İstiyorum...

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
Kendimize ait bir yuva istiyorum.
Eşimle başbaşa yaşamak istiyorum.(Kayınvalidem + Kayınbabam + 2 bekar görümcelerim olmadan)
Sabretmek istiyorum daha fazla... "Her zorluk elbet geçer" demeliyim.
Güceniyorum bazen, kırılıyorum. ama karşılık vermek istemiyorum, kalp kırmak istemiyorum.
Hır gür çıkmasın istiyorum, ortalık karışmasın.
Ben kin tutmam nasılsa, affederim ya hep. Varsın kırılan bir "ben" olsun...
Eşim hep mutlu olsun istiyorum, ben ona mükemmel bir eş olayım.
Evleneli 1 ay olmasına rağmen hala yapamadığımız "ilk gece"mizi yapmak istiyorum
Günler geçsin istiyorum, zaman geçsin. Bu günlerin zorluğu geçsin.
Zaman akıp giderken, ben daha fazla SABIR İSTİYORUM...

eh be canım sen evlenmeden once bunca ınsanın arasına gıdecegını bılmıyormuydun.balayına gıdın barı daha ılk aydan neler yazmıssın boyle uzuldum gercekten..

Allah yardımcın olsun... ee bu iş böyle nereye kadar gidicek peki

yanii ne diim istediklerin makul seylerrr
ama sen bunlari biliyordun..
eee bide hala neyi bekliyosun yapp gitsin aganigi naganiyi....

onlarda abartmışlar biraz evliliği ne zannediyorlarsa. o kadar kişinin ne işi var yeni evli çiftin yanında hani yatalak falan olsa bakılır edilir de millet 1 tanesiyle uğraşamıyo sen 4 tane Allah sabır versin eşinde özel hayatınız olmasa da hiç şikayetçi değil sanırım bu durumdan.bir bağlılığı mı var ailesine?

Bak yaa.. İlk aydan tepenize çökmüşler! Allah sabır versin,yardımcın olsun..Bilmiyorlar mı daha ilk gecenizi yaşamadığınızı..

Burada iş eşine düşüyor..Seni karıştırmadan,"karımla baş başa evliliğimin tadını çıkartmak istiyorum anlayın" desin göndersin.Seni karıştırırsa gelin bizi istemiyor derler...

Birlikte yaşayacağınızı bile bile mi evlendiniz ?

Ya da daha fazla beklemeyelim diye mi ?

Ya da ''Bir seneye ayrı eve çıkarsınız.''yalanını mı attılar size ?

Tahmin ediyorum ki üç şıktan birine muhakkak ''evet''diyeceksiniz.

Evliliğinizin en güzel zamanları ve yazınızı görünce çok üzüldüm.

Umarım en kısa zamanda her şey gönlünüzce olur.

Dualarım sizinle olacak.

Ve ne olursa olsun eşinizin ailesi bu ilk gece olayını bilmesin.

Bir de canınızı sıkarlar,o psikolojiyle hiç olmaz.

Umarım bilmiyorlardır.

nasıl yaaa. off Allah yardım etsin canımm bence biran önce kendi evinize çıkmaya çalışın. orda hayat geçmez mutsuz olursun

inşallah en kısa zamanda evini ayırırsın eşinle başbaşa kalırsın canım .ev ev üstüne olmuyor

Sağolun canlarım vaktim kısıtlı cevaplandıramadığım için özür dilerim Müsait olduğumda hepsini tek tek anlatacağım. Teşekkür ederim sağolasınız

Ahhh canim sen o tesetturlu guzel bayanmisin....sansinda yuzun kadar guzel olur inssss...benimde ilk evlendigim zamanlar geldi aklima.....ben yurt disina gelin geldim vize islemleri icin istanbula gittim kaynimla kv geldi gelmez olaydi toplam 1 hafta kaldik beraber ama etmedigini birakmadi allahtan esim tlfnda onun cevanini verdi....kaynim her vize islemlerinde agzimdan burnumdan getirdi sebep isini gucunu birakmis ist benim pesimden dolaniyormus....esim olsaydi bu minnet olurmuydu....neyse geldim 2 odali ev cati kati plansiz babam ara ara bizimle yasadi aslinda biz istedik annem gelinceye kadar bos yere kira odemesin diye...ama evlenince bu mn adar zor oldugunu dusunmemistim...burda esimin kimsesi yok birtek halasinin oglu vardi benimde halamin kocasi olurdu....sirf dugunde esimin baba vekiliydi diye dugunu agzimdan burnumdan getirdi gelinligimle eve gelince hemen benden hizmet bekledi o gecede gitmedi bende inadina amcami birakmadim o gece gitsin...anlayacagin o gece hep bendelerdi....adam o gece surat yapti sirf esimle birbirimize girelim diye o gece sabaha kadar agladim...ertesi gun iftiralarla beraber gitti neymis ona karsi saygim yokmus hizmetini yapmamisim bussuru sacmalik allahtan amcam sahitti esim evde olmasa bile....3 ay sonra yine geldi her geldiginde bu benim evim dedi olmadik anlarda olmadik saatlerde geldi bende esimde hep ona saygiliydik...bir tarafta babam bir tarafta onun zirt pirt gelmesi her geldiginde benle esimi birbirimize dusurme cabasi....esim onun gibi olmayinca bizle ugrasmaktan vazgecti....tam 2 sene sonra babam ev tuttu annem geldi diye o enistem dedigim adamda 2 kurus verdigi borc para yuzunden esimi reklam etti birdahada gelmedi....nemi oldu evliligimin en guzel zamanlari gitti birturlu yanliz kalamadik en ufak seyde huzurumuzu bozdu.simdi 2 oglum var kendime ait evim sukur herseyim var ama giden yillarim yok....simdi coluk cocuktan ne ilk zamanki heyecan nede yanliz kalipta birseyler cabasi var....simdi nemi var..cok huzurlu bir yuvam 2 tane evladim var kafamda cok rahat...ama icimde uhte kaldi yapamadiklarim ilk o heyecan...2 temmuz benim dugunumdu her 2 temmuz oldugunda aklima gelen ofke eksikligim var hatirladiklarim var....inadina o gunun her 2 temmuzu coskulu kutlarim 6 yildir...esime simsiki sarilirim....sana tafsiyem gununu gun et bu gunlerini buruk hatirlama insss esinle cok mutlu olyrsun....ilk gunlerim olmasada ben cok mutluyum esimle cocuklarimla darisi sana cok mutlu ol emiii inssss

Merhaba arkadaşım , hayırlı olsun inşallah bir yastıkta kocarsınız öncelikle..

Ailesi konusunda pek bir şey demeyeceğim çünkü o evde yaşayacağınızı bilerek evlenmişsiniz.. Keşke bi süre daha nişanlı kalıp kira da olsa kendi yuvanıza çıksaydınız..

Neyse..

' İlk gece ' konusuna gelince baş başa olan evliliklerde bile hemen öyle sanıldığı gibi ilk gün olmuyor.. Eşlerden birinin herhangi bir sağlık sorunu yoksa olur yakında..

Hakkınızda hayırlısı olsun..

öncelikle evliliğiniz hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin

inşallah yakın zamanda gönlünüzce ayrı eve çıkabilirsiniz

sen bir aydır ben bir yıldır çekiyorum ilk başlar herşey güzeldi ama
sonradan evin hizmetçisi yerine konulmaya başlandım aynı senın gibi hır gür çıkmasın diye hala sesimi çıkarmıyorum
kayınvalıdemın kucağına kahvaltı götüruyorum kaynımn ütülerini yapıyorum kayım pederim sürekli temizlik yapayım
istiyor gecen kocam işe giderken bende evden onla birlikte cıktım kendi annemlere gittim kaynanamın haberi yoktu çünkü taaa
öğlen 1 e kadar uyuyorlar uyandırmadım sonra uyanınca bana msj attı nerdesın annemde ne zaman gelcen aksam sonra bi daha ne cevap geldi ne bişey
kocama msj atmış biz konuştukdan 1 saat sonra karın nereye gitti haberin varmı söyledi mi sana diye beni ne sanıyorsa acaba kocamda var beraber çıktık sabah evden neoldu demiş
hiiç evdeki bütün işi baban yapıyor diye msj atmış hala okadar sinirliyım kı nerdeyse 3 hafta oldu olay gecelı ama insan unutamıyo biz iyi gelin olalım diye uğraştıkca onların canı kötü gelin isityor
sonra bişey oldu mu kötü gelin oluyoruz rabbim biran önce ev versin bizlere aslında bizimkiler alabilecek durumdalar ama neden alınmıyor ev bir türlu anlamıyorum o gün sinirden çarptım kapıyı çıktım aksam gelmiş eşim evde yokum
bir telas arıyo msj atıyo falan onuda açmadım enson buldu benı çok uzağa gitmemiştim ama bizde insanız kafa dinlemeye ihtiyacımz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…