mac ruby woo olabılır mı?Kızlar resim ekleyemiyorum , ama belki izleyen ve bilen vardır
Güneşin kızları adlı dizi, dünkü bölüm (6.bölüm) Selin adlı karakterin pembe bluz beyaz etekli sahnesindeki rujunu cok cok begendim.
sık sık bunu sürüyor ama hangi marka nedir ne değildir cok merak ediyorum , kendime almazsam çatlarım
buda degıl bu kırmızı tonlarında surdugu ruj olabılırmac ruby woo olabılır mı?
cute,eski üyesin. bdvde bu tarz konu açılmaması gerektiğini artık bilmen gerekmiyor mu.Kızlar resim ekleyemiyorum , ama belki izleyen ve bilen vardır
Güneşin kızları adlı dizi, dünkü bölüm (6.bölüm) Selin adlı karakterin pembe bluz beyaz etekli sahnesindeki rujunu cok cok begendim.
sık sık bunu sürüyor ama hangi marka nedir ne değildir cok merak ediyorum , kendime almazsam çatlarım
ve buuuunars never say never lip pencil?
su adam var ya dayakcı olan
ne aldın..ben rujuma kavustum kızlar operım sızı
bu ruj oldugunu dusunuyorumnars never say never lip pencil?
Denedinmk cutecimbu ruj oldugunu dusunuyorum
tabı fıyat cok pahalıydı ınt arastırmayla benzer bı urunu aldık aldık derken konumdan haberdar bır arkadasım hedıye almıs bu sabah verdıDaha denemedık ama acık baktıgımda aradıgım seyın bu olduguna emın oldum
denedım bırazcık koyu ama baska bır rujla karıstırmayı dusunuyorum .Denedinmk cutecim
indirim.karti nasıl alınıyor canım senin rujun nasıldenedım bırazcık koyu ama baska bır rujla karıstırmayı dusunuyorum .
ama senın dedıgını alan bır arkadasım oldu kı 30 tl almıs ındırım kartıyla
kesınlıkle o ruj o ruj
benımkı daha matindirim.karti nasıl alınıyor canım senin rujun nasıl
o rujun ismini alabillir miyim canımbenımkı daha mat
suanda o arkadasım yurt dısında 10 gun sonra gelecek ona sorarım
ama onun aldıgı ruju kullandım gercekten on numara
nars ama detayını bılmıyorum dedıgım gıbı anca o gelınce haber ederımo rujun ismini alabillir miyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?