Ama nasıl9 senelik tazminatinizi almaya çalışın.
Kovdurun kendinizi.Ama nasıl
Ben aynen bu durumdayım. Ben biraz pişman oldum ama aklıma o çalışma ortamındaki stresler ve mobbingler gelince iyi yaptım diyorum. Ancak üretken olmamak çok can sıkıcı bir durum. Hala sabahın kör saatinde uyanırım. Ben ara sıra evde çeviri işleri yapıyorum. Size küçük de olsa ek gelir de sağlayacak ve sizi oyalayacak, üzmeyecek, evden hobi gibi de sürdürebileceğiniz bir iş ayarlayabilirseniz iyi olur.merhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
bu şekilde uzun çalışma hayatından sonra ev hanımı olup pişman olan ya da çok mutlu olan var mı ?
pişman olmaktan korkuyorum.
NOT: maddi olarak çok fazla sıkıntı çekmem çalışmazsam. tabi illaki kısacağım şeyler olacaktır.
Sonra e devletine işten çıkış kodu işlensin, bir daha işe giremesin kurumsal yerde dimi? Ayrıca kendini kasıtlı kovdurmak tazminat sebebi değildir.Kovdurun kendinizi.
Hoşuma gitti yorum :)Ev hanımı ev işçisi desek.
Sabah kalk akşama kadar çamaşır,yemek,çocuğun dersi işe gidenin kıyafetleri ütüsü bitmeyen kısır döngü.
Önümüze bir bardak çay koyan yok.
Maaşı,sigortasına değinmek bile istemem
Tazminatini yakmaya gerek var mı? Kötü bir dönemden geçiyoruz.merhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
bu şekilde uzun çalışma hayatından sonra ev hanımı olup pişman olan ya da çok mutlu olan var mı ?
NOT: maddi olarak çok fazla sıkıntı çekmem çalışmazsam. tabi illaki kısacağım şeyler olacaktır.
hazır istifa etmişken özel mi deneseniz? böyle risk alıp iyi yerlere gelen arkadaşlarım olduAradıgım yorum. Ben de kamu çalısanıyım maaş 23 bin civarı ve istifa edicem. Herkes deli muamelesi yapıyor. Kpss sorunum yokk çok rahat 90 üstü yapıyorum. 1 sene durup 2024 koss ile tekrar atanıcam diyorum ama yok kimse kabul etmiyor. Kızım rahatsız ve ben at yarısı gibi hastane ev iş çok yoruldum evde dinlenip cocugumla ilgilenmek amacım ama bakalım bu ay son kararımı verecegim
Evlilik oncesi ve sonrasi toplam 8senedir çalışıyodum bebek icin 2 gun once istifa ettim. tum haklarimi. birakarak çünkü cok hareketli ve uykulari duzensiz zor bi bebegim var. Bende düşünüyorum beni neler bekliyo diye. Özleyeceğim kesin ama su sartlarda cocuk varken buyutmeden is hayatida imkansızmerhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
Off 2 gun once cocuk yuzunden istifa ettim sanirim aynilarini yaşayacağımBir süre sonra çalışmayı özleyeceksinizdir. 9 sene aktif çalıştıktan sonra evi özlemeniz normal ama 10 ay çalışmaya ara vermiş bir anne olarak söylüyorum iş hayatından kopmak bana zevk vermedi bir süre sonra. Dışarıda olmayı, insanların hayatı üzerinde etkili olmayı sevmemden de kaynaklı sanırım.
İlk başlarda çok tatlı oluyor istediğin saatte çarşıya çık, arkadaşlarınla otur, hatta Müge Anlı izleOff 2 gun once cocuk yuzunden istifa ettim sanirim aynilarini yaşayacağım
merhaba arkadaşlar. 9,5 senedir aynı yerde çalışıyorum ama artık istifa etmek istiyorum ve bir süre çalışmak istemıyorum. tazminatı da bırakmak zorunda kalacağım bu şekilde yaparsam. işyerinden ve çalışmaktan çok sıkıldım.
Bence de.. ben dogum izni ve ucretsiz izinleri sonuma kadar kullandim bebegim 9 aylik ve benden baska kimsede durmuyo susmuyo bu yuzden zorunlu bir istifaydi benimki. Hep ise donecegim diye kendimi motive ederdim simdi dusunuyrm bu kis cok sert gececek evde hem cocuk hem ev isleri ileİlk başlarda çok tatlı oluyor istediğin saatte çarşıya çık, arkadaşlarınla otur, hatta Müge Anlı izleama bir süre sonra ev işleri yormaya başlıyor. Hergün birbirinin aynıymış gibi geliyor. Tabi konu sahibinin hobileri varsa bir kursa gitmek vb aktif olarak dışarı çıkacaksa belki böyle olmaz. Ama bence ilk öncelik ücretsiz izin almak olmalı. 1 senelik ara dinlenip düşünmek için güzel bir fırsat.
Özel mesela ne gibi atılım yaptılar gerçekten merak ediyordum.hazır istifa etmişken özel mi deneseniz? böyle risk alıp iyi yerlere gelen arkadaşlarım oldu
yaptıkları işi özelde yaptılar. kimi ticarete atıldı çok da iyi olduÖzel mesela ne gibi atılım yaptılar gerçekten merak ediyordum.
KovmaZlar onlar bezdirir kendin git der. Hersey de yasal tazminat almak çok zor. Mobing var ama nasıl kanıtlanır bilmiyorum.Kovdurun kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?