istiyor mu istemiyor mu(yorumlarınıza ihtiyacım var)

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
önceki başlığımda belirtmiştim. ruh eşim olduğunu düşünmüştüm. o bu durumdan çok heyecanlandı çok garip değil mi inanamıyorum deyip durdu. ben de ona karşılık verdim. ama daha önce karşıma bu davranışları sergileyen bir erkek çıkmamıştı.
aklım onun için çok karışık. ben ona karşı ilgi gösteriyorum ama o çok farklı davranıyor. kendisi terazi burcu bu arada yeniden belirtiyim. ben de kovayım.
mesela yazıştığımızda ben birazcık bile geç yazarsam rahatsız oluyor.
ben yazdığımda o geç yazınca sorun etmiyorum çünkü hesap verecek değiliz birbirimize.
ben yazmayacağım vakit ona meşgul olduğumu söylüyorum ama o yazmıycağı vakit bana haber vermiyor ben de zavallı gibi yazmasını bekliyorum. ona bu konudan rahatsız olduğumu söyledim ama o kavga çıkarmak istediğimi zannediyor. ben yalnızca konuşup halletmek istediğimi ve başka zaman yazmayacağı zaman haber vermesini rica ettim.
bana yazmadığında niçin yazmıyorsun diye sormuştum, işin varsa sonra da görüşürüz dedim. sen yazmıyorsun diye kızdığım için yazmadım dedi.
günün sonunda eve geldiğimizde ikimiz de sosyal ağda online oluyoruz. yazsın diye bekliyorum, o yazmayınca sonunda ben yazıyorum. online olduğum süre içinde niçin yazmadığımı soruyor.(yazmadığım için üzülmüş) onun da bana yazabileceğimi, benim yazmamı niçin beklediğini sorduğumda seni sınıyordum dedi. her zaman ilkönce benim yazmamı istiyor. ben ona yazmadığımda ilgi görmek istediğini söylüyor.
ondan başka erkek olan kişilerle iletişimimin olmasından da rahatsız oluyor. ama onun çook chat arkadaşı var. ama benim chat arkadaşım yok, sosyal hayatımdan görüştüğüm arkadaşlarım var. ona sende tanımadığın çok kişi ekli listende ama ben sorun etmiyorum diyorum, o da bana erkeklere güven olmadığını söylüyor. (herzamanki yalan)
yani kısacası anlayamıyorum arkadaşlar. bana ilgi göstermeni istiyorum diyor, beni çok mutlu ediyorsun diyor. hatta ona ilgi göstermem için zorluyor, göstermediğimde de kızıyor ama kendisi çok daha farklı davranıyor. ben ona yüz verdiğimi de düşünmüyorum, yılışkan ve istekli gözükmedim.
bana ilgi gösteriyor mu yoksa ilgilenmiyor mu? lütfen sadece iki seçenek var yardımcı olun lütfen.

merhaba canm
bence seninle ilgileniyor seni seviyor kesinlikle ama biaz kıskanç sanırım erkeklerin şu olayını anlamıyorum zaten bişeylere sınır koyarken nedense kendilerini unutuyolar.bence açıkca güzel bi zamanda konuşun birbirinizi yanlış anlamamışolursunuz.....
aynı şeyleri düşünmenizde ilginç sen onu bekliyosun yazmak için oseni bekliyor falan ruh eşi olabilirsiniz katılıyorum

ben yazsın diye bekliyorum ama dayanamıyorum sonunda. eğer o da bekliyorsa ve bana ilgi duyuyorsa o da dayanamayıp yazmazmıydı. ve değer verseydi yazmıycağı zamanlarda haber vermezmiydi :/

Bu nasıl bir ilişki??
Net üstünden mi yaşıyorsunuz ilgiyi sevgi gösterimlerini falan?
O ayrı bir konu ... Gerçek bir ilişki çeşidi değil bu benim için.
Ben olsam böyle birine tahammül etmezdim.
Belli ki oldukça çocuksu ve mantıksız bir erkek.
Kendisinde bir sürü kişi ekliyken , sende olmamasını istiyor mesela.
Mantık bunun neresinde?
Kim bilir kendisi nasıl bir kafa yapısına sahip ki, sana gerekçe olarak erkeklere güven olmaz diye cevap veriyor.
İnsan kendi neyse karşısındakileri de öyle görüyor bilinçli veya bilinçsiz olsun, bu böyledir.
Onun hayatında sadece sen yoksundur eminim.
Bir sürü insanla diyalog halindedir herhalde.
Ayrıca bencil bir tip olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben yazsın diye bekliyorum ama dayanamıyorum sonunda. eğer o da bekliyorsa ve bana ilgi duyuyorsa o da dayanamayıp yazmazmıydı. ve değer verseydi yazmıycağı zamanlarda haber vermezmiydi :/

erkekler çok farklı canm mantıklarını sorgularsak çok güleriz
ama ilgilenmese senden ilgi bekliyo olmaz ve kskançlık tripleri yapmaz,
ilgini çekmeye çalışıyo gb ayn zamanda belki oda senin gb düşünüyo olabilir
benm eşim benleilginmediği her vakitte oturup konuştuğumuzda o beni suçlar sen soğuksun deer ben ona derim
en güzeli açıkca konuşmak ve karşıdan gelen cewaba güvenmek .....

ortak arkadaşlarımız vardı öyle tanıştık. şimdilik yazışarak birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. eğer olumsuz bir ilişki olucaksa hiç görüşmeyelim diye garanti altına almak istedim. evet ben de böyle düşünüyorum. benim haricimde kimseyle görüşmediğini söyledi. ben de listende onca kişi varken çok mantıksız bulduğumu söyledim. o da niçin yalan söyliyim, olmuş olsa da ne var ki dedi. aynen ben de sizin gibi düşündüğüm için emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…