yanı baktım kullandıgı genel olarak rujlar cok guzelAllah iyiliğini versin :)
Böyle bulman zor 50 kişi başka başka marka ve numara verir şimdi...
böyle parfüm,oje vs soran duymuştum...ınstagram hesabını ekle direk sor,kendi söylesin
daha çok ünlü olmadı hemen cevap verir
Aynı fikirde yim bende dün bakmistim o kıza sırf şu ve çorba ile 5 kilo verdiğini anlatiyduuuuuAllah iyiliğini versin :)
Böyle bulman zor 50 kişi başka başka marka ve numara verir şimdi...
böyle parfüm,oje vs soran duymuştum...ınstagram hesabını ekle direk sor,kendi söylesin
daha çok ünlü olmadı hemen cevap verir
Ben simdi dün akşam ki bölümü izleyeceğim ya sırf meraktan :)yanı baktım kullandıgı genel olarak rujlar cok guzel
bu bahsettıgım ruj vısnemı desem mat vısnemı desem ne desem cok arada bır renk kırmızı degıl pembe hıc degıl .
keske benım gıbı goren olsaydı
buarada cevap verecegını sanmıyorum baktım sabah hemen
görüntüyü değil (cok guzel bır kız degıl mı) ama karakterini kendime benzetiyorum. sabah sabah boyanması filanVallah ben o karinin herseyini begeniyrem :)
Verir verir...sen önce şöyle bi yaz ay çok beğeniyorum Harikasın geleceğin yıldızı falan....yanı baktım kullandıgı genel olarak rujlar cok guzel
bu bahsettıgım ruj vısnemı desem mat vısnemı desem ne desem cok arada bır renk kırmızı degıl pembe hıc degıl .
keske benım gıbı goren olsaydı
buarada cevap verecegını sanmıyorum baktım sabah hemen
Çok deli dolu hayat dolu bir kızgörüntüyü değil (cok guzel bır kız degıl mı) ama karakterini kendime benzetiyorum. sabah sabah boyanması filan
ay utanıyorumVerir verir...sen önce şöyle bi yaz ay çok beğeniyorum Harikasın geleceğin yıldızı falan....
hediye bile gönderir
cok guzel cok alımlı , kıza bakmaktan kendımı alamıyorum .Çok deli dolu hayat dolu bir kız
Evet
insanın ömür geciripte yaslanmayacagi turlerden :)
Çok ta güzel bir kiz
ilk zaman gözüme iri gibi geliyordu ama yok yok değil
o zaman sen ıste :) kızın butun rujlarıda guzelHemşehrimmis yaaa...bana vermeyecek de kime verecek :)
kaçıncı dakikalar arasında?
kızlar ben suanda ısteyım acıkcasısiz ekleyin ben belki bilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?