• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

neden biz cilveli oluyoruz ya da uğraşıyoruz öyle olmak için... beğenen böyle beğensin... biraz da onlar bizim için uğraşsın... salla gitsin. bu nedir. tek derdimizde buydu zaten.:ukala:

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:
Merhaba lady.
Ben sana bi zamanlar söz vermiştim ya,işte onu şimdi tutuyorum.Kosan yayıncılık mutlulukla bilgilerinize sunar,tatatatatam:anne:

1.webp

Bu kadın üstüne cilveli işveli kadın tanımam, kadın olmama rağmen beni bile etkiliyor hatun :KK70:

Videonun 19:15 - 19:40 arasını izleyin cilveli kadın neymiş cevap orada işte net :halay:

Back
X