iki doğum.. bazen bir daha hiç çalışamayacak gibi hissediyorum. Okulu öğrencileri de özledim ev bana göre değilmiş küçük bebeğim henüz 5 aylık
Millet hazıra duacı.. zekat verin yardım verin derler ama çalışmak zor gelir. Eşimin yardım ettiği ablaya bakıcılık teklif edince ortaokula giden oğlunu kast edip küçük çocuğum var bakamam deyince anladım bu tarz tiplerin düşüncelerini..2 yasindalar
Burda tek kreş var o da 3 yaş alti kabul etmiyor
Kucuk yer oldugu icin bakici da bulamadik
Sordugumuz herkesin paraya ihtiyaci var ama kimse calismak istemiyor
Ben oylelerinden destegimi de cekiyorum allah affetsinMillet hazıra duacı.. zekat verin yardım verin derler ama çalışmak zor gelir. Eşimin yardım ettiği ablaya bakıcılık teklif edince ortaokula giden oğlunu kast edip küçük çocuğum var bakamam deyince anladım bu tarz tiplerin düşüncelerini..
Bende ufak bir yerde yaşadım uzun yıllar.2 bin nüfuslu bir ilçe,zor olmuştu ama bulmuştum eve gelen zor bulunuyor dediğiniz gibi.Hakkinizda hayırlısı,3 yaşında baslarsiniz insalalh mesleğinize2 yasindalar
Burda tek kreş var o da 3 yaş alti kabul etmiyor
Kucuk yer oldugu icin bakici da bulamadik
Sordugumuz herkesin paraya ihtiyaci var ama kimse calismak istemiyor
Kesinlikle katılıyorum istiyorlar ki zekat gelsin fitre yardım toplansın ama bakıcı yada cam sildirmek için birini aramaya kalksam herkesin bir reddetme sebebi var kimseyi bulamıyorum bazıları huy edinmiş bu taktiğiMillet hazıra duacı.. zekat verin yardım verin derler ama çalışmak zor gelir. Eşimin yardım ettiği ablaya bakıcılık teklif edince ortaokula giden oğlunu kast edip küçük çocuğum var bakamam deyince anladım bu tarz tiplerin düşüncelerini..
Merhaba konudan bağımsız ama memuriyetten istifa edip ne okuyorsunuz Suan acaba.Memuriyetten istifa etmek büyük cesaret sizi bundan vazgeçirecek bölüm ne çok merak ettim yanlış anlamazsanız.Kendi kurduğum ama hayat kalitemi bayatımı resmen altüst eden bir işim var.Ne vazgeçebiliyorum ne böyle hayat sürdürebiliyorum.Nasıl vazgeçtiniz hangi bölüm okumak sizi motive etti yanlış anlamazsanızBen uzun süreli çalışmadım, ama kadrolu memuriyetten istifa ettim. Buna baya kişi tepki gösterdi tabi. Ama sebeplerim vardı. En önemlisi de eşimle tayin yeri ayarlama zorluğu olacaktı , hem de tekrar tekrar. Bunu göze almadım. Ayrı kalmayı vs asla kabul etmem zaten. Hayalimdeki iş de değildi, çekilmez bir iş değildi ama kalıcı olsun istemezdim şahsen. Ama hayalimdeki işi yapma arzusu vardı aklımda istifa ederken, hep ev hanımı olarak kalma düşüncesi değil. Ev hanimligi güzel bişey değil. Çalışmayı istiyorum ama istediğim koşullarda ve istediğim iş olursa. Bana cidden kötü hissettiren sevmediğim bir isim olsa yine istifa ederdim ama işiniz o kadar da zorlamıyorsa bence devam edin. Ev hanimligi pek de eğlenceli bişey değil. Ben şu an okuyorum kendimi geliştiriyorum, kariyerim yolunda ugrasiyorum. Tamamen ev hanımı kalacak olma düşüncesi beni uzerdi açıkçası. Genel olarak şu an hayatımdan çok mutluyum ama ev hanimligina da bayilmiyorium yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?